Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w końcu dostałam się na dogo po perypetiach strasznych .... Operka! do góry hopsaj :D

Leno - ja się przypominam - ile na sterylkę i szczepienia trzeba ? i nadzieja jakaś na fotki jest ? bo do ogłoszeń trzeba .... w ogóle co u Opery - jak się sprawuje ?jak się spisuje ? jak jej walka z obrożą i smyczą ?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi kochana, ja wpłaciłam w marcu 30 zł tzn. za luty i marzec po 15 zł stałej dekłaracji,
od kwietnia będę płacić co miesiąc i założę jakieś specjalne konto do przelewów bo w moim banku można zbańczyć na opłatach

Posted

cały czas brakuje deklaracji-moze już ja ogłaszać? bo wydaje mi sie ze nie ma za czym czekac, kasy brakuje a moze znajdzie sie domek gotowy nad sunia pracowac

Posted

ano - bardzo powaznie zastanawiam się nad tym czy już jej nie ogłaszać ... ale ... nie wypuszczę młodej do nowego domu bez sterylki , co to to nie... więc w ogłoszeniach musiałoby być zaznaczone że do adopcji tylko i wyłącznie po sterylizacji lub że sterylka na koszt nowego właściciela ... tzn, my załatwiamy zabieg a nowy dom za niego płaci ... lub ewentualnie postaram się dogadać ze stowarzyszeniem w tematyce kosztów sterylki ... tylko MUSZĘ WIEDZIEĆ ILE ZA STERYLKĘ I SZCZEPIENIA!

Posted

przyszły wpłaty:
22-03-2010 - agata51 - 10 zł
24-03-2010 - za szablon z bazarku - 20 zł
24-03-2010 - CajusJB - 60 zł

aktualnie na koncie 442 zł
:loveu::loveu:

Posted

ojoj już lilko wysyłam :D ... przyznam szczerze .. chyba przegapiłam ten bazarek w natłoku roboty :oops:

też bym chciała wiedzieć co u maludy :(

Posted

kurcze gdzie tą Lenę wcięło .... :( ja bym ją już chciała ogłaszać ... ale nadal nie wiadomo jak sprawa ze sterylką i szczepieniami które miała mieć MIESIĄC! temu!

Posted

podniosę ...

przyszły wpłaty:

24-03-2010 - 20,00 - za szablon z bazarku graficznego
29-03-2010 - 3,00 - za tapety z bazarku graficznego
30-03-2010 - 91,00 - bazarek Lilki
31-03-2010 - 10,00 - Magenka1 - stała deklaracja

nie mam jeszcze marcowej deklaracji od Szerkanki.

lecę zaktualizować pierwszy post