mtf zalesie Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dobrze ze szczeniak znalazl sie i nie musze jechac z zdjeciami.mam tasme do klejenia ogloszen tripiti /pracuje w piasecznie do 20-tej/chetnie oddam Quote
Negri_2008 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Tripti - post nie zginął. Wszyscy na niego czekali ;) to niewiarygodna wprost historia :crazyeye::loveu: I co tu więcej pisać. Sunia miała ogromne szczęście i my też. Ja w tym wszystkim widzę jeszcze kilka ważnych informacji. otóż: Sunia szybko się do Państwa przekonała. :crazyeye::crazyeye::multi: Mam nadzieje, że "moje" gluty które wezmę z Jeziórka też szybko się oswoją. Tripti: mam prośbę: czy mogłabyś umówić nas na sterylizacje tej podpalanej malizny w klinice, w której byliśmy? Quote
tripti Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 zdjęcia macie na mailu, w sumie 10 sztuk, na sterylizację mogę umówić, najpierw trzeba sprawdzić czy np nie ma cieczki, byłam dziś u weterynarza ze swoim szczeniakiem i powiedzieć, że tamten zaginiony znalazł się. Mtf zalesie - dzięki za przyjazd w niedzielę, pomoc i propozycję oddania taśmy, ale nie jest mi potrzebna:) Quote
Trusia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ile piesków zostało? Bo pewien pan/pani chce adoptkowac jakiegos pieska. Quote
obraczus87 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tripti - dziekuję za zdjęcia. Udało mi się wykasować 3 inne fotki, więc wkleiłam takie. Na nich widoczna jest sunia w całości. A ja mam nadzieję, że KAŻDY wyciągnął wnioski z tej sytuacji. Czasem warto jest wspomóc drugą osobę dobrym słowem, a nie od razu miec negatywne nastawienie. Negri - superrrrrrrr, że chcesz zabrać pieski :loveu: Rodzinka chwilowo Ci się powiększy :loveu: I bardzo bardzo się cieszę, że Suńka się odnalazła oraz że ma już swój domek :) Quote
Kinia1984 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 obraczus dzieki za wieczornego smsa z dobra wiadomoscia mi jak zwykle w domu padl net i nie przeczytalam na watku tych wspanialych wiadomosci:) tripti dobra robota;) w srode ma mi dac znac potencjalny domek pewnie dla Felka..znajomy mojego tz z corka widzieli zdjecia pchelki i felka i obydwoje ich ujeli, czekaja na decyzje glowy rodziny czyli mamy:) ktora jest w delegacji:) Quote
obraczus87 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kinia1984 napisał(a):obraczus dzieki za wieczornego smsa z dobra wiadomoscia mi jak zwykle w domu padl net i nie przeczytalam na watku tych wspanialych wiadomosci:) tripti dobra robota;) w srode ma mi dac znac potencjalny domek pewnie dla Felka..znajomy mojego tz z corka widzieli zdjecia pchelki i felka i obydwoje ich ujeli, czekaja na decyzje glowy rodziny czyli mamy:) ktora jest w delegacji:) super wieści :) :) a smsek spoko :) nie wiedziałam własnie czy już wiesz czy nie :cool3: Quote
Negri_2008 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 tripti napisał(a):Umowę adopcyjną może podpisać, ale ja np nie potrzebuje tego. Tripti :lol: - czy możesz podać nr telefonu do tych Państwa. Spróbuję zgrać podpisanie umowy adopcyjne z ewentualnym odbiorem psiaków z Jeziórka. Mała Rudaska jest śliczna. Nie mogę wyjść z podziwu jak dużo szczęścia było dla niej w tej całej sytuacji. Quote
Negri_2008 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Trusia']Ile piesków zostało? Bo pewien pan/pani chce adoptkowac jakiegos pieska. Mamy do wyboru: białą śliczną szorsteczkę jeszcze jednego takiego chłopczyka podobnego do suni, która zwiała i podpalanego chłopaczka Podaj może swój mail - wyślę Ci zdjęcia psiaków. I zajrzyj tytaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pchelka-felus-dwa-okruszki-bardzo-potrzebuja-twojej-pomocy-173062/ Quote
Negri_2008 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Kinia1984']pierwszy bazarek dla maluszkow Depilator, kremy, balsam, żele na potrzeby psiej rodzinki z drewutni do 21.11 - Dogomania Forum podniosę bazarek - żeby nie uciekł ;) Quote
anouk92 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Przepraszam za offa ale bardzo proszę o głos dla fundacji Maja z Zielonki http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Quote
mtf zalesie Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 jesli te psy takie dzikie to wezcie transporterki -wielki juz pozyczylam na dluzej na 2 najpierw zlapane szczyle ale mam jeszcze jeden na jamnika i na okres transportu moge uzyczyc.tanie sterylki sa w celestynowie nieraz nawet w sobote Quote
