Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

QQk napisał(a):
O! Therion np?

Oooo, chyba nie słyszałam:shake::oops:
Ale Nightwish ten z Tanją Turunen był supcio i Evanescence tez jest rewelka, a tak poza tym to słucham starego metalu: Manover, King Diamond, Metalica, Hellowen, Ganersów, Ironów, Judas Priest i wiele podobnych:p(sorki za byki w pisowni:oops:)

Posted

QQk napisał(a):
A tam goopia. Leniwa - trzeba trochę poczytać instrukcję ;)
Miasteczko Lubin - same kopalnie ale nie węgla tylko miedź. Tato, jak kończyłem liceum, wziął mnie na dół - i od tej pory wiedziałem, że taka ciężka praca to nie dla mnie.

hihihihi ja mam kopalnie pod nosem ale węgla kamiennego :evil_lol::evil_lol:
moja rodzinka kilka pokolen wstecz to sami górnicy na róznych stanowiskach począwszy od zwykłego murcka skonczywszy na kierownikach i nadsztygarach :diabloti:
na dole jeszcze nie byłam ...choc moja małża juz kilkakrotnie mi proponowała wycieczkowy zjazd na 800 :shake: ...ale boje sie coby nie zarzygać szoli :evil_lol::evil_lol:

tak wiem ze trzeba poczytac ...ale ja bardziej wzrokowiec i szybciej sie ucze patrząć :cool3:...no nic bede musiala jednak sie przemóc i zasiaść do lektury :placz:

Posted

Doginka napisał(a):
Oooo, chyba nie słyszałam:shake::oops:
Ale Nightwish ten z Tanją Turunen był supcio i Evanescence tez jest rewelka, a tak poza tym to słucham starego metalu: Manover, King Diamond, Metalica, Hellowen, Ganersów, Ironów, Judas Priest i wiele podobnych:p(sorki za byki w pisowni:oops:)

O tak! NW był super. Możę album "Once" był trochę przekombinowany ten gadający indianin mnie wnerwiał, a -siksi miksi- to mnie rozwaliło. Obecny NW to już nie to, Tarja solo też nie to. A Theriona można brać w ciemno wszystko od Theli i później. Ironsi, Metalica, Judas Priest, jeszcze AC/DC - moje młode lata

zuzolandia napisał(a):
hihihihi ja mam kopalnie pod nosem ale węgla kamiennego :evil_lol::evil_lol:
moja rodzinka kilka pokolen wstecz to sami górnicy na róznych stanowiskach począwszy od zwykłego murcka skonczywszy na kierownikach i nadsztygarach :diabloti:
na dole jeszcze nie byłam ...choc moja małża juz kilkakrotnie mi proponowała wycieczkowy zjazd na 800 :shake: ...ale boje sie coby nie zarzygać szoli :evil_lol::evil_lol:

tak wiem ze trzeba poczytac ...ale ja bardziej wzrokowiec i szybciej sie ucze patrząć :cool3:...no nic bede musiala jednak sie przemóc i zasiaść do lektury :placz:

Warto zjechać na dół, niezapomniene wrażenie. U mnie też górnicy, ojciec, stryj, dziadek od strony ojca i jego brat.

A jak się szybciej uczysz patrząc to:
- weź sobie obiekt - jak mąż cierpliwy to będzie najlepszym modelem ;)
- idzcie gdześ, gdzie jest ładnie
- ustaw go i rób mu fotki na manualu z wszystkimi możliwymi kombinacjami migawki i przysłony