Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogólnie cisza na wątkach, bo to dogo prawie już nie chodzi......

Przydało by się założyć osobno jakaś stronkę, tylko dla zwierząt w potrzebie i ewentualnie temat pokazywać na dogo a całą dyskusję prowadzić na tej nowej stronie. Z tego co wiem sporo osób ma już dość, tak słabo chodzącego dogo.....

A co u Opery, kiedy będzie gotowa do adopcji:cool3:

Posted

Przydało by się jakieś ogólne, to będzie na pewno typowo bernardynowate :roll:

Na tym forum jest nas już chyba za dużo i dlatego to wszystko tak kiepsko działa, kiedyś nie było az takich problemów, a teraz są codziennie.

Nie wiem co u Opery, ale u Samsunga kiepsko:shake:

Posted

będzie też dział dla innych nie bernardynowatych psiaków więc tymczasowo można się tam zawiesić ... dogo działa jak działa bo beta kolejna ;/ mnie też już osłabia .... szczególnie poczwórne duble ....

Posted

wysłalam deklarację, przepraszam ale od tego miesiąca wpłaty bede mogła dokonywać dopiero coś koło tego 5 a moze nawet pozniej, pracodawca zmienił mi termin wypłaty na - do 10 kazdego miesiaca

Posted

Ma6do - spokojnie. w poniedziałek będę miała stałego neta to sprawdzę konto i zrobię rozliczenie ( teraz jestem : "na krzywy ryj" podpięta ;D )

Posted

Pyrdka - przepraszam ze dopiero teraz - byłam przez weekend bez neta, teraz jestem chwilowo i nadrabiam zaległości. Brakuje jakieś 185 zł. zaraz wyślę nr konta. dziekuję :loveu:

Posted

Moja siostra przegląda watki na dogo nie wierze, dziś mówi mi dlaczego nie piszesz nic u Opery, otóż droga siostro dlatego, iż jak sama wiesz bardzo przeżyłam odejście Aronka, praca z psami i dla nich zajmuje mi masę czasu a potem po prostu nie mam już sił. W związku z powyższym i z tym, że ciekawi Cię los moich psiaków jak również to, że zaczęły Cię one interesować jak również, że na dniach dziewczynka przeprowadzi się do Ciebie będziesz mogla sama o niej pisać.
Moja dziewczynka jest super zrobiła się z niej bardzo fajna ciekawa świata psinka, dla tego postanowiłam zrobić kolejny krok w jej socjalizacji i zawieść ją do moich rodziców i do Amandy aby oprócz spokojnego życia w śród ludzi, których już się nie boi poznała, odgłosy i zwyczaje panujące w mieście. Malutka jest śliczna już się nie boi i najwyższa pora aby znalazła swój dom, z którego już nikt nigdy jej nie wyrzuci, jak już wspomniałam chce ją oswoić z zachowaniem psa w mieście z ruchem ulicznym, dlatego na dniach psica przeprowadzi się do Amandy, która z pewnością zadba o nią pod moim czujnym okiem.

Posted

Lenko Kochana, wspaniały pomysł z przeprowadzka Opery. Twoja siostra na pewno super zaopiekuje się Operą, będzie mogła na bieżąco informowac nas o poczynaniach Opery hehe :D
trzeba zacząc ogłaszac Niunie nasza kochaną!

Posted

czyli Leno - kampanię ogłoszeniową czas zacząć ? :multi: super! cieszę się niezmiernie ! jednak jak pisałam wcześniej mam problemy z netem i nie mogę śledzić na bierząco dogo i doglądać funduszy Opery - zaraz jeszcze sprawdzę konto na szybko.

Posted

a więc doszło tak :
stałe za luty:
10 zł od Agaty N. - to nie transylwania jak wcześniej przypuszczałam a Agata51, przepraszam bardzo ;)
10 zł Kama
30 zł Ma6da
i jednorazowa jak rozumiem ...
7 zł od VLK

aktualnie mamy uzbierane 125 zł deklaracji stałych + te niepewne 50 zł od stowarzyszenia ...

dziękuję wszystkim bardzo serdecznie :loveu:

[quote name='transylwania']Mawi bardzo dziękuję za konto Operki:) wpłacę jeszcze w styczniu, postaram się tez w lutym itd jak tylko bede mogła.Operka musi wejść na piękną scenę:)chciałabym dodać te zdjęcia piesków m.in Operki czy Nera do siebie jak to zrobić?.pozdrawiam Was jestescie wielkie!

do dzisiaj jeszcze nic nie przyszło ....

Posted

Malwi napisał(a):
a więc doszło tak :
stałe za luty:
10 zł od Agaty N. - to nie transylwania jak wcześniej przypuszczałam a Agata51, przepraszam bardzo ;)
10 zł Kama
30 zł Ma6da
7 zł od VLK

aktualnie mamy uzbierane 125 zł deklaracji stałych + te niepewne 50 zł od stowarzyszenia ...

halo tu transylwania wpłaciłam na operkę 28 stycznia przez pocztę polską - mam kopię! bardzo proszę o info bo jestem zdziwona ze nic ne doszło:(((

Posted

Malwi napisał(a):
a więc doszło tak :
stałe za luty:
10 zł Kama
30 zł Ma6da
7 zł od VLK

MAlwi..ale ja wysylam pieniazki od cioteczki kamy i od poczatku jest to 20 zł...etraz tez wyslalam 20 zl, nie 10- sprawdź prosze i popraw:):)

Posted

goniu - przepraszam literówka, oczywiscie ze 20 xD
transylwanio - nadal nic nie przyszlo :(

przepraszam, mam problemy z netem, jak tylko zlapie wi fi to staram sie wejsc i sprawdzic...