gonia66 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 A co tu taka jakas cisza nastala?????JA tylko na chwilke wpadam do Mukusia poczytac ....a tu jakos sie cicho zrobilo...:( Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 czekamy na Incunabulę..... Incunabula : jak możesz wyślij mi namiary na siebie na PW :D Quote
Incunabula Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Z powodu wyjazdu nie było mnie na wątku jakiś czas, ale już wszystko nadrabiam :wink: . Malwi napisał(a):Incunabula : pasowało by Ci odebrać Mukiego w niedziele koło 17 ? gdzieś w okolicach dworca ? .... niedziela to 6 grudnia .... MUKI NA MIKOŁAJKI DOSTANIE DOMEK :D Pewnie :) :) . Słuchaj, a wysiadasz na Mikołajowie czy na Głównym?? Ja mieszkam niedaleko Mikołajowa, a to jest stacja wcześniej niż Główny, więc sobie pomyślałam, że mogłabym się z nim przejść spacerkiem do domu żeby się chłopak odstresował, a z Głównego to mam kawałek tramwajem. Noo, ale to i tak już kwestia techniczna ;) . Malwi napisał(a):DT ;) ale kto wie ... może zamieni się w DS :diabloti: :D:D:D Na razie taka opcja odpada :-( . Quote
Jasza Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 To kiedy ten szczęśliwy dzień? W niedzielę? Quote
Jasza Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Doczytałam, właśnie, że faktycznie, w mikolajki! Ależ będzie miał chłopak prezent!!! Paradoks Donatellego: Coś jest PIĘKNE, mimo, że jest brzydkie. Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Incunabula']Z powodu wyjazdu nie było mnie na wątku jakiś czas, ale już wszystko nadrabiam :wink: . Pewnie :) :) . Słuchaj, a wysiadasz na Mikołajowie czy na Głównym?? Ja mieszkam niedaleko Mikołajowa, a to jest stacja wcześniej niż Główny, więc sobie pomyślałam, że mogłabym się z nim przejść spacerkiem do domu żeby się chłopak odstresował, a z Głównego to mam kawałek tramwajem. Noo, ale to i tak już kwestia techniczna ;) . Na razie taka opcja odpada :-( . ja zawsze na Mikołajowie :D:D widzę że Muki będzie blisko mnie co mnie bardzo cieszy :D:D:D:D:D:D a jakie rejony dokładniej ? jaka ul? ( kiedyś wynajmowałam na Zachodniej, przy Głogowskiej, teraz bardzo często jestem w okolicach Rybackiej :D) dziewczyny trzymajcie kciuki za transport z Wrocławia do Prudnika to Muki pojedzie z koleżanką ;) OPERA lada dzień leci do DT :D:D:D:D Quote
Incunabula Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Malwi napisał(a):ja zawsze na Mikołajowie :D:D widzę że Muki będzie blisko mnie co mnie bardzo cieszy :D:D:D:D:D:D a jakie rejony dokładniej ? jaka ul? ( kiedyś wynajmowałam na Zachodniej, przy Głogowskiej, teraz bardzo często jestem w okolicach Rybackiej :D) Ooo, to extra!!! Ja mieszkam koło zajezdni na Legnickiej. Okolice Kauflanda ;) . Na Mikołajów mam 15-20 min. spacerkiem. Malwi, zaraz ślę do Ciebie PW z namiarami :) . Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 o matko ... to pod moją uczelnią praktycznie <hahaha> no to się zgrałyśmy :D w takim razie mogłabym go w poniedziałek rano wziąć, to zależy jak Ci bardziej pasuje, niedziela koło 14 czy poniedziałek przed 11 :D Quote
darunia-puma Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ale świetne wieści mauszek oszaleje ze szczęścia jak zobaczy domek i będzie mógł grzać dupkę Quote
gonia66 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jejuuuuuuuu..wchodze ja sobie tak na szybko i co widzę????JAkie cudne wieści.......mmmmmmmmmmmmmm:):):) Quote
ulvhedinn Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Czyli Muki zamieszka niejako "po sąsiedzku" !!! Ha, to może w przyszłosci sie załapiemy na jakiś wspólny spacerek? Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 spacerek z mukim do parku popowickiego chętnie :D lub do tego koło Orbity :D Quote
Incunabula Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Malwi, dla mnie niedziela jest super :) . ulvhedinn napisał(a):Czyli Muki zamieszka niejako "po sąsiedzku" !!! Ha, to może w przyszłosci sie załapiemy na jakiś wspólny spacerek? Malwi napisał(a):spacerek z mukim do parku popowickiego chętnie :D lub do tego koło Orbity :D Jestem za :):) !!! Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 no to w takim razie w niedzielę o 14:02 ( wg.PKP) będę na mikołajowie :) Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 no to w takim razie w niedzielę o 14:02 ( wg.PKP) będę na mikołajowie :) Quote
lilk_a Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 cieszę się bardzo ..... więcej takich szybkich akcji poproszę w mikołajki koniec Mukowego bazarku ...zapraszam ..... link gdzieś wcześniej jest ale mogę go podać to tutaj ......zapraszam Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 gonia66 napisał(a):JA to 20 zł wyśle -mam na to pieniażki od cioteczki Kamy..poprosze o numer konta na PW dziękuję dostałam ;) dopiero teraz sprawdziłam. Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Malwi napisał(a):dziękuję dostałam ;) dopiero teraz sprawdziłam. Podziekowaniapoprosze dla Aniołka-dla cioteczki KAmy- ja tylko "posrednicze" w przelewach:D Quote
darunia-puma Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 witamy naszego Słodziaka jestesmy z toba całym sercem Quote
Recommended Posts