darunia-puma Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 oj chłopaku świrujesz pawiana ...... ty się uspokój i poprzytulaj się z rodzeństwem a nie ważniaka stroisz pięknisiu!!!! Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Incunabula']Z tym, że nic na siłę... Ja ich do siedzenia na łóżku zmuszać nie będę. Nie robię paniki, bo tak naprawdę jest u mnie od wczoraj, więc wierzę, że to kwestia czasu. Myślę, że to faktycznie kwestia "obrażenia się". Chcę żeby zarówno moje psy jak i Muki czuły się komfortowo :) .[/QUOTE] No i slusznie...na pewno będziesz dokladnie wiedziala, co kiedy zrobic:):) ja tam jakos dziwnie jestem spokojna:D Quote
Incunabula Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='darunia-puma']oj chłopaku świrujesz pawiana ...... ty się uspokój i poprzytulaj się z rodzeństwem a nie ważniaka stroisz pięknisiu!!!![/QUOTE] Dogadają się, wyjścia nie ma. Ale z niego przytulak swoją drogą :angel: . Czego to on nie zrobi dla 5 minut głaskania. Kochany jest :loveu: . Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Incunabula']Dogadają się, wyjścia nie ma. Ale z niego przytulak swoją drogą :angel: . Czego to on nie zrobi dla 5 minut głaskania. Kochany jest :loveu: .[/QUOTE]Ja to sobie moge tylko wyobrazic...az zazdroszcze..Muki naparwde jest nie lada Slodziakiem i potrafi zauroczyć..oj potrafi...ma taki swoj urok osobisty i "zadna" Mu sie nie oprze:D Incunabula..będa fotki??Plisss...bo ja juz sie nie moge doczekac, zeby zobaczyć Twoj przybytek:) Quote
Malwi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 dziewczyny .... dzisiaj mialam pierwszego maila w sprawie Mukiego! .... ale na razie to nic pewnego ponieważ ta osoba ma niepewną sytuację mieszkaniową ... podobno ma się wyjaśnić po nowym roku, oczywiście zaprosiłam tą osobę tutaj , może się zarejestruje i wpadnie na wątek :) Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 lo MATKO......Nie wierze normalnie:)..Incunabula..blagam Cie tylko o jedno..jak juz mUki pojedzie do domku- to nie opuszczaj nas.....my Ci zaraz znajdziemy nastepnego psiaka na DT...dobrze??Takie domki sa skarbem na dogo..wiec nie mozemy sobie pozwolic, aby byly "bezrobotne":)....obiecasz nam...dobrze??:D Quote
darunia-puma Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 no to już się nie mogę doczekać okresu poświątecznego i odliczam dni a nóż widelec domek się wyklaruje na TAK Quote
zuza1308 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Trzymam kciuki za domek dla Mukunia i też jestem ciekawa fotek............. Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ciekawe jak tam nasz slodziak dzisiaj??/Juz sietroszke "ugrzecznił", czy dalej popisy macho stosuje:p aaaaaaa...zamowilam poslanko to w kola dla Mukisia..ale musimy poczekac na koniec bazarku- bo 20 zł to cena wywolawcza....zobaczymy jak sie bedą przedstawialy wyniki:P Quote
Cajus JB Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Oj psy potrafią się obrażać tak samo jak być zazdrosne. To pewnie kwestia czasu. Był mail oby były następne. Quote
darunia-puma Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 o takiego przystojniaka beda sie ustawiały kolejki zobaczycie Quote
Malwi Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 juz sie ustawiają :D tym razem telefon :) Pani z Nowej Rudy ( nie jestem do końca pewna ), ma jeszcze zadzwonić , musi się jeszcze dowiedzieć o innym psiaku , wtedy wybierze ( pytała się o tego psiaka mnie, Dżeki czy dżoki niewidomy, któraś z ciotek wystawiających Mukiego musiała mu ogłoszenia wystawiać bo pani pytała się czy to ode mnie psiak , bo pod jednym loginem xD ). Ma 3 inne psiaki, Muki miałby towarzystwo :D Quote
gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Oj..to jak mUki tak szybko pojdzie do domu, to moze pospieszylismy sie z poslankiem:/..ale to nic..jesli pojdzie to moze poslanko zostawimy Incunabuli, zeby miala dla nastepnego biedaka, gdyby byla tak laskawa i zechciala wziać..oczywiscie na razie nie dzielmy skory na niedźwiedziu...ale jesli domek Incunabuli jest taki szczesliwy to kurcze....juz jej spokoju nie damy..prawda cioteczki???:D Incunabuulo..mam nadzieje ze sie nie denerwujesz jak tak pisze...a tak w ogole to co dzis u Slodziaka?/Caly czas mam go przed oczyma..te jego sliczne, biale skarpetki i delikatna sierść..mieciutka chyba jest prawda??:D Quote
