Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Incunabula']Z tym, że nic na siłę... Ja ich do siedzenia na łóżku zmuszać nie będę. Nie robię paniki, bo tak naprawdę jest u mnie od wczoraj, więc wierzę, że to kwestia czasu. Myślę, że to faktycznie kwestia "obrażenia się". Chcę żeby zarówno moje psy jak i Muki czuły się komfortowo :) .[/QUOTE]
No i slusznie...na pewno będziesz dokladnie wiedziala, co kiedy zrobic:):) ja tam jakos dziwnie jestem spokojna:D

Posted

[quote name='darunia-puma']oj chłopaku świrujesz pawiana ...... ty się uspokój i poprzytulaj się z rodzeństwem a nie ważniaka stroisz pięknisiu!!!![/QUOTE]
Dogadają się, wyjścia nie ma.
Ale z niego przytulak swoją drogą :angel: . Czego to on nie zrobi dla 5 minut głaskania. Kochany jest :loveu: .

Posted

[quote name='Incunabula']Dogadają się, wyjścia nie ma.
Ale z niego przytulak swoją drogą :angel: . Czego to on nie zrobi dla 5 minut głaskania. Kochany jest :loveu: .[/QUOTE]Ja to sobie moge tylko wyobrazic...az zazdroszcze..Muki naparwde jest nie lada Slodziakiem i potrafi zauroczyć..oj potrafi...ma taki swoj urok osobisty i "zadna" Mu sie nie oprze:D
Incunabula..będa fotki??Plisss...bo ja juz sie nie moge doczekac, zeby zobaczyć Twoj przybytek:)

Posted

dziewczyny .... dzisiaj mialam pierwszego maila w sprawie Mukiego! .... ale na razie to nic pewnego ponieważ ta osoba ma niepewną sytuację mieszkaniową ... podobno ma się wyjaśnić po nowym roku, oczywiście zaprosiłam tą osobę tutaj , może się zarejestruje i wpadnie na wątek :)

Posted

lo MATKO......Nie wierze normalnie:)..Incunabula..blagam Cie tylko o jedno..jak juz mUki pojedzie do domku- to nie opuszczaj nas.....my Ci zaraz znajdziemy nastepnego psiaka na DT...dobrze??Takie domki sa skarbem na dogo..wiec nie mozemy sobie pozwolic, aby byly "bezrobotne":)....obiecasz nam...dobrze??:D

Posted

Ciekawe jak tam nasz slodziak dzisiaj??/Juz sietroszke "ugrzecznił", czy dalej popisy macho stosuje:p
aaaaaaa...zamowilam poslanko to w kola dla Mukisia..ale musimy poczekac na koniec bazarku- bo 20 zł to cena wywolawcza....zobaczymy jak sie bedą przedstawialy wyniki:P

Posted

juz sie ustawiają :D tym razem telefon :) Pani z Nowej Rudy ( nie jestem do końca pewna ), ma jeszcze zadzwonić , musi się jeszcze dowiedzieć o innym psiaku , wtedy wybierze ( pytała się o tego psiaka mnie, Dżeki czy dżoki niewidomy, któraś z ciotek wystawiających Mukiego musiała mu ogłoszenia wystawiać bo pani pytała się czy to ode mnie psiak , bo pod jednym loginem xD ). Ma 3 inne psiaki, Muki miałby towarzystwo :D

Posted

Oj..to jak mUki tak szybko pojdzie do domu, to moze pospieszylismy sie z poslankiem:/..ale to nic..jesli pojdzie to moze poslanko zostawimy Incunabuli, zeby miala dla nastepnego biedaka, gdyby byla tak laskawa i zechciala wziać..oczywiscie na razie nie dzielmy skory na niedźwiedziu...ale jesli domek Incunabuli jest taki szczesliwy to kurcze....juz jej spokoju nie damy..prawda cioteczki???:D
Incunabuulo..mam nadzieje ze sie nie denerwujesz jak tak pisze...a tak w ogole to co dzis u Slodziaka?/Caly czas mam go przed oczyma..te jego sliczne, biale skarpetki i delikatna sierść..mieciutka chyba jest prawda??:D

Posted

jest mięciutki .. taka przytulanka :D

domki to jeszcze nic pewnego ... ale skoro już jest odzew to jesteśmy na dobrej drodze :) gdyby ył w schronisku raczej nikt by go nie wziął ... bo juz yły teksty typu " piękny , ale ta szczęka ... " ;/ ludzie patrzą tylko na wygląd zewnętrzny ...

Posted

[quote name='Malwi']jest mięciutki .. taka przytulanka :D

domki to jeszcze nic pewnego ... ale skoro już jest odzew to jesteśmy na dobrej drodze :) gdyby ył w schronisku raczej nikt by go nie wziął ... bo juz yły teksty typu " piękny , ale ta szczęka ... " ;/ ludzie patrzą tylko na wygląd zewnętrzny ...
Az mi żołądek ścisnęło ze złości jak to przeczytałam.....:/

Posted

[quote name='malibo57']Bo Gonia jest Ciepłym Aniołkiem:)[/QUOTE]
NO taaaaa.jak ja ciepłym Aniołkiem- to Ty gorącym Mega Arcyaniołem:D...a Mukis zasluguje na Anioły i je ma:D..zrsezta każdy pies zasluguje..a ten link ktory podalam wczesniej...BLAGAM WEJDŹCIE TAM..NAWET ZLOTOWKA NAM POTRZEBNA.....ON MUSI OPUSCIC SCHRON...:(

Posted

[quote name='Paulina87']A jak Muki z jedzeniem? Je wszystko normalnie?[/QUOTE]
DZwonilam do Bogusi, rozmawialam...Muki to bezproblemowy pieisek..taki tylko do kochania i tulenia..ale bardzo absorbujący...chcce Panci tylko i wylącznie dla siebie...ustawia po kątach wsztsrkie psiaki Incunabuli, co Ja troszkę martwi, że zestresowana
e..zreszta ma wejsc tu to sama napisze o wszystkim pewnie- nie bede wychodzila przed orkiestre:)
W kazdym razie z jedzeniem zadnego problemu- dostaje namoczona sucha karme chyba i radzi sobie swietnie:)NA pewno potrzebuje domku na wylącznosć..:D..no i warto chyba dodac w ogloszeniach, ze oprocz wylączności (tzn moga byc inne psy ale nie zazdrosne), bo MUki potrzebuje bardzo duzo milosci i opieki oraz zaineresowania ze strony pańci....poza tym jest wzorowym pod kazdym wzgledem- nauczony czystosci- nie ma mowy oprocz tej pierwszej wpadki(to ze stresu na pewno), o tym, zeby "cos" zrobił w domku, na smyczy chodzi jak z "obrazka"...wzor pod kazdym względem- nie zaczepia ludzi ani innych psow....TYPOWY PIES DO KOCHANIA....musial miec domek na 100%- byl rozpieszczonym, kanapowym pieskiem...strasznie ciekawe co sie stalo z nim...jaka jest jego przeszlosc...:(