demi Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Z siusianiem u Mukiego już ok, dziś byłam u niego, niechcący :) myślę, ze to ze stresu, bardzo boi się mężczyzn a zmiana otoczenia do tego doprowadziła. i taki jak on ma dom, to sie w głowie nie mieści! Właściciele chorzy na jego punkcie i reszty psiaków też:) Po prostu cud świata! Mieszkają w PRZEPIĘKNYM wielkim domu, no opisać tego wszystkiego sie nie da!:) Quote
jola_li Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 demi napisał(a): no opisać tego wszystkiego sie nie da!:) Opisać się nie da jak ja się cieszę :-)!!!! Quote
gonia66 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 DZIEWCZYNY!!!!!!PRZEPRASZAM ZA OFFA ALE MUSZE...:(BŁAGAM O POMOC!!SZCZENIAK Z PARWO ZOSTAWIONY NA WEKEND SAM SOBIE W SCHRONIE!!!!NIE WIEM CO ROBIC I JAK POMOC!!!BEZ WAS SOBIE NIE DAMY RADY!!!!SAME ZOBACZCIE!!!http://www.dogomania.pl/threads/176584-MA-ody-RUDI-chory-na-PARWOWIROZE-czy-to-juA-jego-koniec-Nie-chce-jeszcze-umieraAE?p=13807339#post13807339 POMOCY BLAGAM!!! Quote
demi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 xmartix napisał(a):o byliście tam?? Dzięki Demi!! tak, wczoraj z Mateuszem, bo mieliśmy pare interw, ale tej w tyńcu juz nie zdążyliśmy. I po prostu zazdroszcze temu psu nadal tego domu, sama bym sie tam oddała :) Quote
xmartix Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wariatka hehe :D dzięki za odwiedziny Mukusia Quote
Jasza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Strasznie sie cieszę!! Muki - bądź szczęśliwy kochany!!! Quote
Malwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 przepraszam za off, ale chodzi o pomoc dla maleńkiej przerażonej suczki ze schroniska, która trafiła do płatnego domu tymczasowego.... Bardzo proszę, pomóżmy jej w drodze do prawdziwego domu..... brakuje 215 zł deklaracji stałych .... proszę pomóżcie Szukamy osób, które mogłyby podjąć się 5-złotowych miesięcznych (lub jednorazowych) wpłat na opłacenie jej pobytu w DT.... http://www.dogomania.pl/threads/172095 Pozdrawiam serdecznie - z nadzieją, Malwi Quote
xmartix Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 i ja też OT: cioteczki i wujkowie jest szansa dla Bosmana!! Możemy go ściągnąć z łańcucha! Potzrebujemy przede wszytskim transportu z Wrocławia do Lwówka Śląskiego. Czeka tam na niego m-ce w hotelu od zaraz!! Bosman potrzebuje także deklaracji stałych na kolejne miesiące pobytu! Pierwszy miesiąc jets opłacony!! POMÓŻCIE!! link do wątku w moim podpisie Quote
Malwi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A co tam u naszego pięknego krzywoustego ? Quote
gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Malwi napisał(a):A co tam u naszego pięknego krzywoustego ? Właśnie wczoraj o nim myślałam:)....tylko watek mi się "zapodział":) Quote
Cajus JB Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Nie wiem czy idusiek nie ma kontaktu z domkiem bo Kangurek też pojechał do tych Państwa. Quote
amica Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Dobrze by było dostać jakąś aktualną fotkę i jakieś info, by byś spokojnym, że u pieska wszystko dobrze. Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Super xmartix. Może uda się zaprosić domek na dogo? Quote
amica Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 xmartix napisał(a):ja napiszę do nich maila i poproszę o zdjęcia Byłoby super, gdyby napisali kilka słów no i zdjęcie to już super radocha by była:) Quote
xmartix Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 już do nich napisałam maila i czekamy na odpowiedź :) Quote
Recommended Posts