xmartix Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Gonia ile TY masz ciepła w tych swoich postach... ja to zawsze tak zimno, urzędowo piszę... Quote
Malwi Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 jest mięciutki .. taka przytulanka :D domki to jeszcze nic pewnego ... ale skoro już jest odzew to jesteśmy na dobrej drodze :) gdyby ył w schronisku raczej nikt by go nie wziął ... bo juz yły teksty typu " piękny , ale ta szczęka ... " ;/ ludzie patrzą tylko na wygląd zewnętrzny ... Quote
darunia-puma Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jakby Pani z Nowej Rudy go wzięła to bym miała całkiem blisko do niego hahahaha więc trzymamy kciuki za mięciutkiego jak kaczuszka Mukiego Quote
gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Malwi']jest mięciutki .. taka przytulanka :D domki to jeszcze nic pewnego ... ale skoro już jest odzew to jesteśmy na dobrej drodze :) gdyby ył w schronisku raczej nikt by go nie wziął ... bo juz yły teksty typu " piękny , ale ta szczęka ... " ;/ ludzie patrzą tylko na wygląd zewnętrzny ... Az mi żołądek ścisnęło ze złości jak to przeczytałam.....:/ Quote
gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Zajrzyjcie tu dziewczyny i blagam cos wymyslcie, cos podpowiedzcie..ten dziadzio .nie ma czasu..uspia go lada dzień..:(ja już nie mam sił....nie wiem jak pomóc:(:(:(http://www.dogomania.pl/threads/175143-stary-jak-A-WIAT-maleA-ki-A-wiat-nie-ma-juA-ani-chwili Quote
gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='malibo57']Bo Gonia jest Ciepłym Aniołkiem:)[/QUOTE] NO taaaaa.jak ja ciepłym Aniołkiem- to Ty gorącym Mega Arcyaniołem:D...a Mukis zasluguje na Anioły i je ma:D..zrsezta każdy pies zasluguje..a ten link ktory podalam wczesniej...BLAGAM WEJDŹCIE TAM..NAWET ZLOTOWKA NAM POTRZEBNA.....ON MUSI OPUSCIC SCHRON...:( Quote
Niewiasta_21 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jakie ślicznosci ten psiaczek :-) Mocno trzymam kciuki za dobry domek i dzięki dziewczyny ze mu pomogłyscie :-) Quote
Paulina87 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 A jak Muki z jedzeniem? Je wszystko normalnie? Quote
gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Paulina87']A jak Muki z jedzeniem? Je wszystko normalnie?[/QUOTE] DZwonilam do Bogusi, rozmawialam...Muki to bezproblemowy pieisek..taki tylko do kochania i tulenia..ale bardzo absorbujący...chcce Panci tylko i wylącznie dla siebie...ustawia po kątach wsztsrkie psiaki Incunabuli, co Ja troszkę martwi, że zestresowana e..zreszta ma wejsc tu to sama napisze o wszystkim pewnie- nie bede wychodzila przed orkiestre:) W kazdym razie z jedzeniem zadnego problemu- dostaje namoczona sucha karme chyba i radzi sobie swietnie:)NA pewno potrzebuje domku na wylącznosć..:D..no i warto chyba dodac w ogloszeniach, ze oprocz wylączności (tzn moga byc inne psy ale nie zazdrosne), bo MUki potrzebuje bardzo duzo milosci i opieki oraz zaineresowania ze strony pańci....poza tym jest wzorowym pod kazdym wzgledem- nauczony czystosci- nie ma mowy oprocz tej pierwszej wpadki(to ze stresu na pewno), o tym, zeby "cos" zrobił w domku, na smyczy chodzi jak z "obrazka"...wzor pod kazdym względem- nie zaczepia ludzi ani innych psow....TYPOWY PIES DO KOCHANIA....musial miec domek na 100%- byl rozpieszczonym, kanapowym pieskiem...strasznie ciekawe co sie stalo z nim...jaka jest jego przeszlosc...:( Quote
mari23 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='gonia66']Zajrzyjcie tu dziewczyny i blagam cos wymyslcie, cos podpowiedzcie..ten dziadzio .nie ma czasu..uspia go lada dzień..:(ja już nie mam sił....nie wiem jak pomóc:(:(:(http://www.dogomania.pl/threads/175143-stary-jak-A-WIAT-maleA-ki-A-wiat-nie-ma-juA-ani-chwili Goniu, ja już miałam nigdzie więcej nie wchodzić.... Quote
Recommended Posts