Inez de Villaro Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy, konta jeszcze nie ma....nie wszystko jest dograne i nie wiadomo, co dalej na 100%...jak psiak będzie juz jechał do hoteliku, podamy konto hoteliku do wpłat. Teraz nie wiem, czy mozna juz na niego zbierac, jak nie wiadomo, co z nim będzie... JA PRZYPOMNE TYLKO, ŻE NAJBARDZIEJ POTRZEBNY TERAZ TRANSPORT ŁÓDŹ - POZNAŃ, WARSZAWA - POZNAŃ...COKOLWIEK Z CENTRALNEJ POLSKI DO POZNANIA... STAMTĄD JUZ ZAŁATWIŁAM... PYTAJCIE CIOTKI!!!! ROZGLĄDAJCIE SIE, CO DWIE GŁOWY TO NIE JEDNA!!!! Quote
Ewa i flatki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Transport Warszawa - Poznań powinien wypalić, mamy 2 możliwości w przyszłym tygodniu. Ale cały czas marzę o DS dla niego ... Quote
idusiek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dinuszka napisał(a):Właśnie zalogowana sąsiadka zgłasza się, tylko malutkie sprostowanko, dla Pani Sąsiadki, Dina, nie Melbusia. Pomoc, oczywiście, deklaruję> Poproszę o numer konta. Pozdrawiam serdecznie a moze sąsiadeczka dalaby się namówić na tymczas dla Koksika?:oops: Tylko tymczas,zeby w schronie nie siedział :shake: Proszę zobaczyć, ja też mam takiego pudla i uważam, że to najlepszy pomysł na świecie, żeby mieć takiego psiaka ! http://www.empikfoto.pl/albumy28/190482/937550/30098948_dscf7531.jpg Quote
lena13 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dogadałby się chłopak z większymi psami z boksią, goldenką i kundelkiem, czy on to raczej jedynak. Quote
Ewa i flatki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jeżeli te psiaki są miłe i nie zjadają staruszków, to czemu nie ? Quote
malibo57 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witam! Dorzucam Kokosowi 70 PLN stałej opłaty miesięcznej do hoteliku i powodzenia! Quote
malibo57 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Proszę Inez de Villaro o PW ze szczegółami technicznymi. Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Ależ się działo, a ja spałam, bo padłam, po całym dniu. Dzwonić? Czy Asiu dodzwoniłaś się? Quote
Inez de Villaro Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Na hotelik u nas prawie już chyba nazbierane...trzeba transport ustalać.. Ewa- koleżanka z Poznania może go zabrać na trasie Poznań- szczecinek ok . 6 listopada Quote
Inez de Villaro Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 malibo57 napisał(a):Witam! Dorzucam Kokosowi 70 PLN stałej opłaty miesięcznej do hoteliku i powodzenia! Dzieki!!!!.......... Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Na hotelik jest, ale wolałabym mieć zapas gotówki, gdyby małego trzeba było przebadać itd.... To nie jest jednak młodzieniaszek. Quote
Inez de Villaro Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ocelot napisał(a):Na hotelik jest, ale wolałabym mieć zapas gotówki, gdyby małego trzeba było przebadać itd.... To nie jest jednak młodzieniaszek. Racja...no i może na transport trzeba będzie cos odłożyć. Quote
NusiaiJa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 świetnie, to do kogo wpłacać złote Polskie?? ;) Quote
PapryczkaChili Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jejeku, piękny jest... kochany staruszek, taki stres na koniec. on pewnie nie kastrowany... normalnie się waham, ale mam dwie sunie (jedna przed sterylką), które siedzą całe dnie w domu - jak wracam po pracy to jest dopiero zabawa. i właśnie dogaduję mieszkanie do wynajęcia - jeden pokój :( chyba nie dam rady wziąc go na dt :( strasznie mi go szkoda. zaznaczam wątek i będe śledzic. aha, bym zapomniała - moge mu zrobic ogłoszenie w Metrze papierowym. Tylko potrzebuję namiary do kontaktu. Quote
elinka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 transport http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171801 Quote
Mameczka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A gdzie i jak mozna wplacic jakies pieniazki? przepraszam ale dopiero od niedawna zaczelam bywac na forum i nie wiem co i jak. Serce peka jak patrze na tego bidulka. Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Na razie w schronisku w Tomaszowie. Nie ustaliliśmy numeru konta jeszcze. Papryczko możesz moje dane, takie jak u Bajeczki Quote
PapryczkaChili Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ocelot']Papryczko możesz moje dane, takie jak u Bajeczki[/QUOTE] ok, teraz poszły 3 psiaki do ogłoszeń, to jak zostaną wydrukowane to daję pudelka! Quote
Equus Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No to ja dorzucę jednorazowo 30zł staruszkowi, a potem się zobaczy. Czyli ostatecznie, gdzie ona ma jechać na DT? Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Ma jechać do hoteliku w pobliżu Inez. Chociaż ciągle mamy nadzieje, że znajdzie się domy dom tymczasowy. Były dwa telefony w sprawie Kokosika, jeden z Wrocławia, ale chyba zrezygnowali, a drugi dzisiaj z Poznania. I... chyba nic z tego nie wyjdzie. Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='idusiek']a czemu nic nie wyjdzie? :shake:[/QUOTE] A no Państwo mają przemyśleć... Mają 5 letnią sunię pudliczkę i chcieli Kokoska do zabawy. Ale bielmo nieco chyba przeszkadza. Quote
Ewa i flatki Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ocelot']A no Państwo mają przemyśleć... Mają 5 letnią sunię pudliczkę i chcieli Kokoska do zabawy. Ale bielmo nieco chyba przeszkadza.[/QUOTE] Hmmm, może do takiej zabawy, w wyniku której są dzieci :mad: Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Też tak pomyślałam. Chyba będę się pytać czy mają coś przeciwko kastracji. Quote
Recommended Posts