Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Incunabula, proszę napisz mi czy dasz radę spotkać się jutro z panią która jest zainteresowana Mukolem .. zablokowali mi konto na kom , nie mogę zadzwonić :(

Posted

[quote name='Malwi']Incunabula, proszę napisz mi czy dasz radę spotkać się jutro z panią która jest zainteresowana Mukolem .. zablokowali mi konto na kom , nie mogę zadzwonić :([/QUOTE]
NApisze do BOgusi smaka zeby weszla na dogo....a Pani jest z Wroclawia???Naparwde??To powzna jakas oferta??

Posted

pani jest z Nowej Rudy (?), ale będzie jutro we Wrocławiu ... czy poważna oferta zobaczymy jak zobaczy Mukiego ... mam nadzieję ..

Dziękuję Goniu :loveu:

Posted

[size=4][color=red][b]uwaga uwaga!!!!!!!!
Potrzebny transport na trasie oborniki wlkp- warszawa(okolice)!!!!!!!!na sobote najpoźniej na niedziele!!!!!!sprawa pilna!!!!!!!!!!!!!!!!!!prosimy osoby ktore moga pomoc lub chociaż coś podpowiedzieć, o pilny kontakt na pw!!!!nie mamy czasu...[/b][/color][/size]

Posted

[quote name='Malwi']nie wiem ... nie dostalam zadnego info od Incunabuli ... :( wiec raczej spotkania nie bedzie ...[/QUOTE]
N ie zadzwonila do Ciebie???:(wyslalam jej smka z Twoim nuemrem...:( i dzwonilam i mowila ze zadzwoni i wejdzie na dogo..:(

Posted

A o ktorej ta Pani chcialaby sie spotkac?????Moze ja rano jeszce zadzwonie do BOgusi..zapytam i umowie jesli masz konto zablokowane..???JAk rozmawaialmz Bogusia to ucieszyla sie z mozliwosci spotkania..wiecie..ona ma teraz zawirowania..moze cos tam jej wyskoczylo..???NA ktora jutro mialoby byc to spotkanie???Sprobuje to rano jescze ustawic i Ci zadzwonie..ale Pani jakas konkretna??Co ona chce wlasciwie zobaczyc u MUkiego???

Posted

[quote name='Malwi']no właśnie nic nie wiem :( moze niech bogusia da mi znac o ktorej sie moze spotkac , albo ja tej babce dam jej nr tel co ?[/QUOTE]
NO najlepiej jej daj albo mkidaj numer i ja je jutro jakos umowie....bo skoro nie masz telefonu to moze Bogusi zadzwonie jak bede wiedziala o ktorej Pani najlepiej pasuje...i wyedy z Bogusia zalatwie...

Posted

kurczę wysłałam już tej Pani nr do Bogusi ... wiem że Bogusia może nie mieć do tego teraz głowy , ale ja osobiście wolałabym mieć multum zajęć żeby nie myśleć ... a do tej pani i tak nie mam nr tel ... tzn mam 1 z dwóch ale nie wiem który ... wiem ! ... juz mam jej nr .. zaraz wyślę na PW ;)

Posted

JUtro postaram sie zalatwic jakos..moze sie uda doprowadzic do spotkania bo szkoda okazji..ale napisz mi cos wiecej o tej Pani??Skad znalazla MUkiego????I co mowila tak ogolnie??

Posted

[quote name='Malwi']Pani najpierw chciała zobaczyć Mukolca później jeśli byłaby chętna na niego na 100% trzeba by "prześwietlić" potencjalny DS :D[/QUOTE]
AAAAAAA...no wlasnie wlasnie....a w miedzyczasie moze zrobic porzadek z zebami-Mpisala do mnie cioteczka kama i slusznie przypomniala ze Muki ma zepsuty ząb..a ma tez przeciez pieniazki..moze warto byloby zrobic porzadek...

Posted

Odnośnie Pani, która chciałaby zobaczyć Mukiego to najlepiej do mnie bezpośrednio na telefon, 782-157-565, ponieważ ja teraz rzadziej siedzę na Dogo i nie ze wszystkim mogę być na bieżąco :oops: .