Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

QQk napisał(a):
jest na allegro, zobaczę jutro w aptekach, nie będzie to się zamówi. Będzie nieskuteczne stawiasz skrzynkę strongów ;)

nie ma sprawy :evil_lol: jak co , prześlę poczta :evil_lol: ja jutro sprawdze w wędkarskim bo wedkarze tez to polecaja ;)

Posted

u mnie też prawdziwa plaga komarów. W zeszłym roku omijały mnie, a ostatnio wystarczyło pół godziny na polach żebym była cała pogryziona przez nie. Czasem zazdroszczę psu tego futra przez które komar się nie przebije :lol:

Posted

te komarzyska to nawet i w słońcu potrafią dorwać...odkąd przeniosłam się z psami na inne tereny(gdzie ani żywej uszy) to te natarczywce nie liczą się z tym czy słońce czy cień...i masz rację,że przydało by się 6 a nawet i więcej rąk,wrrr...
a Misia cudnie na tej trawce obok zielonej wody wygląda:)

Posted

...cd

najlepiej się pływa pod mostem

dobre było

Frontline sucks. Niecałe dwa tygodnie po zakropieniu znów złapała kleszcza. Kupiłem advantixa, może będzie lepiej.

Posted

Widze że Misia tak jak Neron szuka tylko okazji zeby sie gdzies wypluskac :evil_lol:

http://lh4.ggpht.com/_b_RarydfCAY/TBz6zJmH8wI/AAAAAAAABW0/jg5fo-BE6VY/IMGP7519.JPG

świetnie tu wyszła :loveu:

co do kropelkow to frontline nie sa skuteczne aż tak bardzo a advantix jest na prawde dobry , nasze psy po zakropieniu przez 2 miesiace nie mialy ani jednego kleszcza , po 2 miesiacach co prawda zaczely je lapac no ale tyle kropelki maja dzialac i nie dluzej , wczoraj dostaly nowa dawke :lol: