gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Incunabula napisał(a):Swoją drogą podziwiam Was wszystkich bardzo i nie wiem jak Wy te domy znajdujecie, chyba spod ziemi je wyciągacie... Odkąd zainteresowałam się wątkiem Mukiego, rozpytałam po bliższych i dalszych znajomych. Nie spodziewałam się wielkiego odzewu, ale poraziła mnie znieczulica. Naprawdę, niektórzy mają świetne warunki, inni to osoby samotne, niektórzy narzekają na brak ruchu... Co to jest dać dom takiemu psu... Strach, że wywróci życie do góry nogami? Nie licząc ekstremalnych przypadków, to chyba tylko w pozytywnym sensie. Aaa, smutno jakoś :-( . oo..TAK MASZ SLUSZNĄ RACJĘ...wydawaloby się, ze taka Kruszynka to tylko moze umilic czas..dac tyle milosci i radosci...zreszta kazdy kto tego doswiadczyl(nawet jesli wczesniej nie przepadal za psami) to zaświadczy, ze tak jest....Dom, w ktorym jest ;ies jest innym domem....naukowcy mowia glosno, ze dzieci powinny byc wychowywane ze zwierzętami....ale co tam- ludzis a wygodni..i nie wiedza niestety co traca...dzis przeciez nawet wyjazd nie stanowi zadnego problemu, bo są hoteliki i wcale nie kosztuja drogo...trudne wiec ot zrozumiec..naparwde trudno...:( Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 tez się na taką znieczulicę natknęłam ... to normalne ... dla nich pies to taka rzecz którą można wyrzucić ... albo jest albo nie ma .. dla nich to bez różnicy ... chociaż czasem to nawet lepiej jak nie ma ... Quote
malibo57 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Goniu, na czyje konto wpłacić pieniążki dla Mukiego? Na wyprawkę i ekstrasy? Na Twoje? Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 malibo57 napisał(a):Goniu, na czyje konto wpłacić pieniążki dla Mukiego? Na wyprawkę i ekstrasy? Na Twoje?Hahha..malibu..Ty kochana cioteczko nasza..oczywiscie- mozesz na moje konto wplacic(bo je znasz:D) a ja przeleje ile bedzie trzeba i komu bedzie trzeba i kiedy bedzie trzeba....chyba , ze ktos proponuje inaczej..ja napisalam, ze mam 80 zł, bo 100zł przeslala mi cioteczka, ktora w ogole zauwazyla ten watek (a nie ma jej na dogo)i mnie poprosila w mailu o pomoc:) Ale co do kota nie umawailismy sie kto zbiera pieniazki tak naprawde....:) Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 gonia, ja myślę że skoro masz już część funduszy na Mukiego to możesz być jego "Księgową" ;D Quote
malibo57 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jestem za. Główna Księgowa ze skrzydełkami - pierwszy raz widzę:cool3: Ale widok milusi. Quote
darunia-puma Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 nawet wyjazd nie stanowi zadnego problemu, bo są hoteliki i wcale nie kosztuja drogo...trudne wiec ot zrozumiec..naparwde trudno...:([/QUOTE] Goniu jestem najlepszym tego przykładem że jak się chce to można ........... przecież ja mam dwa duże psy bez których się nigdzie nie ruszam ( chyba że lecę samolotem) i biorę je ze sobą.......... coraz więcej jest miejsc gdzie przyjmują z psami , mam sporo takich zaufanych miejsc w całej Polsce.....