Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem:diabloti:

Nie za bardzo ostanio mam dostęp do dogo w pracy po tych zmianach serwera.:-(
Wiem, że słałyście do mnie sms ale padł mi wyświetlacz w telefonie i niewiele mogłam odczytać.

W domu natomiast wszystko stoi do góry nogami przez Puca i Bursztyna :-) i czasu nie mam prawie wcale.

Super, że malizna pojedzie już do TZ Kini.
Trzeba tylko oplacić ten hotelik. Pan właściciel powiedział, że można mu płacić przelewem więc zadzwonię do niego, uprzedzę go że zabieramy sunię i uzgodnię z nim ten przelew.

Posted

pan z jeziorka prosi o gotowke:) i dostaniemy pokwitowanie.. wiec negri moze zrobimy tak ze zapytaj pana ile tam wyszlo, przelej mi na konto i ja mu zaplace przy odbiorze suni. Tripti wczoraj tam byla i rozmawiala z nim. zaraz wstawie zdjecia malej:)

Posted

Co do uciekinierki została znaleziona i to nawet przez sąsiada tych ludzi. Całe szczęście w tym wszystkim, że nie ucieka daleko, tylko się gdzieś przyczaja:) to bardzo stresujący piesek. Z hotelikiem możę zrobić tak jak Pan woli, w sumie on też szedł na ręke i pewnie jeszcze nie raz jeszcze pomoże. Tylko Go uprzedzcie i samochodem wjeżdżajcie na posesje, żeby nie stać na drodze;)

Posted

Lena 01 04 09 napisał(a):
bardzo słodka sunia. znajdzie ciepły kochajacy domek. a ja sie ciesze ,że mogę obdarować ja karmą

Dokładnie tak, Lena przekazuje 5 kg karmy dla Suni, która idzie do TZ-ta Kini :) :) :)

Bardzo dziekujęmy ! :)

Posted

może jeszcze wyjaśni się z tą karmą... Kinia1984 kiedy zabierasz małą z jeziórka? Jutro? Może zrobisz jej jakieś lepsze fotki i od razu ktoś może mógłby zrobić allegro? ona jest piękniutka, nie jest bardzo dzika, wielkości yorka, tylko na dłuższych łapkach i ciekawie umaszczona, więc szybko pewnie znajdzie domek. A za hotel chyba łatwo policzyć kwotę. Aga-33-76 (i wogóle wszyscy) miejcie na uwadze rudą, długowłosą sunie Miszkę, średniej wielkości, uciekła przedwczoraj, ostatnio widziana w okolichac Wileńskiej, może akurat to Twoja trasa przejazdu. Dziewczyny na tym forum nie mogą edytować wątku. To jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/149057-Strachliwa-wycofana-Miszka-Mamy-DT-wyciAE-gamy-MiszkAE-na-prostAE/page106

Posted

jutro ja zabieram po 18. Negri jesli jestes na dogo to napisz czy zrobilas mi przelew przed 12 dzis, bo jesli nie to zaksieguje mi sie w poniedzialek, a ja juz nie mam takiej kwoty zeby zalozyc za hotel...dopiero we wtorek mam Matki Boskiej Pienięznej...

Posted

[quote name='tripti']może jeszcze wyjaśni się z tą karmą... Kinia1984 kiedy zabierasz małą z jeziórka? Jutro? Może zrobisz jej jakieś lepsze fotki i od razu ktoś może mógłby zrobić allegro? ona jest piękniutka, nie jest bardzo dzika, wielkości yorka, tylko na dłuższych łapkach i ciekawie umaszczona, więc szybko pewnie znajdzie domek. A za hotel chyba łatwo policzyć kwotę. Aga-33-76 (i wogóle wszyscy) miejcie na uwadze rudą, długowłosą sunie Miszkę, średniej wielkości, uciekła przedwczoraj, ostatnio widziana w okolichac Wileńskiej, może akurat to Twoja trasa przejazdu. Dziewczyny na tym forum nie mogą edytować wątku. To jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/149057-Strachliwa-wycofana-Miszka-Mamy-DT-wyciAE-gamy-MiszkAE-na-prostAE/page106

Bedę dziś w okolicach Wileńskiej - rozejrzę się.

Posted

Dzięki Aga za ekspresową reakcję. sunia powinna podejść do osoby płci żeńskiej, bo niestety mężczyzn boi się. Negri narazie nie odbiera telefonu, zostawiłam wiadomość, bo z wczoraj mam nie odebrane połączenie od Dorotki, ale wyleciało mi z głowy i dopiero teraz oddzwoniłam:( ale przelew miejmy nadzieję, że zrobiony.

Posted

O której będziecie wyjeżdżali po Małą i skąd. Jeśli wyjazd będzie z Wołomina, to możemy się umówić w okolicach skrzyżowania Marsa z Żołnierską - przywiozę pieniążki. Do zapłaty w Jeziórku jest 300 zł ?

Posted

:evil_lol:TZ znowu sie zlitowal:) powiedzial ze zaloży a ja mu w poniedzialek oddam:) negri pisala ze 21 dni to daje sume 210 zł ale zobacze na miejscu co pan powie..Rozmawialam dzis z nim i powiedzial ze jutro po 18 na mnie czeka. Aha trzymajcie kciuki bo nakrecam TZ zeby pierwsza noc mala spedzila u niego w pokoju...A jak pierwsza noc spedzi to moze nakrece go na nastepne:evil_lol:

Posted

Trzymam kciuki za te nocki w pokoju:) ona jest taka maleńka, że na pewno nie będzie przeszkadzać. Jutro już będzie miała cieplutko:) poprosimy o zdjęcia koniecznie!