Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='obraczus87']Ok, super, że wszystko idzie ku lepszemu. :) Negri karmę... chmmm może by im gotowac ryż i mieszac z puszkami albo suchym??[/QUOTE] ryż z suchą karmą chyba nie bardzo. Puszki z ryżem mogą być, tylko jakie?? Radźcie, ja dawno szczeniaków nie karmiłam a jeżeli już to tylko suchą karmą. Przywiozę trzy obroże. Mam nadzieję, że nie będą za małe. Jutro przyjadą do Ciebie co najmniej dwie kobiety i trzy psy Quote
emilak Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 mi się wydaje, że jeśli z ryżem to puszki dla juniorów....ja tak karmiłam swoją znajdkę:) Quote
Kinia1984 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ja zabieram jednego szczeniora to znaczy moj TZ:) jesli chodzi o karme to ja mojemu szczeniorowi Benkowi namaczam troche karme sucha z ciepla woda a pozniej dodaje ryz i wtedy wychodzi taka papka jak z mokra karmą:) Quote
Kinia1984 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 mam jedna smycz po Gabi...taka troche zmeczoną zyciem ale całą:) moge zabrac. Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Negri_2008']już wpłynęło 50 zł :multi: oto kolejne wpłaty: 126 zł od emilak mam dobra wiadomość. Udało się zgromadzić pieniądze na transport Nadziei z Klembowa. Tak więc cała kwota 100 zło wpłacona przez Aga-33-... może być przeznaczona na szczeniorki. Aga - wielkie dzięki :loveu: Mamy więc w kasie 276 zł Quote
emilak Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [CENTER]cieszę się, że już są:)[/CENTER] Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Aga- 33-76 również wpłaciła pieniązki na małe, ale konkretną kwotę podam po rozliczeniu transportu Nadin z klembowa :lol: Mamy na razie w kasie 176 zł Quote
Gryzelda Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 To jeszcze napiszcie mi o której jutro mam się was spodziewać?? Chociaż mniej więcej? I czy na 100% jutro? Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Gryzelda']To jeszcze napiszcie mi o której jutro mam się was spodziewać?? Chociaż mniej więcej? I czy na 100% jutro?[/QUOTE] jutro, myslę, że około 21 wieczorem. Wyślij mi na pm swój telefon, dobrze? Quote
Laura1108 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Podsumowanie : Transport 3.11 wtorek godzina 19 . Zapotrzebowanie : karma - emilak 3 smycze - kinia1984 ; laura1108 obroże - 3 sztuki Negri szampon - to jeszcze ugadamy Brakuje jednej smyczy ! Myślę , że karmę emilak mogłaby zabrać do pracy tutaj przekzać Kini a ja podlece jak Kinia wróci i zabiorę karmę oraz zawiozę do duczek na odbiór psiaków . Quote
Gryzelda Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja mam jedną smycz więc wystarczy. Tylko PROSZĘ przywieźcie mi te http://images48.fotosik.pl/220/1e4ee0a33e471dba.jpg http://images37.fotosik.pl/215/2ddc9cb96bc472fc.jpg one najbardziej mnie gnębią no i tego najbardziej chudego. Quote
Laura1108 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No te dwa szorściaki do Ciebie pojadą i chudas ;) Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Kinia1984']ja zabieram jednego szczeniora to znaczy moj TZ:) jesli chodzi o karme to ja mojemu szczeniorowi Benkowi namaczam troche karme sucha z ciepla woda a pozniej dodaje ryz i wtedy wychodzi taka papka jak z mokra karmą:) własnie o takim czyms myslałam. Karma sucha wychodzi dużo taniej niz puszki. Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Laura a ile kosztuje taki szampon przeciwpchelny?? Może lepsza jest obroża przeciwpchelna?? Na Fiprex na razie nie możemy sobie pozwolić... :oops: Quote
Kinia1984 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Laura1108'][B][SIZE=5][COLOR=Blue] Myślę , że karmę emilak mogłaby zabrać do pracy tutaj przekzać Kini a ja podlece jak Kinia wróci i zabiorę karmę oraz zawiozę do duczek na odbiór psiaków . problem polega na tym ze ja na L4 jestem i w pracy mnie nie ma do srody a emila nie ma samochodu, mysle ze gryzelda powinna podac emili swoj numer i emila by jutro wieczorem karme jej podrzucila... Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Mam dla glutków szampon przeciwpchelny i obróżki Powiedzcie, czy to dobry pomysł, aby tym psiakom, które zostają ( mam nadzieje, że nie na długo) mogłabym przywieźć kołdrę na posłanie? Pewnie ja pogryzą...:roll: Quote
tripti Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Z kołdrą to na pewno dobry pomysł:) pewnie nie ma tam posłanka. Znajomy, który bierze pieski na dt z Fundacji Pod Pism Aniołem, polecił mi, abym skontaktowała się z nimi w tej sprawie. Nadal zostanie tam mamusia z dwoma maluchami. Poprosić ich o pomoc? Co sądzicie? Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='tripti']Z kołdrą to na pewno dobry pomysł:) pewnie nie ma tam posłanka. Znajomy, który bierze pieski na dt z Fundacji Pod Pism Aniołem, polecił mi, abym skontaktowała się z nimi w tej sprawie. Nadal zostanie tam mamusia z dwoma maluchami. Poprosić ich o pomoc? Co sądzicie?[/QUOTE] Tak, jak najbardziej. :multi: Znam schronisko tej fundacji. Sporo wolontariuszy, młodzi pracownicy. Psiaki znajdą schronienie w ciepłym pomieszczeniu, przynajmniej szczeniorki. A poza tym jak małe pójdą w świat liczba ich będzie się powiększać w tempie geometrycznym.:-( Quote
tripti Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ok, to jutro rano dzownię. Kontakt mam do Mariusza, który zajmuje się interwencjami. Tylko nie chce też namieszać, bo jeszcze wezmą szybko pojadą i zabiorą wszystkie. Jakby się dało to postarałabym się Was jakoś razem na jutro umówić. Na którą tam będziecie? bo rozumiem, że na 21szą to już będziecie u koleżanki na domku tymczasowym? Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Tripti :loveu: Tak na oko to będziemy tam około 19 - 19.30 Podaj Mariuszowi mój nr tel. Dla przypomnienia posyłam Ci na pm Quote
emilak Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ja kupię jutro karmę+ryż, ale ktoś musi to odebrać ode mnie...pracuję do 16 w JOKO na ul. Geodetów 4...podjedzie ktoś?? Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Ja nie dam rady :shake: Mamy w kasie 276 zł Quote
ala123 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ja jeszcze nie zdążyłam wpłacić ale obiecuję,że jutro to zrobię. Quote
Laura1108 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 emialak ja bym mogła podjechać o zabrać tę karmę tylko teraz to już pewnie za późno i nie weżmiesz ze sobą do pracy :( Jak coś to daj znak czy mam pojechac do Ciebie telefon masz na PM . Co do Fiprex to nie wiem zapytam dziś ile kosztuje . Quote
Recommended Posts