Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Się zbulwersowaliśmy normalnie, liczyliśmy na jakieś zachwyty odnośnie tych zdjęć a tu cisza jakby Opercia od samego początku zachowywała się normalnie. Więc sama się po zachwycam nad tym co już zostało osiągnięte. Do tej pory nosiłam Operę na rekach bo jak tylko ja puściłam to chowała się do mysiej dziury gdziekolwiek tylko żeby się schować, więc głownie ją nosiłam. Adam jest obecnie na urlopie i to on wymyślił coś zupełnie innego, wzięliśmy Opere na wybieg na którym nie mogła się nigdzie schować, puściliśmy ją na łapki, początkowo uciekała po chwili jednak zaczepiała nas do zabawy, tz przednie łapki płasko przy ziemi dupka w gorze i szczekała na nas. Dziś biegała na wybiegu z naszą sunią my co chwile tuliliśmy naszą a Opera się przyglądała w końcu sama podeszła do nas najpierw do Adama potem do mnie i dala się pogłaskać.

Posted

ja tu po całym domu skacze z radości ;D może tego nie widać na dogo ale tak jest ... postaram się to zilustrować:
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

zdjęcia cudne .. Opera robi wielkie postępy... trzeba zrobić jej jak najszybciej ogłoszenia.

a ja mam mały problem ... otóż Stowarzyszenie zapłaci ten pierwszy miesiąc ale potrzebuje fakturę ... wysłałam już lenia zapytanie na PW czy da rade wystawić fakturę i czekam na odpowiedź... Jeśli nie trzeba będzie kombinować ...

Posted

lena13 napisał(a):
Się zbulwersowaliśmy normalnie, liczyliśmy na jakieś zachwyty odnośnie tych zdjęć a tu cisza jakby Opercia od samego początku zachowywała się normalnie. Więc sama się po zachwycam nad tym co już zostało osiągnięte. Do tej pory nosiłam Operę na rekach bo jak tylko ja puściłam to chowała się do mysiej dziury gdziekolwiek tylko żeby się schować, więc głownie ją nosiłam. Adam jest obecnie na urlopie i to on wymyślił coś zupełnie innego, wzięliśmy Opere na wybieg na którym nie mogła się nigdzie schować, puściliśmy ją na łapki, początkowo uciekała po chwili jednak zaczepiała nas do zabawy, tz przednie łapki płasko przy ziemi dupka w gorze i szczekała na nas. Dziś biegała na wybiegu z naszą sunią my co chwile tuliliśmy naszą a Opera się przyglądała w końcu sama podeszła do nas najpierw do Adama potem do mnie i dala się pogłaskać.

Ale super wieści !!!!!!!!!l Lenko13 , jesteście z mężem prawdziwymi zaklinaczami psów!

Posted

Sukces to będzie jak się nauczy chodzić na smyczy bez tego będzie wielki problem z adopcją, myślę że się nauczy, musi poćwiczymy na razie jest zawzięta małpa, choć dziś przez siatkę się do mnie wtulała a jak weszłam na wybieg to mnie chciała dziabnąć ale ona gryzie tak delikatnie jak komar, no i przestaje jak widzi że jakoś mnie tym do siebie nie zraża to taka jakaś jej zabawa jest.

Posted

leno - po psiakach schroniskowych wiem , że jak już się psiak przekona d człowieka to nauczyć go chodzenia na smyczy to pikuś ... Pan pikuś ;)
P.S. czekam nadal na PW od Ciebie

Korciaczki - dziękuję bardzo :D wątek nie jest kosmicznie długi więc na pewno da Ci się przeczytać ;) a w razie pytań pisz :D

Posted

lilk_a napisał(a):
a ja też mam problem ...może to przez święta ...ale czekam jeszcze na dwie wpłaty z bazarku ...czekam i czekam .....

już tylko na jedną :):):)

Posted

doszło 80 zł spadku po Mukim , czyli mamy na koncie 305 zł no anioły , jeszcze 45 zł na opłacenie miesiąca u Leny ...

Leno proszę o odpowiedź na PW

Posted

Opercia bez problemu dogaduje się z psiakami zarówno naszymi jak i psimi gośćmi którzy tutaj przychodzą, jest bardzo fajna zachowuje czystość w mieszkaniu, co do człowieka nie jest to jeszcze miłość ale już jakieś pozytywne uczucia względem domowników przejawia, typu naszczekam na Ciebie i ucieknę ale już nie w kąt tylko ja uciekam ty mnie goń, lub przytulę się na chwilkę tylko mnie głaskaj. Proszę o przesłanie mi jej książeczki, Opera została odrobaczona bo miała kumpli w postaci brzydkich robaków.

Posted

oj ... a która Ciotka jest w posiadaniu Operowej książeczki ?

naszczekam na Ciebie i ucieknę ale już nie w kąt tylko ja uciekam ty mnie goń, lub przytulę się na chwilkę tylko mnie głaskaj.

ależ to się cudownie czyta :loveu: