Negri_2008 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Rozumiem, że zbiórka w Duczkach o 17. ? Kiniu - Ty samochód załatwiasz na godz. 15 tak? Ale Aga będzie mogła przyjechać dopiero na godz. 17 więc spotkajmy się o tej godzinie. Mam nadzieję, że tu wszyscy zajrzą :razz: Quote
Kinia1984 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 my do 19 (o czym pisalam wczoraj:/ )musimy oddac samochod wiec jak bedzie zbiorka dopiero o 17 to nie damy rady zabrac psow o 17 pojechac do piaseczna i oddac samochod do sulejowka w dwie godziny...nie ma szans... Quote
Kinia1984 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 z wolomina do zalesia jest 60km w jedna strone czyli 120 razem, zanim psy zabierzemy, zabierzemy do weta (bo mam nadzieje ze jedziemy do weta dzis?)to my sie nie wyrobimy w dwie godziny. pisalam wczoraj jak wyglada sytuacja i obawiam sie ze nikt tego nie wzial pod uwage... Quote
Kinia1984 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 aha, rozmawialysmy tez na temat tego ze po 16 jest ciemno i nie damy rady lapac psow i daltego umawialysmy sie na 15... z tego co pamietam... Quote
Laura1108 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Negri a gdzie wyczytałaś , że o Tobie pisałam ?? Czy ktoś to wyczytał między wierszami ?? Mam też prośbe by do mnie nie wydzwaniać w celu komentowania posta bo ja swój telefon podawałam w celu pomocy psom a nie tracenia czasu na słuchanie zarzutów jaka to jest nieodpowiedzialna i nie zajmująca się wątkami a mam czas pisać na gg . Bywa tak , że jest połączenie z internet a przeglądarka nie działa , wilokrotnie zgłaszałam ten fakt dostarczycielowi usług internetowych jednak nie wiadomo czy to wina netu czy kompa , speców od kompa miałam i tweirdzą , że jest ok speców od neta miałam i twierdzą , że jest ok więc albo to nie byli znawcy albo szkopuł sama nie wiem w czym . Ponizej link do takowego problemu : Przeglądarki nie umożliwiają przeglądania stron, GG i Skype działają. przerobiłam wszystko co mogłam na ten temat i nie wiem w czym porblem . Tak więc proszę mi nie wygadywać , że ja to siedzę na gg a nie mam czasu na wątek wejśc bo to nie tak , że nie mam czasu tylko możliwości brak . Wielokrotnie by dostać się na neta uruchamiałam usługę internetu w komórce co dodatkową mnie kosztowało ale zrobiłam to tylko po to by móc wejść na wątki . Czy mam komuś przedstawić potwierdzenie uruchamiania netu na komórce ?? Zakłądam wątki i je porzucam ... owszem mam wyrzuty sumienia wobec siebie i wobec psów , że bywa czasem tak , że wejdę na forum i nie mam czasu nadrobić wszytskich wątków jak leci zwłąszcza , że przy kilku wątkach kiedy nie ma mnie na nich dzień i póxniej mam do rpzeczytania 10 stron na każdym to musiałbym w ogóle nie chodzić spoać tylko jechac chyba na dragach aby tylko byc na bieżąco . Powinnam nie zakłądac wątków skoro nie mam na to czasu ... Więc pytam czy Lady , Rusti , Łatek , Aida , Niufek , Doxa , Wenus , sunie z jadlanki czy te psy wszystkie ujrzały by miskę żarcia , ciepły kąt i człowieka-przyjaciela ??? Byż może taka może nie loteria ... Czy obecne na tym wątku sunie kto,ś by wypatrzył ?? Zapewne nie . Więc proszę nie pieprzcie mi , żeby nie zakłądać wątków . Zakłądać wątku trzeba tylko nie klepać na tych wątkach bzdur a skupic sie na konkretach . Ten wątek przeszedł najśmielsze me oczekiwania nioekóre osoby nie czytały w ogóle wątków Trpiti , emilak czy Kini co właśnie można było wyłapać bez kłopotu . Quote
