Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Ok, super, że wszystko idzie ku lepszemu. :)

Negri karmę... chmmm może by im gotowac ryż i mieszac z puszkami albo suchym??[/QUOTE]

ryż z suchą karmą chyba nie bardzo.

Puszki z ryżem mogą być, tylko jakie??
Radźcie, ja dawno szczeniaków nie karmiłam a jeżeli już to tylko suchą karmą.

Przywiozę trzy obroże. Mam nadzieję, że nie będą za małe.

Jutro przyjadą do Ciebie co najmniej dwie kobiety i trzy psy

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zabieram jednego szczeniora to znaczy moj TZ:)
jesli chodzi o karme to ja mojemu szczeniorowi Benkowi namaczam troche karme sucha z ciepla woda a pozniej dodaje ryz i wtedy wychodzi taka papka jak z mokra karmą:)

Posted

[quote name='Negri_2008']już wpłynęło 50 zł :multi:

oto kolejne wpłaty:

126 zł od emilak

mam dobra wiadomość.

Udało się zgromadzić pieniądze na transport Nadziei z Klembowa. Tak więc cała kwota 100 zło wpłacona przez Aga-33-... może być przeznaczona na szczeniorki.

Aga - wielkie dzięki
:loveu:

Mamy więc w kasie 276 zł

Posted

[quote name='Gryzelda']To jeszcze napiszcie mi o której jutro mam się was spodziewać??
Chociaż mniej więcej?
I czy na 100% jutro?[/QUOTE]

jutro, myslę, że około 21 wieczorem.

Wyślij mi na pm swój telefon, dobrze?

Posted

Podsumowanie :

Transport 3.11 wtorek godzina 19 .

Zapotrzebowanie :

karma - emilak
3 smycze - kinia1984 ; laura1108
obroże - 3 sztuki Negri
szampon - to jeszcze ugadamy

Brakuje jednej smyczy !

Myślę , że karmę emilak mogłaby zabrać do pracy tutaj przekzać Kini a ja podlece jak Kinia wróci i zabiorę karmę oraz zawiozę do duczek na odbiór psiaków .

Posted

[quote name='Kinia1984']ja zabieram jednego szczeniora to znaczy moj TZ:)
jesli chodzi o karme to ja mojemu szczeniorowi Benkowi namaczam troche karme sucha z ciepla woda a pozniej dodaje ryz i wtedy wychodzi taka papka jak z mokra karmą:)

własnie o takim czyms myslałam. Karma sucha wychodzi dużo taniej niz puszki.

Posted

[quote name='Laura1108'][B][SIZE=5][COLOR=Blue]

Myślę , że karmę emilak mogłaby zabrać do pracy tutaj przekzać Kini a ja podlece jak Kinia wróci i zabiorę karmę oraz zawiozę do duczek na odbiór psiaków .
problem polega na tym ze ja na L4 jestem i w pracy mnie nie ma do srody a emila nie ma samochodu, mysle ze gryzelda powinna podac emili swoj numer i emila by jutro wieczorem karme jej podrzucila...

Posted

Mam dla glutków szampon przeciwpchelny i obróżki

Powiedzcie, czy to dobry pomysł, aby tym psiakom, które zostają ( mam nadzieje, że nie na długo) mogłabym przywieźć kołdrę na posłanie?

Pewnie ja pogryzą...:roll:

Posted

Z kołdrą to na pewno dobry pomysł:) pewnie nie ma tam posłanka. Znajomy, który bierze pieski na dt z Fundacji Pod Pism Aniołem, polecił mi, abym skontaktowała się z nimi w tej sprawie. Nadal zostanie tam mamusia z dwoma maluchami. Poprosić ich o pomoc? Co sądzicie?

Posted

[quote name='tripti']Z kołdrą to na pewno dobry pomysł:) pewnie nie ma tam posłanka. Znajomy, który bierze pieski na dt z Fundacji Pod Pism Aniołem, polecił mi, abym skontaktowała się z nimi w tej sprawie. Nadal zostanie tam mamusia z dwoma maluchami. Poprosić ich o pomoc? Co sądzicie?[/QUOTE]

Tak, jak najbardziej. :multi:
Znam schronisko tej fundacji. Sporo wolontariuszy, młodzi pracownicy.
Psiaki znajdą schronienie w ciepłym pomieszczeniu, przynajmniej szczeniorki.
A poza tym jak małe pójdą w świat liczba ich będzie się powiększać w tempie geometrycznym.:-(

Posted

Ok, to jutro rano dzownię. Kontakt mam do Mariusza, który zajmuje się interwencjami. Tylko nie chce też namieszać, bo jeszcze wezmą szybko pojadą i zabiorą wszystkie. Jakby się dało to postarałabym się Was jakoś razem na jutro umówić. Na którą tam będziecie? bo rozumiem, że na 21szą to już będziecie u koleżanki na domku tymczasowym?

Posted

emialak ja bym mogła podjechać o zabrać tę karmę tylko teraz to już pewnie za późno i nie weżmiesz ze sobą do pracy :(

Jak coś to daj znak czy mam pojechac do Ciebie telefon masz na PM .

Co do Fiprex to nie wiem zapytam dziś ile kosztuje .