Negri_2008 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 mtf zalesie napisał(a):jesli te psy takie dzikie to wezcie transporterki -wielki juz pozyczylam na dluzej na 2 najpierw zlapane szczyle ale mam jeszcze jeden na jamnika i na okres transportu moge uzyczyc.tanie sterylki sa w celestynowie nieraz nawet w sobote Dziękujemy mtf zalesie. Zarezerwuj dla nas transporterek. Poprosiłam właściciela hotelu w Jeziórkach aby sprawdził jak tam z cieczką u suni. Psy cały czas w budzie :shake: Trzeba spiąć poślady i zabrać je w sobotę Quote
Maupa4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam. Zgodnie z prośbą znowu zmieniłam osobę prowadzącą wątek - teraz wątek prowadzi Negri_2008. Przepraszam, że tak długo to trwało. :oops: Pozdrawiam. Quote
obraczus87 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Maupa4 dziękujemy :) psiaki do góry.... Quote
Negri_2008 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Stan na dziś ;) Jak tylko właściciel hotelu potwierdzi, że sunia nie ma cieczki umówimy sterylkę na sobotę. Po sterylce mała pojedzie do Kini TZ-a. :multi: Dwa szczeniaki też w sobotę zostaną zabrane z hotelu i będą mieszkać u mnie. Szukam jednak transportu dla małych. Dzwoniłam do mtf zalesie upewnić się, czy zatrzyma dla nas transporterek i nie zechce może pomóc w transporcie, ale nie odpowiada. Tripti - wpłynęły pieniądze od Ciebie. Serdecznie dziekuję. Dzięki dla moda za zmianę prowadzącego. Wieczorem zrobię porządek. Quote
obraczus87 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Negri, czyli 2 szczeniory zostają w Jeziórku?? Quote
tripti Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 w jeziórku są aktualnie trzy szczeniaki. Zrozumiałam to tak, że najstarsza kudłata sunia po sterylce pojedzie do Kini a dwa pozostałe pojadą do Negri_2008, więc w Jeziórku nie zostanie żaden. Negri_2008 pamiętaj, że sterylki suczek w tej lecznicy, w której byliśmy robią tylko od poniedziałku do piątku, ponieważ musi być wtedy dwóch weterynarzy, więc sobota czy niedziela odpadają. W Celestynowie z tego co się orientuje to jest drożej o min. około 50 zł od kwoty, która podał Ci weterynarz w Piasecznie, plus około 30 km w jedną stronę. Quote
Negri_2008 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 tripti napisał(a):w jeziórku są aktualnie trzy szczeniaki. Zrozumiałam to tak, że najstarsza kudłata sunia po sterylce pojedzie do Kini a dwa pozostałe pojadą do Negri_2008, więc w Jeziórku nie zostanie żaden. Negri_2008 pamiętaj, że sterylki suczek w tej lecznicy, w której byliśmy robią tylko od poniedziałku do piątku, ponieważ musi być wtedy dwóch weterynarzy, więc sobota czy niedziela odpadają. W Celestynowie z tego co się orientuje to jest drożej o min. około 50 zł od kwoty, która podał Ci weterynarz w Piasecznie, plus około 30 km w jedną stronę. tak, to prawda. mtf zalesie również potwierdza, że sterylka suń tylko do piątku :shake: Celestynów odpada ze względu na koszty. Kombinuję, żeby wszystko załatwić jednym kursem ale chyba się nie da. Quote
mtf zalesie Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 naprawde wyjdzie wam mniej niz 200 zl,to dobrze ale zwsze bylo odwrotnie tzn.w piasecznie drozej,moze jakas promocja noworoczna Quote
tripti Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 a gdzie robione są sterylki w schronisku w celestynowie? w którym budynku? Quote
Kinia1984 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 tripti napisał(a):w jeziórku są aktualnie trzy szczeniaki. Zrozumiałam to tak, że najstarsza kudłata sunia po sterylce pojedzie do Kini a dwa pozostałe pojadą do Negri_2008, więc w Jeziórku nie zostanie żaden. Negri_2008 pamiętaj, że sterylki suczek w tej lecznicy, w której byliśmy robią tylko od poniedziałku do piątku, ponieważ musi być wtedy dwóch weterynarzy, więc sobota czy niedziela odpadają. W Celestynowie z tego co się orientuje to jest drożej o min. około 50 zł od kwoty, która podał Ci weterynarz w Piasecznie, plus około 30 km w jedną stronę. tzn ze ja biore to czarna sunie tak? a od pn do pt my nie damy rady jechac chyba ze ktos sunie przywiezie wieczorem... Quote
Negri_2008 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Kinia1984']tzn ze ja biore to czarna sunie tak? a od pn do pt my nie damy rady jechac chyba ze ktos sunie przywiezie wieczorem... Kinia - a czy pojechalibyście ze mną po psy do Jeziórka w sobotę? Szkoda każdego dnia życia tych psiaków. Mała czarna ma cieczkę i sterylkę trzeba przełożyć.:diabloti: Quote
Recommended Posts