Laura1108 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Negri_2008 napisał(a):hm...... W sprawie przejęcia wątku przez Obraczuś: Rozmawiałam z Tobą przez telefon i nie mogłam wydusić z Ciebie konkretnego słowa w sprawie tych psów i całej akcji. Na koniec pojawiły się jakieś dźwięki w słuchawce jakby ktoś w czasie rozmowy wciskał klawisze. Mam wrażenie, ze celowo przerwałaś rozmowę :shake: Tak celowo Zastanów się co znowu piszesz :placz: podczas gdy z kimś gadam a dzowni druga osoba to pyka w telefonie i nie przypominam sobie byśmy skończyły rozmowę w pół słowa choć byc może i tak bo najczęściej kiedy z ?Tobą rozmawiam to kilka razy musze pytać czy jesteś bo czasme mam wrażenie , że gdzies tam po drugiej stronie zanikasz po prostu milczysz nic nie mówiąc . A te konkretne słowa pojawiły się w postach : 3.11 g.14:52 strina 25 kolejne: strona 34 posty moje i jeden tripti : 337 338 339 post tripti 340 strona 35 post: 341 342 uważama , że w w/w postach wyraziłam się jasno i czytelnie jakie jest moje zdanie na temat odłowu i umeiszczania psów problem jest w tym , że albo nikt tego nie czytała albo nie chciał brać pod uwagę tego co tam napisałam . kolejan sprawa od strony 21 do 30 czyli 10 stron postów to jeden dzień 3.11 czy uważacie , że naparwdę konieczne było takie śmiecenie ? Czy nie można użyć do tego PM albo gg ?? albo ograniczyć te wypowiedzi do minimum . Tak więc w dniu 5.11 był ostatni mój post w temacie doptyczący tylko i wyłąćznie umeiszczania psów chciałąm napisać wszytsko czarno na białym i atk też zrobiłam a gdyu za dnia zerknęłam na wątek zrozumiałam , że kompletnie nikt nie odniósł się do tego co napisałam więc pytam gdzie tu współpraca ?? Czy współpraca to wzajemne klepanie się po ramieniu ?? Quote
Kinia1984 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Laura1108 napisał(a):. Bywa tak , że jest połączenie z internet a przeglądarka nie działa , wilokrotnie zgłaszałam ten fakt dostarczycielowi usług internetowych jednak nie wiadomo czy to wina netu czy kompa , speców od kompa miałam i tweirdzą , że jest ok speców od neta miałam i twierdzą , że jest ok więc albo to nie byli znawcy albo szkopuł sama nie wiem w czym . Ponizej link do takowego problemu : Przeglądarki nie umożliwiają przeglądania stron, GG i Skype działają. przerobiłam wszystko co mogłam na ten temat i nie wiem w czym porblem . Tak więc proszę mi nie wygadywać , że ja to siedzę na gg a nie mam czasu na wątek wejśc bo to nie tak , że nie mam czasu tylko możliwości brak . Wielokrotnie by dostać się na neta uruchamiałam usługę internetu w komórce co dodatkową mnie kosztowało ale zrobiłam to tylko po to by móc wejść na wątki . Czy mam komuś przedstawić potwierdzenie uruchamiania netu na komórce ?? mam tego samego dostawce netu i ten sam problem, mi tez czesto sie zdarza w domu ze gg mi dziala a przegladarka nie...:roll:w pracy mam ten komfort ze net jest sprawny... Quote
Laura1108 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No i na czym stanął transport psiaków ?? Tyle stron klepania , łapanie i transport umówione na dziś na 15 aby zdążyć nim się ściemni a tu nagle jakieś przesunięcia na 17 no i transport wziął w łeb . Kinia , TZ i ja mogliśmy jechac dziś na 15 ale chyba nikt z bardzo nie wziął tego pod uwagę i ustalone zostały jakieś inne godziny . Wspaniale myślę , że za kilka dni to nie będzie konieczny transport ponieważ psiaki całkiem rozejdą się po wsi :shake: Quote
Kinia1984 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 w sumie to jestem teraz zla...bo gdybym tu nie weszla dzis to bym troche jak baran przyjechala z Tz do duczek o 15 i czekalabym nie wiadomo na co...mam pytanie czy ktos wczoraj czytal to ze jestesmy ograniczeni czasowo, ze chcemy wylapac psy za dnia, i ze prosze o kontakt jakby sie cos zmienilo...? bo mam wrazenie ze nie...:shake: Quote
Kinia1984 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 moj tz sie na mnie wnerwil, bo przelozyl klinetow na pomiar, dostalam ochrzan ze samochod wzial i super jest... i glupie sa te klotnie, bo nikt na tym nie zyskuje a traca tylko psy...i cisza ma byc juz!!:mad::lol: Quote
tripti Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Do sedna: spotykamy sie w Duczkach o 17 stej, będą 2 samochody, z tego co wiem to 5 osób, powiadomiłam już inna lecznice w piasecznie, ze przyjada dziś psiaki z ulicy. Koszty wieksze, bo na 5 sztuk odpchlenie 50 zł, plus tabletki po 12 zł - może coś jeszcze utarguje sie, tamta tańsza niestety działa do 15 stej, ta do 20 stej. Mamy 1 godzine na wyłapanie psów. Quote
Negri_2008 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Czuje się odpowiedzialna za to zamieszanie co do godziny: Już wyjaśniam: Cała akcja jest dopasowana pod Agę - ona dziś jeszcze miała zawieźć budę i na wcześniejszą godzinę niż 17 mogłaby się nie wyrobić. Wczoraj wieczorem takie były na ten temat posty. Quote
Kinia1984 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 to ktow koncu bedzie samochodem? aga i kto jeszcze? Quote
Negri_2008 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Kinia1984 napisał(a):to ktow koncu bedzie samochodem? aga i kto jeszcze? tripti przyjedzie samochodem i z mężem Quote
Kinia1984 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ja o 17 moge przyjechac lapac psy ale juz do zalesia nie pojade bo nie mam czym, moj samochod nie nadaje sie w trasy a poza tym nie mam przegladu:oops: Quote
Aga-33-76 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kinia1984 napisał(a):ja o 17 moge przyjechac lapac psy ale juz do zalesia nie pojade bo nie mam czym, moj samochod nie nadaje sie w trasy a poza tym nie mam przegladu:oops: A nie możesz pojechać z nami w samochodzie? Odwiozę Cię później. Quote
tripti Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 wezcie jakies mocniejsze obroze i smyczki jak macie i może kagańce tez, ja mam dwie mocne linki, ale nie mam takich małych obrozy Quote
Kinia1984 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 na 19 ide na urodziny do tz siostry i po prostu nie wyrobimy sie do tej godziny...ale o 17 bede w duczkach.. Quote
obraczus87 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kinia1984 napisał(a):aha i wiecie co zauwazylam...ruda mamusia jest kudlata, taki dluzszy wlos, a na zdejciu na pierwszej stronie jest przedstawiona jako taka z krotkim, ja takiej tam nie widzialam... Kinia ja nie wiem jak One wyuglądaja... tak sobie pomyslalam ze to ich mamusia, ale skoro mowisz ze to nie Ona, to co to za piesek w takim razie?? Quote
Laura1108 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nastąpiła edycja z korektą . Brak sił a faktycznie nie ma potrzeby by prócz kilkudziesięciu stron mydlanych postów były jeszcze moje na pół strony .... Nie tak to widziałam . Quote
obraczus87 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Korekta. z Laura zostało wszystko wyjaśnione przez telefon. Moja informacja o braku sił na prowadzenie wątku - aktualna. Quote
Negri_2008 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Zanim zacznę pisać o psach mam taką propozycję: niech każda z nas wykasuje swoje kłótliwe posty. Jest parę spraw do załatwienia ale trzeba oczyścić atmosferę. Quote
reksio7 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 podniosę chociaż śliczne biedaczki:cool3: Quote
Recommended Posts