Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z siusianiem u Mukiego już ok, dziś byłam u niego, niechcący :) myślę, ze to ze stresu, bardzo boi się mężczyzn a zmiana otoczenia do tego doprowadziła.
i taki jak on ma dom, to sie w głowie nie mieści! Właściciele chorzy na jego punkcie i reszty psiaków też:) Po prostu cud świata! Mieszkają w PRZEPIĘKNYM wielkim domu, no opisać tego wszystkiego sie nie da!:)

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
o byliście tam?? Dzięki Demi!!

tak, wczoraj z Mateuszem, bo mieliśmy pare interw, ale tej w tyńcu juz nie zdążyliśmy. I po prostu zazdroszcze temu psu nadal tego domu, sama bym sie tam oddała :)

• 2 weeks later...
Posted

przepraszam za off, ale chodzi o pomoc dla maleńkiej przerażonej suczki ze schroniska, która trafiła do płatnego domu tymczasowego....
Bardzo proszę, pomóżmy jej w drodze do prawdziwego domu..... brakuje 215 zł deklaracji stałych .... proszę pomóżcie
Szukamy osób, które mogłyby podjąć się 5-złotowych miesięcznych (lub jednorazowych) wpłat na opłacenie jej pobytu w DT....
http://www.dogomania.pl/threads/172095

Pozdrawiam serdecznie - z nadzieją, Malwi

Posted

i ja też OT:

cioteczki i wujkowie jest szansa dla Bosmana!! Możemy go ściągnąć z łańcucha! Potzrebujemy przede wszytskim transportu z Wrocławia do Lwówka Śląskiego. Czeka tam na niego m-ce w hotelu od zaraz!! Bosman potrzebuje także deklaracji stałych na kolejne miesiące pobytu! Pierwszy miesiąc jets opłacony!! POMÓŻCIE!!
link do wątku w moim podpisie

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

xmartix napisał(a):
ja napiszę do nich maila i poproszę o zdjęcia

Byłoby super, gdyby napisali kilka słów no i zdjęcie to już super radocha by była:)