ames Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ta to ma głowę do rewelacji.szybkiego powrotu do dawnej sprawności :) Quote
NATKA Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jak tam zdrówko Misi? Pozdrowionka wieczorne Quote
QQk Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Dzięki. Cyborg się już zregenerował, wariuje po staremu ;) Quote
Doginka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 QQk napisał(a):Dzięki. Cyborg się już zregenerował, wariuje po staremu ;) Szybka jest::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='QQk']My dziś u weta. Wczoraj na spacerze musiała za bardzo szaleć i naciągnęła mięsień. Dostała dwa zastrzyki i miała być spokojna. Jak środek przeciwbólowy podziałał to zebrało się małej cholerze na wariactwa. A ponieważ musiała się oszczędzać to przez pół popołudnia piszczała. ......dobrze ze te moje to leniwce ...naciagniecie miesni chyba im nie grozi ... [quote name='QQk']Dzięki. Cyborg się już zregenerował, wariuje po staremu ;) ...........normalnie najnowszy terminator hihihihihi....... witankoo i mizianko dla Minicyborga ;-) Quote
NATKA Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 QQk napisał(a):Dzięki. Cyborg się już zregenerował, wariuje po staremu ;) No tak po co tracić czas na kontuzję skoro lepiej sobie poszaleć :evil_lol: Głaski dla tego szalonego potfffora :p Quote
sunshine Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To czekam na wariacke foty:p Frisbee zima? Dlaczego nie ? Z Shirą wszystko jest możliwe zapraszamy do galerii ;) Quote
zuzolandia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 dZIENDOBEREK;-) Glosowania nie bedzie bo wywaliłam fote w oryginale ;-) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ja mam podobnie z Ajlu, jak widze ze sie dluzszy czas nie rusza z jednego miejsca tez mysle ze cos pozarla i lece do weta odrazu ale przewaznie jej to mija szybko... dobrze miec takiego szalenca w domu bo zawsze sie spostrzeze zle samopoczucie u psa lepiej i szybciej to wylapac napewno Misia i Ajlu temperamentem i tym psim adhd sa podobne :iloveyou: uwielbiam tak nakrecone zwierzaki... pozdrawiam :) Quote
Shirai - Koki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 QQk i u Ciebie tez nagadade, napaplane...:loveu:..a kiedy beda zdjecia Misiaczki :loveu:... p.s. Aniu dziewczyno o 3.00 sie spi...dla mnie to srodek nocy :diabloti: Quote
NATKA Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Dzień Doberek :multi: Właśnie ja też bym chętnie fotki Misi pooglądała :p Quote
*anusia&ajlu* Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Shirai - Koki napisał(a):QQk i u Ciebie tez nagadade, napaplane...:loveu:..a kiedy beda zdjecia Misiaczki :loveu:... p.s. Aniu dziewczyno o 3.00 sie spi...dla mnie to srodek nocy :diabloti: u mnie to jest normalna godzina, dla mnie tylko takie powinny istniec :) ale sie QQk zezlosci hihihi powinny byc czesciej fotki a tak to same sobie znajdujemy zajecie i paplamy :iloveyou: Quote
QQk Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Nie ma fotek bo pogoda do bani. Zimno, że się rękawic nie chce ściągać. No i ciemno po pracy :( Quote
zuzolandia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='QQk']Nie ma fotek bo pogoda do bani. Zimno, że się rękawic nie chce ściągać. No i ciemno po pracy :( dobrze godosz trza Ci naloć seta ;-) hihihihi witanko ;-) Quote
QQk Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Izabela124.']Cześć Co u was słychać? Tęsknimy za wiosną: Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 cos chyba ostatnio dola zlapaliscie??? to przez ta zimna zime :( pozdawiamy cieplutko :loveu: Quote
NATKA Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 QQk co Ty wygadujesz ja tam rękawiczek nie ściągam, nawet wczoraj przeszłam samą siebie bo robiłam zdjęcia w grubych rękawicach bez palców :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie dołuj się tą zimą bo śnieżna pora też ma swoje uroki ;) ps. fajna biedronkowa focia :lol: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Tak Natka ma racje ;-) bez dołowania sie ...przynajmniej mniej robali bedzie bo pozamarzaja hihihihihiih Quote
QQk Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Oj załapałem doła pogodowego. Lubię zimę ale taką jak była 2 tyg temu. Mróz, słońce, śnieg jak pierze i bez wiatru. Ale robali będzie mniej - fakt. Ale i tak wole to: Piesek nie nasz Quote
Vlk Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no jak pogoda do bani? Piękna jest :) ja się dziś zakochałam w iskrach tańczących na śniegu... jak słonko wyjrzało. A mrozik taki fajny, że ho ho :) A jak już się człowiek z futrami na spacerze wymrozi to w sam raz jakąś herbatkę z prądem wypic albo coś inkszego, równie grzejącego :) Quote
Recommended Posts