( służę również pomocą ), więc tak mały piesek jak nasz ukochany Muki nie będzie nikomu przeszkadzał jak będzie z nowymi właścicielami na wakacjach Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 malibo57 napisał(a):Jestem za. Główna Księgowa ze skrzydełkami - pierwszy raz widzę:cool3: Ale widok milusi. HAhhaha....jasna jasne..ze skrzydełkami:D...no ale ok- moge byc "księgową" bo zostaalam nia niejako"z urzędu":Da wlasnie wczoraj "odpada mi księgowośc Cohenk- bo znalazł domek:):)zapełni sie wiec miejsce:)..zrsezta mysle , ze nie bedzie to ksiegowosc kłopotliwa- bo nie mamy miesiecznych deklaracji, a co spłynie na konto Slodziaka, to zagospodarujemy madrze, jeśli cos zostanie a domek staly sie znjadzie- to i na pieniązki znajdziemy chetna bdulke(uwielbiam takie spadki:D)...więc jakby co piac- przesle konto na PW Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 gonia66 napisał(a):to i na pieniązki znajdziemy chetna bdulke(uwielbiam takie spadki:D)...więc jakby co piac- przesle konto na PW ja myślę , że skoro Muki to czystej rasy kundelek, to można ewentualnie przeznaczyć pieniążki które zostaną na inne kundelki ( czyt. Kundelkową Skarbonkę, link w moim podpisie ) , no ale to wszystko zobaczy się gdy Muki będzie już miał domek ;) Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Malwi napisał(a):ja myślę , że skoro Muki to czystej rasy kundelek, to można ewentualnie przeznaczyć pieniążki które zostaną na inne kundelki ( czyt. Kundelkową Skarbonkę, link w moim podpisie ) , no ale to wszystko zobaczy się gdy Muki będzie już miał domek ;) JAsne ze tak- jak będzie domek- bedzie wszystko wiadomo...:) Quote
lilk_a Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 bazarek dla Mukiegohttp://www.dogomania.pl/threads/174691-obrazy-dla-Mukiego-do-6-XII-do-godz-24-00?p=13601882#post13601882podnoście go do góry :):):) Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='lilk_a']bazarek dla Mukiegohttp://www.dogomania.pl/threads/174691-obrazy-dla-Mukiego-do-6-XII-do-godz-24-00?p=13601882#post13601882podnoście go do góry :):):) BArdzo bardzo dziekujemy!!!!!!!!!!!!Obrazy są śliczne:):):) Quote
Cajus JB Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dodaję następne ogłoszenia w poście 206. Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 agata51 napisał(a):Jestem, Goniu. 10zł/mies i ani garama więcej. Już i tak obiecałam sobie, że do końca roku nawet nie spojrzę na nowe wątki. Trochę mnie nie było na dogo (prawie całą moją rodzinkę dopadł jakiś wstrętny wirus), a tu takie zmiany. Goniu, skoro DT bezpłatny, a tutaj tyle dobrych duszyczek, to może ja tę skromną dyszkę przekażę jakiejś innej bidzie? Ewentualnie dorzucę coś na transport czy jakieś inne wydatki. Ile kasy potrzeba? Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 dzisiaj dostalam SMSa potwierdzającego od kierowniczki ... krzywousty był ciachany w piątek, czuje się dobrze ;) Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 agata51 napisał(a):Trochę mnie nie było na dogo (prawie całą moją rodzinkę dopadł jakiś wstrętny wirus), a tu takie zmiany. Goniu, skoro DT bezpłatny, a tutaj tyle dobrych duszyczek, to może ja tę skromną dyszkę przekażę jakiejś innej bidzie? Ewentualnie dorzucę coś na transport czy jakieś inne wydatki. Ile kasy potrzeba? Agaciu..Skarbie TY moje.....wstyd sie przyznac, ale ja nawet nie zauwazyłam Twojej deklaracji:(...nawet pomyslalam sobie, ze chyba sie na mnie pogniewałaś, bo nie weszlas na wątek a ja bylam pewna, ze zaraz będzieszs jak Ci pisne słowko..a TY Kochana ciotko nie dość, ze weszlas, to zlozylas deklaracje..a ja nawet nie podziekowalam:/ ale wstyd....bardzo prtzepraszam:/ Agaciu..oczywisce- deklaracje stale nie sa już na szczescie potrzebne MUkusiowi:):):)...nie wiem ile bedzie kosztowal transport (to juz musi sie wypowiedziec Mawi)..ale jak chcesz dorzucić złotoweczkę- to jak zwykle na moje konto, ktore znasz na pamięć:D..a deklaracje jak najbardziej przekaż na potrzebującą bidulnkę(niesmiało zaproponuje np Operę z tego chyba samego schronu- totalnie zalękniona sunię- schron musi opuścic na CITO!!!)..ale oczywiscie to tylko moja propozycja-ja swoja deklaracje tez oddalam natychmiast dla Griny( bo w tym czasie sie pojawiła prośbao pomoc)..ale tak czy siak- BARDZO DZIĘKUJE CIOTECZCE AGATCE- KTORA NIGDY NIE ZAWODZI:):):) Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Malwi napisał(a):dzisiaj dostalam SMSa potwierdzającego od kierowniczki ... krzywousty był ciachany w piątek, czuje się dobrze ;) KOchana cioteczko- to napisz nam prosze- kiedy zawieziesz chlopaka do domku i ile bedziemy Ci dlużni za transport??:) Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 zawiozę naszego kochanego Krzywoustego w niedzielę prawdopodobnie ;) oczywiście transport gratis do Wrocławia ;) Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Malwi napisał(a):zawiozę naszego kochanego Krzywoustego w niedzielę prawdopodobnie ;) oczywiście transport gratis do Wrocławia ;) Ze co??Ze gratis????Jupi!!!!!!!No to w takim razie na transpprt nam nie trzeba kaski:) Mam adres domku- więc tez postaram sie odwiedzic Mukusia jak tylko będe w poblizu:D Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 TAk w ogole to wlasnie weszlam sobie na konto a tam juz od cioteczki malibu57 do skarpetki Mukusiowej wpadło 50 zł:D:D:D Kochany nasz Aniele...bardzo bardzo dziękujemy!!!!!:):):) MAmy więc poki co w skarpecie 130 zł:D Proponuje moze zakup jakiegos fajnego poslanka i obróżki??Nie bedzie drogie, bo Mukus jest malutki??Moge np zamowic przez Allegro i wyslac na aders pani Bogusi do Wrocka od razu...Co WY na to cioteczki????A obrózke Mukiś ma?????No i jeszcze chyba tu ktos pisal ze 20 zł za czipa????czy mi sie wątki pomylily???? Quote
malibo57 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kochana, czip i szeleczki proponuję:) I może jakąś zabaweczkę? Nie wiadomo, czy bidul w ogóle wie, co to jest? Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 malibo57 napisał(a):Kochana, czip i szeleczki proponuję:) I może jakąś zabaweczkę? Nie wiadomo, czy bidul w ogóle wie, co to jest? OK...wg życzenia:D TYlko Gosiaczku pliiisss...ja na szeleczkach to sie w ogole nie znam...Może Malwi niech kupio a ja wysle pieniążki razem z kaska za czipa????BO najpeiejnzeby psa widziec i kupic najlepsze- prawda???malwi- weźmiesz to na siebie????JAk kupisz napisz tylko słowko- natychmiast przelewam kaske. A na czipa tez przeleje na twoje konto to dasz w schronie- co????Jeszcze będą pieniążki z bazarku...czyli co??Poslanka(Lozeczka) nie kupujemy???? Quote
malibo57 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jasne, ze szelki trzeba przymierzyć. Malwi będzie tak kochana, żeby kupić?:loveu: Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 tak, tak , 20 ł za chip ... co do obroży to mamy na to jeszcze tydzień jeszcze ... :D:D Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 dobrze dorze ;) wezme szeleczki na siebie ;) tylko problem w tym że ja konta nie mam ... oj chyba czas najwyższy w końcu sobie założyć ;p Quote
Recommended Posts