Ma6da Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was i dla piesiów wysłałam deklaracje za styczeń Quote
ata Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 lena13 napisał(a):Opercia bez problemu dogaduje się z psiakami zarówno naszymi jak i psimi gośćmi którzy tutaj przychodzą, jest bardzo fajna zachowuje czystość w mieszkaniu, co do człowieka nie jest to jeszcze miłość ale już jakieś pozytywne uczucia względem domowników przejawia, typu naszczekam na Ciebie i ucieknę ale już nie w kąt tylko ja uciekam ty mnie goń, lub przytulę się na chwilkę tylko mnie głaskaj. Proszę o przesłanie mi jej książeczki, Opera została odrobaczona bo miała kumpli w postaci brzydkich robaków. Ja miałam tą książeczkę:oops:, piszę, że miałam, ponieważ przed świętami została do Ciebie wysłana, POLECONYM, więc musi dojść nie ma siły:roll: Quote
lena13 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Spokojnie dojdzie kocham pocztę polską, ta dziewczyna jest niesamowita szaleje po wybiegu zaczepia do zabawy a jak idę do niej ze smyczą spierdziela aż się kurzy do domu, ale nie rezygnujemy z ćwiczeń typu smycz jest fajna, Opercia stała się teraz rozszczekaną małpą szczeka na wszystko co się rusza, a jak nie szczeka to siedzi taka dostojna i dumna. Quote
lilk_a Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 i tu też super wieści :):)... Lenko , jesteś niesamowita :):) Quote
Malwi Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 leno - jeśli możesz poproszę nr konta do Ciebie na PW. Quote
Malwi Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ma6da napisał(a):wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was i dla piesiów wysłałam deklaracje za styczeń jola_li napisał(a):Nie mogę dużo i nie mogę regularnie, ale poproszę o numer konta to choć trochę podeślę... Ma6do, jolu_li - dziękuję bardzo doszło , juz aktualizuję pierwszą stronę jolu - rozumiem że to jednorazówka tak ? Quote
Malwi Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 MOJE DROGIE ANIOŁY , chciałabym skromnie zaznaczyć że mamu uzbieraną kasę na drugi miesiąc pobytu Opery u LENY! :bigcool: :loveu: wszystkim baaaaardzo dziękuję. Leno - pieniążki za grudzień powinny już do Ciebie lecieć. trzeba jeszcze dozbierać trochę funduszy na szczepienia które Operze kończą się bodajże jakoś w połowie lutego. no i nadal z [SIZE="5"]deklaracji stałych jest 135 zł ... czyli nawet nie połowa :( Quote
gonia66 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A ja wyslalam dzis 20 zl od kamy- deklaracja stala na styczen:) Quote
Malwi Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 oo to pewnie jutro będzie :D :loveu: dziękujemy niewidzialna Cioteczko Kamo :loveu: goniu , a może cioteczka Kama się skusi i zarejestruje na dogo ? Quote
jola_li Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Malwi napisał(a): jolu - rozumiem że to jednorazówka tak ? No tak... Niestety.... Ale bedę pamiętać o Operze.... Quote
Malwi Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 przyszły pieniążki z bazarku od lilki 155 zł , dziękujemy bardzo :D :loveu: i przyszła również stała od Cioteczki Kamy 20 zł na koncie Operka ma w sumie 530 zł Leno - napisz proszę czy doszły pieniążki od stowarzyszenia. Quote
lilk_a Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Malwi']przyszły pieniążki z bazarku od lilki 155 zł , dziękujemy bardzo :D :loveu: (...) Malwi napisz proszę to na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/174961-OBRAZKI-PSA-W-dla-Opery-na-DT-do-18-XII-do-godz-24-00/page15 Quote
Malwi Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 hopamy na pierwszą bo nam się dziewczyna zapodziała .... brakuje nadal 215 zł deklaracji stałych.... prosimyyyyyyyyy .... chociaż po złotówce :( niech Opera ma zagwarantowany pobyt u Leny dopóki będzie trzeba :( Quote
gonia66 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Sporo tej naszej gwiazdeczce brakuje:(..ale miala jakas fundacja doplacac chyba 50 zl miesiecznie...juz sie wycofala??? Quote
Malwi Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 stowarzyszenie będzie dopłacać w miarę możliwości ... ile tego nie wiem , wspominali coś o 50 zł ale to nie jest pewne ( z resztą i tak już wliczone ) Quote
gonia66 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Malwi napisał(a):stowarzyszenie będzie dopłacać w miarę możliwości ... ile tego nie wiem , wspominali coś o 50 zł ale to nie jest pewne ( z resztą i tak już wliczone ) Ups...no to malo ciekawie....poki co- Opera jest zabezpieczona..ale to jest krotkotrwale pocieszenie... Quote
lena13 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Gwiazda odkąd przestała się bać zrobiła się strasznie rozszczekana, szczeka na mnie chce mnie gryz a za chwile się tuli zmienna jest jak kalejdoskop, fajna taka malutka rozrabiaka, jak wchodzę do niej do mnie wymija i sama idzie na spacer ale że nas totalnie zasypało bardzo szybko chce wracać. Quote
Malwi Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 hehe widzę że dusza łobuza w niej siedzi :D Leno - napisz proszę czy przyszła już kasa ze stowarzyszenia bo bardzo się denerwuję że trwa to tak długo, no i czy wysłałaś już do nich fakturkę. a ja przypominam że nadal nam brakuje dużo deklaracji stałych :( Quote
lilk_a Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Malwi ... przelewam dzisiaj pozostałą kwotę z bazarku .... 35 zł :) Quote
lena13 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 http://images39.fotosik.pl/244/f334392ee49326ddmed.jpg Quote
lena13 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Tak na mnie szczeka zachęcając do zabawy. Quote
lilk_a Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 super dziewczynka ...szybciutko dochodzi do siebie :) Quote
Recommended Posts