Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy, konta jeszcze nie ma....nie wszystko jest dograne i nie wiadomo, co dalej na 100%...jak psiak będzie juz jechał do hoteliku, podamy konto hoteliku do wpłat.
Teraz nie wiem, czy mozna juz na niego zbierac, jak nie wiadomo, co z nim będzie...

JA PRZYPOMNE TYLKO, ŻE NAJBARDZIEJ POTRZEBNY TERAZ TRANSPORT ŁÓDŹ - POZNAŃ, WARSZAWA - POZNAŃ...COKOLWIEK Z CENTRALNEJ POLSKI DO POZNANIA...
STAMTĄD JUZ ZAŁATWIŁAM...

PYTAJCIE CIOTKI!!!! ROZGLĄDAJCIE SIE, CO DWIE GŁOWY TO NIE JEDNA!!!!

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dinuszka napisał(a):
Właśnie zalogowana sąsiadka zgłasza się, tylko malutkie sprostowanko, dla Pani Sąsiadki, Dina, nie Melbusia. Pomoc, oczywiście, deklaruję> Poproszę o numer konta. Pozdrawiam serdecznie

a moze sąsiadeczka dalaby się namówić na tymczas dla Koksika?:oops: Tylko tymczas,zeby w schronie nie siedział :shake:
Proszę zobaczyć, ja też mam takiego pudla i uważam, że to najlepszy pomysł na świecie, żeby mieć takiego psiaka !

http://www.empikfoto.pl/albumy28/190482/937550/30098948_dscf7531.jpg

Posted

jejeku, piękny jest... kochany staruszek, taki stres na koniec.
on pewnie nie kastrowany...

normalnie się waham, ale mam dwie sunie (jedna przed sterylką), które siedzą całe dnie w domu - jak wracam po pracy to jest dopiero zabawa. i właśnie dogaduję mieszkanie do wynajęcia - jeden pokój :( chyba nie dam rady wziąc go na dt :( strasznie mi go szkoda.
zaznaczam wątek i będe śledzic.

aha, bym zapomniała - moge mu zrobic ogłoszenie w Metrze papierowym. Tylko potrzebuję namiary do kontaktu.

Posted

Ma jechać do hoteliku w pobliżu Inez.
Chociaż ciągle mamy nadzieje, że znajdzie się domy dom tymczasowy.

Były dwa telefony w sprawie Kokosika, jeden z Wrocławia, ale chyba zrezygnowali, a drugi dzisiaj z Poznania. I... chyba nic z tego nie wyjdzie.

Posted

[quote name='idusiek']a czemu nic nie wyjdzie? :shake:[/QUOTE]
A no Państwo mają przemyśleć... Mają 5 letnią sunię pudliczkę i chcieli Kokoska do zabawy. Ale bielmo nieco chyba przeszkadza.

Posted

[quote name='ocelot']A no Państwo mają przemyśleć... Mają 5 letnią sunię pudliczkę i chcieli Kokoska do zabawy. Ale bielmo nieco chyba przeszkadza.[/QUOTE]
Hmmm, może do takiej zabawy, w wyniku której są dzieci :mad: