darunia-puma Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jasza podpisuje się pod tobą ODLICZAMY DNI!!!!!! Quote
mari23 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 gonia66 napisał(a):Nie straszcie dziewczyny:D Choc moj tymczas juz po tygodniu stal sie domkeim stalym( wiedzialam że nikomu nie oddam tego Skarba), to ja bardzo cenie domki tymczasowe i nie pochwalam takiego zachowania jak moje:) Bo takie domki tymczasowe z prawdziwego zdarzenie sa na wagę złota- często na CITO potrzeba schronic psa..a ja np pomoc nie moge- kolejny tymczas- bylby kolejnym Stalym..i moj TZ to wie i nigdy sie nie zgodzi na taki sam eksparyment:(:( goniu... u mnie sześć "tymczasów" zostało, same biedactwa...... :) w niedzielę siódmą oddałam - jeszcze mi nie przeszło płakanie... a była tylko 10 dni... ale bardzo się cieszę, że Muki będzie miał domek :) :) :) Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='mari23']goniu... u mnie sześć "tymczasów" zostało, same biedactwa...... :) w niedzielę siódmą oddałam - jeszcze mi nie przeszło płakanie... a była tylko 10 dni... ale bardzo się cieszę, że Muki będzie miał domek :) :) :)No in własnie dlatego moj TZ absolutnie sie jnie zgadza na zaden DT:(:(:( Ale ja dokladnie wiem, ze bylabym taka sama jak mari...i chcialabym....no ale w przypadku nojej rodziny nie ma o tym mowy niestety:( DZiewczynki a teraz mam inna sprawę: znalazlam na dogo bazarek ogloszeniowy- wystawia go ladySwallow i cel jest szczytny- abonament miesieczny kosztuje 40 zl ale trwa tak naprawde 2 miesiace i jest to 20 ogloszen (w tym allegro, allegratka i są 4 razy odnawiane) tun jest wątek- zobaczcie:http://www.dogomania.pl/threads/174513-Bazarek-ogA-oszeniowy-nowe-atrakcyjne-zasady-Na-tymczas-szczeniAE-cy-i-Froda-do-23-12?p=13581059#post13581059 Moze warto zainwestowac w takie iogloszenia, bo to 2 miesiace mamy oglaszanego psa profesjonalnie:) OCZywiscie mysle , ze to wypasione Allegro ktore ma Mukuś tez zostanie( najwyzej nie bedziemy go poźniej wyrozniac), ale ladySwallow zarobione w ten sposob pieniazki chce wydac na psy..a my przeciez mamy posag dla Mukisia( jeszcze dojda lada dzień pieniązki z bazarku- i to niemałe, bop grubo ponad 100zł:D JAk myslicie- ja poki co mam 60 zł od Kamy i 50 zl od Malibo57.....z tego maja byc kupione obrozka, szeleczki i zabaweczka...czy zainwestowac w te ogloszenia 40 zl????PISZCIE PROSZE- BO TO WAZNE- Mukiś musi miec ogloszenia, ale wiem ze mozna pisac, prosic i miec prawie darmowe....tylko, ze to jest 3 razy tyle pracy nas wszystkich, nie zawsze uwienczonej powodzeniem..a tak nasze pieniazki przydaja sie kolejnemu pieskowi a my mamy wiecej czasu dla innych bidulinek....WCHODZIMY W TO???:) Quote
Malwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 dziewczyny , skoro Muki ma taki posag , może mu jakiś kubraczek na zimę co ? w końcu to chucherko jest ... Quote
darunia-puma Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Malwi świetny pomysł będzie mu ciepło i będzie wygladał cudownie w nim Quote
Jasza Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja trzymam nieustająco. Uwielbiam ten wątek. Daje nadzieję. Szykuj aparat fotograficzny Incunabula... Chcemy duuużo zdjęć i ruszamy z ogłoszeniami! Quote
Malwi Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 kurczę ... nie miałam czasu tych szeleczek znaleźć :( ... a jutro już wszystkie sklepy zamknięte ... może jeszcze uda mi się coś w schronisku dogadać , może coś mają... chyba żeby zamówić jakieś na allegro , ale trzeba by mieć wymiary Mukiego ... Quote
