Malwi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Mukolec ma chipa ... a adresatkę też warto by przypiąć ... jutro będę w mieście kupię mu michę tak jak było umówione , szeleczki i smyczkę ( bo te co ma aktualnie muszę zwrócić do schroniska )oraz adresatkę i podrzucę wszystko Bogusi na dniach ;) A jak wizyta u Weta ? Quote
Incunabula Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Mukol chodzi na smyczy, spuściłam go jedynie w okolicach Odry, gdzie chodzę z psami na dalsze spacery. To tereny gdzie nie ma żadnych zabudowań ani ludzi, oprócz pojedynczych wędkarzy, a i tacy o tej porze roku zdarzają się sporadycznie. Nawet psiarzy tam się rzadko uświadczy. Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Incunabula napisał(a):Mukol chodzi na smyczy, spuściłam go jedynie w okolicach Odry, gdzie chodzę z psami na dalsze spacery. To tereny gdzie nie ma żadnych zabudowań ani ludzi, oprócz pojedynczych wędkarzy, a i tacy o tej porze roku zdarzają się sporadycznie. Nawet psiarzy tam się rzadko uświadczy. Ufff, no to kamień z serca ;-)..... Quote
Malwi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Bogusiu ... to okolice węglarek i portu czy mi się zdaje ? Quote
lilk_a Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 śliczny jest :):) jak dotrze wpłata z bazarku napiszcie :) Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 lilk_a napisał(a):śliczny jest :):) jak dotrze wpłata z bazarku napiszcie :) Lilus!!!!!doszlo dzis....wplata az 170 zl dla Mukinia...no no....ma chlopak zapasik..moze akurat byloby na ząbka:) chyba ze szybciej pojdzie do domku i domek sie zajmie ząbkiem:D...a wtedy bedziemy miec kaske dla innej bidy jakiejs:):):)Ale nie dzielmy skory na niedźwiedziu:) Niech najpierw pojdzie do domku:D Quote
xmartix Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 a skąd jest Mikuś? bo jak nie z Wrocławia, albo z dolnośląskiego chociaż, to czipa nikt tu nie odczyta, tzn odczyta ale właścicieli się nie znajdzie, baza danych jest tylko na województwo Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 chip jest na schronisko Ostrowskie , a siedzi we Wrocławiu .... a co to nie można się dostać do ogólnopolskiej bazy, że tylko wojewódzkie ? śmiech na sali ... Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 kupiłam Mukolcowi miseczkę ... metalową z gumą żeby mu się nie ślizgała ;) jutro zakupię jeszcze puszorek i smyczkę do kompletu, jak znajdę oczywiście odpowiednią ;) jaki kolor był uzgodniony bo już nie pamiętam ? czerwony czy niebieski ? a może czarny w ten indiański wzorek co teraz ma ? Quote
xmartix Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Malwi tak właśnie to wygląda w Polsce z tymi czipami... :angryy: Quote
Incunabula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Malwi napisał(a):jaki kolor był uzgodniony bo już nie pamiętam ? czerwony czy niebieski ? a może czarny w ten indiański wzorek co teraz ma ? Czarny albo czerwony :) :) :) . Czy odezwała się Pani z Rudy? Dziś na spacerze zaczepiła mnie kobitka, jej córka przeprowadziła się do domku z ogródkiem i chce przygarnąć suczkę, no ale Muki wpadł jej w oko, więc miała zapytać córki co powie na kastrata ;) . Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 niestety ... po wysłaniu ankiety przedadopcyjnej i wzoru umowy cisza ... to co .. czarna z indiańskim wzorem byłaby dobra ? Quote
Incunabula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 To jak się nie odezwie do jutra, to chyba trzeba będzie do niej zadzwonić? Pani w rozmowie ze mną była zdecydowana na Mukiego.. Quote
Incunabula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pani się odezwała i jak dobrze pójdzie to przyjedzie w niedzielę :multi: ! A to nie koniec dobrych wieści, Muki polubił się z moim Dudkiem, może do miłości to jeszcze daleko, ale bawili się dziś razem cały wieczór :loveu: ! Malwi, myślę że czarne indiańskie będą super ;) . Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 :multi: Incunabula - A co pani na ankietę i umowę ? Quote
Incunabula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pani mówiła mi, że ankietę wypełniła. Kurczę, ja się nie znam na adopcjach "od kuchni", któraś z Was musi te papierkowe sprawy załatwiać... Malwi, będziesz w weekend we Wrocławiu? Bo Pani chciała przyjechać wtedy po Mukiego... Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Incunabula napisał(a):Pani się odezwała i jak dobrze pójdzie to przyjedzie w niedzielę :multi: ! A to nie koniec dobrych wieści, Muki polubił się z moim Dudkiem, może do miłości to jeszcze daleko, ale bawili się dziś razem cały wieczór :loveu: ! Malwi, myślę że czarne indiańskie będą super ;) . O Jezuuu..co za dzień...idzie z radosci wylewu dostac....:):) MUki..Eduś (jedzie jutro) Swiat(wczoraj uratowany) Kropka(dzis pojechala do domku).....wszystkie "moje" psy sercowe, ktore mi spac nie dawaly....aż jnie mogę uwierzyc....normalnie szok!!!!!!!!!!!!!!MEGA SZOMK I MEGA SZCZESLIWA JESTEM!!!!!! Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 In ... niestety ... w piątek juz na święta do domu jadę ... będę dopiero przed nowym rokiem ... ale papierki to nie problem ;) jeśli będziesz z Panią rozmawiać niech odeśle mi na maila wypełnioną ankietę ;) jeśli wszystko będzie ok to poślemy kogoś do Nowej Rudy na kontrolę ;) Quote
Incunabula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 xmartix napisał(a):ja jestem na miejscu :) jak coś Ooo, super! To Cię zmolestuję o pomoc, bo to mój pierwszy tymczasowicz i jestem przejęta niesamowicie, a chciałabym żeby wszystko dobrze wypadło :) :) . Teraz pozostaje zaciskać mocno kciuki i wysyłać pozytywną energię, żeby Mukol podbił serce Pani z Rudy, tak jak podbił moje :) . Quote
xmartix Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ok, wymieńmy sie telefonami jak coś, mój nr 668-980-123 Quote
Incunabula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 xmartix napisał(a):ok, wymieńmy sie telefonami jak coś, mój nr 668-980-123 Mój to 782-157-565. Jak będę dokładnie wiedziała czy sobota czy niedziela to dam znać. Quote
xmartix Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Incunabula Pani wypełniła ankietę? to prześlij mi ją: martusiaster@gmail.com pytałaś się czy zgadza się na wizytę przedadopcyjną? bo do weekendu czas a wizyta taka jest ważna Quote
Incunabula Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Pani mówiła mi, ze wypełniła ankietę. Aczkolwiek ja wielokrotnie podkreślałam, że Muki jest u mnie na DT tylko, i że nie znam się na adopcyjnych procedurach. Oraz, że to nie ja będę zajmowała się adopcją :shake: . Komu tak naprawdę podlega Muki??? Ja go tylko u siebie przechowuję :shake: . Głupio byłoby zmarnować szansę na domek, zwlaszcza, że idą święta, potem Sylwester, będzie długa przerwa :roll: ... A ja w tym czasie będę 250 km od Wrocławia... Quote
Recommended Posts