Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z powodu wyjazdu nie było mnie na wątku jakiś czas, ale już wszystko nadrabiam :wink: .

Malwi napisał(a):
Incunabula : pasowało by Ci odebrać Mukiego w niedziele koło 17 ? gdzieś w okolicach dworca ? .... niedziela to 6 grudnia .... MUKI NA MIKOŁAJKI DOSTANIE DOMEK :D

Pewnie :) :) . Słuchaj, a wysiadasz na Mikołajowie czy na Głównym?? Ja mieszkam niedaleko Mikołajowa, a to jest stacja wcześniej niż Główny, więc sobie pomyślałam, że mogłabym się z nim przejść spacerkiem do domu żeby się chłopak odstresował, a z Głównego to mam kawałek tramwajem. Noo, ale to i tak już kwestia techniczna ;) .
Malwi napisał(a):
DT ;) ale kto wie ... może zamieni się w DS :diabloti: :D:D:D

Na razie taka opcja odpada :-( .

Posted

Doczytałam, właśnie, że faktycznie, w mikolajki!
Ależ będzie miał chłopak prezent!!!

Paradoks Donatellego:
Coś jest PIĘKNE, mimo, że jest brzydkie.

Posted

[quote name='Incunabula']Z powodu wyjazdu nie było mnie na wątku jakiś czas, ale już wszystko nadrabiam :wink: .

Pewnie :) :) . Słuchaj, a wysiadasz na Mikołajowie czy na Głównym?? Ja mieszkam niedaleko Mikołajowa, a to jest stacja wcześniej niż Główny, więc sobie pomyślałam, że mogłabym się z nim przejść spacerkiem do domu żeby się chłopak odstresował, a z Głównego to mam kawałek tramwajem. Noo, ale to i tak już kwestia techniczna ;) .

Na razie taka opcja odpada :-( .

ja zawsze na Mikołajowie :D:D widzę że Muki będzie blisko mnie co mnie bardzo cieszy :D:D:D:D:D:D a jakie rejony dokładniej ? jaka ul? ( kiedyś wynajmowałam na Zachodniej, przy Głogowskiej, teraz bardzo często jestem w okolicach Rybackiej :D)

dziewczyny trzymajcie kciuki za transport z Wrocławia do Prudnika to Muki pojedzie z koleżanką ;) OPERA lada dzień leci do DT :D:D:D:D

Posted

Malwi napisał(a):
ja zawsze na Mikołajowie :D:D widzę że Muki będzie blisko mnie co mnie bardzo cieszy :D:D:D:D:D:D a jakie rejony dokładniej ? jaka ul? ( kiedyś wynajmowałam na Zachodniej, przy Głogowskiej, teraz bardzo często jestem w okolicach Rybackiej :D)

Ooo, to extra!!! Ja mieszkam koło zajezdni na Legnickiej. Okolice Kauflanda ;) . Na Mikołajów mam 15-20 min. spacerkiem. Malwi, zaraz ślę do Ciebie PW z namiarami :) .

Posted

o matko ... to pod moją uczelnią praktycznie <hahaha> no to się zgrałyśmy :D w takim razie mogłabym go w poniedziałek rano wziąć, to zależy jak Ci bardziej pasuje, niedziela koło 14 czy poniedziałek przed 11 :D

Posted

Malwi, dla mnie niedziela jest super :) .

ulvhedinn napisał(a):
Czyli Muki zamieszka niejako "po sąsiedzku" !!! Ha, to może w przyszłosci sie załapiemy na jakiś wspólny spacerek?

Malwi napisał(a):
spacerek z mukim do parku popowickiego chętnie :D lub do tego koło Orbity :D

Jestem za :):) !!!

Posted

gonia66 napisał(a):
JA to 20 zł wyśle -mam na to pieniażki od cioteczki Kamy..poprosze o numer konta na PW

dziękuję dostałam ;) dopiero teraz sprawdziłam.