Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozumiem, że zbiórka w Duczkach o 17. ?

Kiniu - Ty samochód załatwiasz na godz. 15 tak?

Ale Aga będzie mogła przyjechać dopiero na godz. 17 więc spotkajmy się o tej godzinie.

Mam nadzieję, że tu wszyscy zajrzą :razz:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my do 19 (o czym pisalam wczoraj:/ )musimy oddac samochod wiec jak bedzie zbiorka dopiero o 17 to nie damy rady zabrac psow o 17 pojechac do piaseczna i oddac samochod do sulejowka w dwie godziny...nie ma szans...

Posted

z wolomina do zalesia jest 60km w jedna strone czyli 120 razem, zanim psy zabierzemy, zabierzemy do weta (bo mam nadzieje ze jedziemy do weta dzis?)to my sie nie wyrobimy w dwie godziny. pisalam wczoraj jak wyglada sytuacja i obawiam sie ze nikt tego nie wzial pod uwage...

Posted

Negri a gdzie wyczytałaś , że o Tobie pisałam ?? Czy ktoś to wyczytał między wierszami ??

Mam też prośbe by do mnie nie wydzwaniać w celu komentowania posta bo ja swój telefon podawałam w celu pomocy psom a nie tracenia czasu na słuchanie zarzutów jaka to jest nieodpowiedzialna i nie zajmująca się wątkami a mam czas pisać na gg . Bywa tak , że jest połączenie z internet a przeglądarka nie działa , wilokrotnie zgłaszałam ten fakt dostarczycielowi usług internetowych jednak nie wiadomo czy to wina netu czy kompa , speców od kompa miałam i tweirdzą , że jest ok speców od neta miałam i twierdzą , że jest ok więc albo to nie byli znawcy albo szkopuł sama nie wiem w czym . Ponizej link do takowego problemu :

Przeglądarki nie umożliwiają przeglądania stron, GG i Skype działają.

przerobiłam wszystko co mogłam na ten temat i nie wiem w czym porblem . Tak więc proszę mi nie wygadywać , że ja to siedzę na gg a nie mam czasu na wątek wejśc bo to nie tak , że nie mam czasu tylko możliwości brak . Wielokrotnie by dostać się na neta uruchamiałam usługę internetu w komórce co dodatkową mnie kosztowało ale zrobiłam to tylko po to by móc wejść na wątki . Czy mam komuś przedstawić potwierdzenie uruchamiania netu na komórce ??

Zakłądam wątki i je porzucam ... owszem mam wyrzuty sumienia wobec siebie i wobec psów , że bywa czasem tak , że wejdę na forum i nie mam czasu nadrobić wszytskich wątków jak leci zwłąszcza , że przy kilku wątkach kiedy nie ma mnie na nich dzień i póxniej mam do rpzeczytania 10 stron na każdym to musiałbym w ogóle nie chodzić spoać tylko jechac chyba na dragach aby tylko byc na bieżąco .

Powinnam nie zakłądac wątków skoro nie mam na to czasu ... Więc pytam czy Lady , Rusti , Łatek , Aida , Niufek , Doxa , Wenus , sunie z jadlanki czy te psy wszystkie ujrzały by miskę żarcia , ciepły kąt i człowieka-przyjaciela ??? Byż może taka może nie loteria ... Czy obecne na tym wątku sunie kto,ś by wypatrzył ?? Zapewne nie . Więc proszę nie pieprzcie mi , żeby nie zakłądać wątków . Zakłądać wątku trzeba tylko nie klepać na tych wątkach bzdur a skupic sie na konkretach . Ten wątek przeszedł najśmielsze me oczekiwania nioekóre osoby nie czytały w ogóle wątków Trpiti , emilak czy Kini co właśnie można było wyłapać bez kłopotu .

Posted

Negri_2008 napisał(a):
hm......

W sprawie przejęcia wątku przez Obraczuś:
Rozmawiałam z Tobą przez telefon i nie mogłam wydusić z Ciebie konkretnego słowa w sprawie tych psów i całej akcji.
Na koniec pojawiły się jakieś dźwięki w słuchawce jakby ktoś w czasie rozmowy wciskał klawisze. Mam wrażenie, ze celowo przerwałaś rozmowę :shake:

Tak celowo Zastanów się co znowu piszesz :placz: podczas gdy z kimś gadam a dzowni druga osoba to pyka w telefonie i nie przypominam sobie byśmy skończyły rozmowę w pół słowa choć byc może i tak bo najczęściej kiedy z ?Tobą rozmawiam to kilka razy musze pytać czy jesteś bo czasme mam wrażenie , że gdzies tam po drugiej stronie zanikasz po prostu milczysz nic nie mówiąc .

