Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lena13 napisał(a):
Opercia bez problemu dogaduje się z psiakami zarówno naszymi jak i psimi gośćmi którzy tutaj przychodzą, jest bardzo fajna zachowuje czystość w mieszkaniu, co do człowieka nie jest to jeszcze miłość ale już jakieś pozytywne uczucia względem domowników przejawia, typu naszczekam na Ciebie i ucieknę ale już nie w kąt tylko ja uciekam ty mnie goń, lub przytulę się na chwilkę tylko mnie głaskaj. Proszę o przesłanie mi jej książeczki, Opera została odrobaczona bo miała kumpli w postaci brzydkich robaków.

Ja miałam tą książeczkę:oops:, piszę, że miałam, ponieważ przed świętami została do Ciebie wysłana, POLECONYM, więc musi dojść nie ma siły:roll:

Posted

Spokojnie dojdzie kocham pocztę polską, ta dziewczyna jest niesamowita szaleje po wybiegu zaczepia do zabawy a jak idę do niej ze smyczą spierdziela aż się kurzy do domu, ale nie rezygnujemy z ćwiczeń typu smycz jest fajna, Opercia stała się teraz rozszczekaną małpą szczeka na wszystko co się rusza, a jak nie szczeka to siedzi taka dostojna i dumna.

Posted

Ma6da napisał(a):
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was i dla piesiów
wysłałam deklaracje za styczeń

jola_li napisał(a):
Nie mogę dużo i nie mogę regularnie, ale poproszę o numer konta to choć trochę podeślę...

Ma6do, jolu_li - dziękuję bardzo doszło , juz aktualizuję pierwszą stronę

jolu - rozumiem że to jednorazówka tak ?

Posted

MOJE DROGIE ANIOŁY , chciałabym skromnie zaznaczyć że mamu uzbieraną kasę na drugi miesiąc pobytu Opery u LENY! :bigcool: :loveu: wszystkim baaaaardzo dziękuję.

Leno - pieniążki za grudzień powinny już do Ciebie lecieć.

trzeba jeszcze dozbierać trochę funduszy na szczepienia które Operze kończą się bodajże jakoś w połowie lutego.

no i nadal z [SIZE="5"]deklaracji stałych jest 135 zł ... czyli nawet nie połowa :(

Posted

oo to pewnie jutro będzie :D :loveu: dziękujemy niewidzialna Cioteczko Kamo :loveu:

goniu , a może cioteczka Kama się skusi i zarejestruje na dogo ?

Posted

przyszły pieniążki z bazarku od lilki 155 zł , dziękujemy bardzo :D :loveu:
i przyszła również stała od Cioteczki Kamy 20 zł

na koncie Operka ma w sumie 530 zł

Leno - napisz proszę czy doszły pieniążki od stowarzyszenia.

Posted

hopamy na pierwszą bo nam się dziewczyna zapodziała ....

brakuje nadal 215 zł deklaracji stałych....
prosimyyyyyyyyy .... chociaż po złotówce :( niech Opera ma zagwarantowany pobyt u Leny dopóki będzie trzeba :(

Posted

stowarzyszenie będzie dopłacać w miarę możliwości ... ile tego nie wiem , wspominali coś o 50 zł ale to nie jest pewne ( z resztą i tak już wliczone )

Posted

Malwi napisał(a):
stowarzyszenie będzie dopłacać w miarę możliwości ... ile tego nie wiem , wspominali coś o 50 zł ale to nie jest pewne ( z resztą i tak już wliczone )

Ups...no to malo ciekawie....poki co- Opera jest zabezpieczona..ale to jest krotkotrwale pocieszenie...

Posted

Gwiazda odkąd przestała się bać zrobiła się strasznie rozszczekana, szczeka na mnie chce mnie gryz a za chwile się tuli zmienna jest jak kalejdoskop, fajna taka malutka rozrabiaka, jak wchodzę do niej do mnie wymija i sama idzie na spacer ale że nas totalnie zasypało bardzo szybko chce wracać.

Posted

hehe widzę że dusza łobuza w niej siedzi :D Leno - napisz proszę czy przyszła już kasa ze stowarzyszenia bo bardzo się denerwuję że trwa to tak długo, no i czy wysłałaś już do nich fakturkę.

a ja przypominam że nadal nam brakuje dużo deklaracji stałych :(