esperanza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nie wolno się przyzwyczajać :mad: Domku szukamy! Quote
beka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 No właśnie, kolejny pies w domu i koniec dt... Quote
esperanza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Do tego nie możemy dopuścić :shake: Znajdziemy dom. Quote
beka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 W piątek dzwonila do mnie jakaś pani. Chciała Dżekusia zobaczyc, umówiła się na sobote i tak czekam do dzis... Quote
paros Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 beka napisał(a):W piątek dzwonila do mnie jakaś pani. Chciała Dżekusia zobaczyc, umówiła się na sobote i tak czekam do dzis... czyli osoba niepoważna Quote
beka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Szukał, szukał aż znalazłc:) Od wczoraj Dzekuś w nowym domku. Quote
Owieczka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 beka napisał(a):Szukał, szukał aż znalazłc:) Od wczoraj Dzekuś w nowym domku. Że co ??!! Że jak ??!! Sssuuuppppeeeerrrrr !!!!!! Quote
esperanza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 O! A co to za domek? Super, że maluch wreszcie został adoptowany :-) Quote
beka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Dżeki mieszka w Warszawie z dwoma kotami :). W sobotę właścicielka była go poznac a ja wczoraj byłam zobaczyc domek. Bedzie miał dobrze, jestem pewna. Inaczej bym go nie oddała, zwaszcza, że niektórzy członkowie mojej rodziny nie chca mi tego wybaczyc. Dziś dzwoniłam Dzekus troszke popiskiwał i penie teskni za moją bandą czworga ( a może i za mną...tak jak ja za nim) a pani powiedział że jest nadzwyczajny i baardzo mądry :). Obaj bracia mają swoje domki. Można zamkąc wątek. Quote
paros Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 beka napisał(a):Dżeki mieszka w Warszawie z dwoma kotami :). W sobotę właścicielka była go poznac a ja wczoraj byłam zobaczyc domek. Bedzie miał dobrze, jestem pewna. Inaczej bym go nie oddała, zwaszcza, że niektórzy członkowie mojej rodziny nie chca mi tego wybaczyc. Dziś dzwoniłam Dzekus troszke popiskiwał i penie teskni za moją bandą czworga ( a może i za mną...tak jak ja za nim) a pani powiedział że jest nadzwyczajny i baardzo mądry :). Obaj bracia mają swoje domki. Można zamkąc wątek. Nie mogłam znaleźć wątku i dopiero dziś znalazłam - SUPER WIADOMOŚĆ :multi: Quote
esperanza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Beka wielkie i serdecznie dzięki za opiekę nad maluchami. :-) Miały bardzo dużo szczęścia, że do Ciebie trafiły. Od soboty w schronisku odeszło aż 5 szczeniąt. Nie wiadomo, co im jest- nie maja ani biegunki ani wymiotów. stają się osowiałe i odchodzą. Zostało 17 szczeniąt i kolejnych kilka ma trafić do schroniska. Boję się, że reszta też zachoruje :-( Quote
Recommended Posts