A te konkretne słowa pojawiły się w postach :
3.11 g.14:52 strina 25
kolejne:
strona 34 posty moje i jeden tripti :
337
338
339 post tripti
340

strona 35
342

uważama , że w w/w postach wyraziłam się jasno i czytelnie jakie jest moje zdanie na temat odłowu i umeiszczania psów problem jest w tym , że albo nikt tego nie czytała albo nie chciał brać pod uwagę tego co tam napisałam .

kolejan sprawa od strony 21 do 30 czyli 10 stron postów to jeden dzień 3.11 czy uważacie , że naparwdę konieczne było takie śmiecenie ? Czy nie można użyć do tego PM albo gg ?? albo ograniczyć te wypowiedzi do minimum .

Tak więc w dniu 5.11 był ostatni mój post w temacie doptyczący tylko i wyłąćznie umeiszczania psów chciałąm napisać wszytsko czarno na białym i atk też zrobiłam a gdyu za dnia zerknęłam na wątek zrozumiałam , że kompletnie nikt nie odniósł się do tego co napisałam więc pytam gdzie tu współpraca ?? Czy współpraca to wzajemne klepanie się po ramieniu ??

Posted

Laura1108 napisał(a):
. Bywa tak , że jest połączenie z internet a przeglądarka nie działa , wilokrotnie zgłaszałam ten fakt dostarczycielowi usług internetowych jednak nie wiadomo czy to wina netu czy kompa , speców od kompa miałam i tweirdzą , że jest ok speców od neta miałam i twierdzą , że jest ok więc albo to nie byli znawcy albo szkopuł sama nie wiem w czym . Ponizej link do takowego problemu :

Przeglądarki nie umożliwiają przeglądania stron, GG i Skype działają.

przerobiłam wszystko co mogłam na ten temat i nie wiem w czym porblem . Tak więc proszę mi nie wygadywać , że ja to siedzę na gg a nie mam czasu na wątek wejśc bo to nie tak , że nie mam czasu tylko możliwości brak . Wielokrotnie by dostać się na neta uruchamiałam usługę internetu w komórce co dodatkową mnie kosztowało ale zrobiłam to tylko po to by móc wejść na wątki . Czy mam komuś przedstawić potwierdzenie uruchamiania netu na komórce ??

mam tego samego dostawce netu i ten sam problem, mi tez czesto sie zdarza w domu ze gg mi dziala a przegladarka nie...:roll:w pracy mam ten komfort ze net jest sprawny...

Posted

No i na czym stanął transport psiaków ?? Tyle stron klepania , łapanie i transport umówione na dziś na 15 aby zdążyć nim się ściemni a tu nagle jakieś przesunięcia na 17 no i transport wziął w łeb . Kinia , TZ i ja mogliśmy jechac dziś na 15 ale chyba nikt z bardzo nie wziął tego pod uwagę i ustalone zostały jakieś inne godziny . Wspaniale myślę , że za kilka dni to nie będzie konieczny transport ponieważ psiaki całkiem rozejdą się po wsi :shake:

Posted

w sumie to jestem teraz zla...bo gdybym tu nie weszla dzis to bym troche jak baran przyjechala z Tz do duczek o 15 i czekalabym nie wiadomo na co...mam pytanie czy ktos wczoraj czytal to ze jestesmy ograniczeni czasowo, ze chcemy wylapac psy za dnia, i ze prosze o kontakt jakby sie cos zmienilo...? bo mam wrazenie ze nie...:shake:

Posted

moj tz sie na mnie wnerwil, bo przelozyl klinetow na pomiar, dostalam ochrzan ze samochod wzial i super jest...
i glupie sa te klotnie, bo nikt na tym nie zyskuje a traca tylko psy...i cisza ma byc juz!!:mad::lol:

Posted

Do sedna: spotykamy sie w Duczkach o 17 stej, będą 2 samochody, z tego co wiem to 5 osób, powiadomiłam już inna lecznice w piasecznie, ze przyjada dziś psiaki z ulicy. Koszty wieksze, bo na 5 sztuk odpchlenie 50 zł, plus tabletki po 12 zł - może coś jeszcze utarguje sie, tamta tańsza niestety działa do 15 stej, ta do 20 stej. Mamy 1 godzine na wyłapanie psów.

Posted

Czuje się odpowiedzialna za to zamieszanie co do godziny:

Już wyjaśniam:

Cała akcja jest dopasowana pod Agę - ona dziś jeszcze miała zawieźć budę i na wcześniejszą godzinę niż 17 mogłaby się nie wyrobić.

Wczoraj wieczorem takie były na ten temat posty.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ja o 17 moge przyjechac lapac psy ale juz do zalesia nie pojade bo nie mam czym, moj samochod nie nadaje sie w trasy a poza tym nie mam przegladu:oops:

A nie możesz pojechać z nami w samochodzie? Odwiozę Cię później.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
aha i wiecie co zauwazylam...ruda mamusia jest kudlata, taki dluzszy wlos, a na zdejciu na pierwszej stronie jest przedstawiona jako taka z krotkim, ja takiej tam nie widzialam...

Kinia ja nie wiem jak One wyuglądaja... tak sobie pomyslalam ze to ich mamusia, ale skoro mowisz ze to nie Ona, to co to za piesek w takim razie??