Jasza Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 W każdym większym supermarkecie ( np. Auchan, Carrefour itp.) są na pasażach sklepy zoologiczne w których jest szelek od groma... No i są czynne w niedziele. Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 jutro kończy się bazarek dla Mukiego , jest na nim już 160 zł zapraszam .....:):) Quote
Malwi Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Jasza - tyle że u mnie takiego centrum brak niestety ... :roll: chyba żeby jutro się wybrać rano we Wrocławiu już ... albo zmierzę Mukiego jutro, kupię we Wrocławiu i dostarczę Incunabuli w tygodniu jakoś :D Quote
Incunabula Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja mam szelki (różowe :oops: ) są nowe i nieużywane, tylko kupione były dla foksteriera, więc nie wiem czy nie będą trochę za duże? Ale można przymierzyć :) . Quote
darunia-puma Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Taki przystojniak to i w różowych będzie cudownie wyglądał Quote
*anusia&ajlu* Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ja tez 3mam kciuki ;) powodzenia!!! i czekamy na relacje!! Quote
Malwi Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 nie no ... nie dość że bez jajek to jeszcze w różu ? ... nieee .. nie krzywdźmy go tak ;p;p;p Quote
Incunabula Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Hehe, innych niestety nie mam:P Malwi, to co, 14-sta na Mikołajowie? Quote
Malwi Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 tak tak ;) no chyba że bardziej pasuje ci później tzn koło 17 tyle ze już wtedy ciemno jest ... Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 CZylli, ze to juz jutro????A ja mam propozycje..niech może Incunabyla zakupi jutro czy pojutrze...kiedy bedzie mogla szeleczki i co tylko bedzie Mukisiowi potrzebne i nam napisze ile pieniazkow wydala a ja jej po prostu przesle...jutro dojdzie jakos na tych rozowych ...albo ze schroniska jakies malwi wypozycz...a potem juz mozna mu kupic na spokojnie....zreszta malibu chciala tez zenby mu kipic jakas zabaweczke..ktos tam poddal pomysl kubraczka...niech juz "domeczek" się zatroszczy o wszystko i nam napisze jakie sa wydatki- a my przeslemy dla Slaodziaka...Nie napiosalyscie mi tez co sądzicie o tym abonamencie ogloszeniowym dla Mukisia za 40 zł....idziemy w to czy same bedziemy sobie radzily jakoś????Allegor pewnie niebawem sie skonczy..a chyba telefonow nie bylo...:(:( Quote
malibo57 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Gonia, sorki, ale nie załapałam, o jaki abonament chodzi. Coś przegapiłam? Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='malibo57']Gonia, sorki, ale nie załapałam, o jaki abonament chodzi. Coś przegapiłam? A moze to mnie juz sie myli:/ jedna cioteczka na dogo wystawila bazarek ogloszeniowy....celem jest zdobycie pienazkow na jakiegos pieska(zaraz wkleje link do bazarku), same przeczytacie m,oze czy warto i czy wpisujemy Mukinia:) http://www.dogomania.pl/threads/174513-Bazarek-ogA-oszeniowy-nowe-atrakcyjne-zasady-Na-tymczas-szczeniAE-cy-i-Froda-do-23-12?p=13581059#post13581059 Quote
malibo57 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pomysł dobry:) Ja jestem za. Chętnie wykupię Mukiemu full pakiet ogłoszeń. Czekam na decyzję. Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 malibo57 napisał(a):Pomysł dobry:) Ja jestem za. Chętnie wykupię Mukiemu full pakiet ogłoszeń. Czekam na decyzję. MAlibu TY kochana cioteczko moja:)....mam jeszcze Twoje pieniązki dla Mukiego i pieniazki od kamy..wiec jesli zdecydujemy ze zakupujemy, to nie wiem- czy z tych ktore wplacilas nie zostanie przeciez jeszcze:D Quote
malibo57 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Zrobisz remanet. I będzie wiadomo. Damy radę;-) Decyzja najważniejsza i do roboty! Quote
Recommended Posts