Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
goniu, jak możesz powiedz kierowniczce że jesteś z dogo ;) na pewno będzie patrzeć przychylniej ;)

Pewnie ze powiem, i powiem jakie ma kochane wolontariuszki u siebie:):) MAm nadzieje ze to tak mola osoba, jak kierowniczka schroniska w Koninie...no takiej kobiety to juz dawno na swojej drodze nie spotakalam....udalo nam sie wyciagnac na tymczasy 2 pieski stamtąd..ale ta pani to dziekuje klania sie nisko i w ogole czego nie robi..potem kontaktuje sie z tymczasami, zreszta na koszt schronu organizuje transport(np z Konina do Elbląga:))..no naprawde....takich ludzi potrzebuja zwierzeta w schronisku....bedzie mi milo poznac i Waszą Pania kierownik:)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Muki jest przepiękny i ze swoim oryginalnym pyszczkiem jedyny w swoim rodzaju. Na pewno znajdzie kogoś, kto się w nim bez pamięci zakocha...)))

NAs juz w kazdym razie ma w garsci:):)

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Zapisuję sobie watke...Mukiś ują mnie za serce....trzymamy kciuki!

Ha!!!!!!!!!!!!!I nasteopna cioteczka zakochana:):):)Ale rosnie nam fan-club z dnia na dzień, z godziny na godzinę:)

Posted

darunia-puma napisał(a):
powiedziałam przed chwilą mężowi że jakby nie nasze psy wzięłabym Mukiego na stałe ( dla mnie jest wyjątkowy.....)

Darunia...a co tam..jeden pies w tą czy w tą:)..mój mąż nawet sluchać nie chce....gdyby tylko delikatnie sie ugiąl..ja juz bym tu miala przytulisko..ale skubany twardy jest ze szok...:/:/:/
Ale fakt pozostaje faktem...Muki jest wyjątkowy i naparwde sliczny......
PS a co Twoj mąz na to????

Posted

mąż : "hhhmmmmm ale ty żartujesz prawda, no proszę powiedz że żartujesz.....daria nie wygłupiaj się przecież wiesz że mamy dwa psy i dwa koty....no proszę Cię ......" nhhhihihihiihihihiiiiih uwierzcie gdybym miała domek a nie mieszkanie Muki byłby ze mną
bo tak to jest wchodzisz na kolejny z rzędu wątek i................ trach ..... łapię Cię dany pies za serce i koniec......
jakby były potrzebne jakieś finanse jestem do usług..........

Posted

jagoda1403 napisał(a):
On jest poprostu wyjątkowy ...
Czy ktoś wie ile on może wazyć i jakich jest rozmiarów ???

Podobno troszke wiekszy od ratlerka..no w kazdym razie malutki jest:)

Posted

darunia-puma napisał(a):
mąż : "hhhmmmmm ale ty żartujesz prawda, no proszę powiedz że żartujesz.....daria nie wygłupiaj się przecież wiesz że mamy dwa psy i dwa koty....no proszę Cię ......" nhhhihihihiihihihiiiiih uwierzcie gdybym miała domek a nie mieszkanie Muki byłby ze mną
bo tak to jest wchodzisz na kolejny z rzędu wątek i................ trach ..... łapię Cię dany pies za serce i koniec......
jakby były potrzebne jakieś finanse jestem do usług..........
ech...gdyby moj tak powiedział....ech...Muki juz bylby u mnie.....(nie tylko Muki:D)

Posted

Z tego co pamietam Ostrow wielkopolski- ale odleglosc nie stanowi zadnego problemu gdyby ktos powazny byl zainteresowany MUkisiem....o to prosze sie nie martwic..transport z nieba zalatwimy i bedzie w kazde miejsce kraju:D

Posted

[quote name='gonia66']jutro postaram sie zadzwonic do schronu i porozmawiac z kierowniczka i Wam wszystko, czego sie konkretnie dowiem, postaram sie opisać.
goniu dowiedz się koniecznie jaki on jest duży, ile może ważyć, koniecznie, bardzo cię proszę

czekamy jeszcze na Allegro...
wybaczcie, nie dałam rady - po skasowaniu przez allegro aukcji Mukiego trzeba było dzisiaj mnóstwo spraw załatwić i odpisać na tony maili z pytaniami...