Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='QQk']My dziś u weta. Wczoraj na spacerze musiała za bardzo szaleć i naciągnęła mięsień. Dostała dwa zastrzyki i miała być spokojna. Jak środek przeciwbólowy podziałał to zebrało się małej cholerze na wariactwa. A ponieważ musiała się oszczędzać to przez pół popołudnia piszczała.
......dobrze ze te moje to leniwce ...naciagniecie miesni chyba im nie grozi ...

[quote name='QQk']Dzięki.
Cyborg się już zregenerował, wariuje po staremu ;)
...........normalnie najnowszy terminator hihihihihi.......

witankoo i mizianko dla Minicyborga ;-)

Posted

QQk napisał(a):
Dzięki.
Cyborg się już zregenerował, wariuje po staremu ;)

No tak po co tracić czas na kontuzję skoro lepiej sobie poszaleć :evil_lol:

Głaski dla tego szalonego potfffora :p

Posted

ja mam podobnie z Ajlu, jak widze ze sie dluzszy czas nie rusza z jednego miejsca tez mysle ze cos pozarla i lece do weta odrazu ale przewaznie jej to mija szybko... dobrze miec takiego szalenca w domu bo zawsze sie spostrzeze zle samopoczucie u psa lepiej i szybciej to wylapac
napewno Misia i Ajlu temperamentem i tym psim adhd sa podobne :iloveyou: uwielbiam tak nakrecone zwierzaki...

pozdrawiam :)

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
QQk i u Ciebie tez nagadade, napaplane...:loveu:..a kiedy beda zdjecia Misiaczki :loveu:...

p.s. Aniu dziewczyno o 3.00 sie spi...dla mnie to srodek nocy :diabloti:

u mnie to jest normalna godzina, dla mnie tylko takie powinny istniec :)
ale sie QQk zezlosci hihihi
powinny byc czesciej fotki a tak to same sobie znajdujemy zajecie i paplamy :iloveyou:

Posted

QQk co Ty wygadujesz ja tam rękawiczek nie ściągam, nawet wczoraj przeszłam samą siebie bo robiłam zdjęcia w grubych rękawicach bez palców :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie dołuj się tą zimą bo śnieżna pora też ma swoje uroki ;)

ps. fajna biedronkowa focia :lol:

Posted

Oj załapałem doła pogodowego. Lubię zimę ale taką jak była 2 tyg temu. Mróz, słońce, śnieg jak pierze i bez wiatru. Ale robali będzie mniej - fakt. Ale i tak wole to:

Piesek nie nasz

Posted

no jak pogoda do bani? Piękna jest :) ja się dziś zakochałam w iskrach tańczących na śniegu... jak słonko wyjrzało. A mrozik taki fajny, że ho ho :) A jak już się człowiek z futrami na spacerze wymrozi to w sam raz jakąś herbatkę z prądem wypic albo coś inkszego, równie grzejącego :)