gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Selenga napisał(a):Nie martw się kochana, nie musisz umieć :glaszcze: To jest po prostu mój zawód - robię strony internetowe i grafikę, poza tym mam własny serwer gdzie mogę umieszczać zdjęcia i co tylko chcęCioteczko Kochana..masz chyba zawalona skrzynke albo z moja poczta coś nie tak....mialam dzownic ale wtedy bylo za poźno..wczoraj nie gbylo mnie caly dzień....ale musze jeszcze raz Cie poprosić o pomoc....gdybyś zajrzala na stronke Lusi(onka z mojego podpisu, ktrej pieniadze sie koncza..bez allegro nie damy rady- a cudem ..naparwde cudem udalo Jej sie przezyc..)...nie śmialam proponowac....bo wiem ile masz pracy(wszystkie Allegrowe cioteczki sa zawalone robota i ja sie zawsze krepuje)..ale gdybys zajrzala..i pomogla nam w akcji(Lusia ma konto fundacujne wiec to nie bylby problem)..bylabym Ci przeogromnie wdzieczna.... Quote
darunia-puma Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Selenga kochana cioteczko za jakiś miesiąc będę miała sklep zxoologiczny i będę potrzebowała stronkę internetową to może mogłabyś mi pomóc i ją stworzyć jako sklep internetowy ( na dogo dla was oczywiście same promocje) a pieniążki a może tylko część ( do przemyślenia dla Ciebie) poszłaby na biedne psy....proszę przemyśl sprawę pozdrawiam Gonia kochana uciekam na wasz wątek Quote
Selenga Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 darunia-puma napisał(a):Selenga kochana cioteczko za jakiś miesiąc będę miała sklep zxoologiczny i będę potrzebowała stronkę internetową to może mogłabyś mi pomóc i ją stworzyć jako sklep internetowy ( na dogo dla was oczywiście same promocje) a pieniążki a może tylko część ( do przemyślenia dla Ciebie) poszłaby na biedne psy....proszę przemyśl sprawę pozdrawiam Gonia kochana uciekam na wasz wątek Daj znać na PW albo maila jak będziesz potrzebowała mieć ten sklep to ustalimy co i jak. Muszę wiedzieć sporo szczegółów, żeby było dobrze zrobione :) Quote
darunia-puma Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 oj kochana jesteś na pewno dam znać......... w poniedziałek składam dokumenty i za jakieś 3-4 tygodnie będę wiedziała czy go bedę miała Quote
lilk_a Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 poszukujemy niezbyt drogiego hoteliku lub domu tymczasowego dla dwóch przestraszonych psiaków ....tu tak szybko wszystko poszło :) ... może znacie jakiś hotelik niedrogi i dobry , bo psy trzeba przystosować do normalnego życia , to link do psiaków tutaj Quote
Malwi Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Selanga - widzę że koleżanka prawie po fachu ;) jak możesz wpadnij na wątek : http://www.dogomania.pl/threads/147178-www-bernardyn-com-pl przyda się pomoc i uwagi ludzia od stron :D lilk_a : jest taka sama koleżanka ze schroniska od Mukiego ... od marca nie wychodzi z budy jeśli gdzieś w pobliżu pojawi się człowiek ... link ale coś się zaczyna offować wątek Mukiego ;) Quote
Jasza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Muki, już niedługo mam nadzieję wyjdziesz zza tych krat. Co ze sterylką? Będzie w DT? Czy w schronisku jeszcze? Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 w schronisku jeszcze... zaraz jadę odwiedzić Mukiego, więc prawdopodobnie koło 14 lub przed będą fotki ;) Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jasza napisał(a):Muki, już niedługo mam nadzieję wyjdziesz zza tych krat. Co ze sterylką? Będzie w DT? Czy w schronisku jeszcze?Sterylka ma by cna dniach w schronisku, potem Muki jedzie do domku tymczasowego we Wroclawiu, ktory juz na Niego czeka..teraz tylko przezyc szybko i dobrze czas zabiegu..a potem to juz bedzie tylko z górki..a my dalje oglaszajmy Mukusia...gdzie sie da i ile sie da....:) Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 sterylka już zrobiona ! nie wiem kiedy była, zapomniałam się dowiedzieć z tego wszystkiego, ale to w sumie bez znaczenia ;) Muki czuje się dobrze, podejrzewam że był cięty w piątek. wieczorem wrzucę fotkę, bo zrobiłam tylko jedną , nie chciałam go męczyć za dużo ;) ;) Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Malwi napisał(a):sterylka już zrobiona ! nie wiem kiedy była, zapomniałam się dowiedzieć z tego wszystkiego, ale to w sumie bez znaczenia ;) Muki czuje się dobrze, podejrzewam że był cięty w piątek. wieczorem wrzucę fotkę, bo zrobiłam tylko jedną , nie chciałam go męczyć za dużo ;) ;) Jeju!!!!!To cudownie, ze Muki juz ma ten stres za soba...dziewczyny- naprawde wielki podziw dla schroniska i dla Was za tak szybkie i sparwne dzialanie.....to jest naprawde godne podziwu- takie przygotowanie do odejscja w nowy, lepszy swiat..BARDZO WIELKI DZIEKUJE DLA WSZYSTKICH I DLA KIEROWNICTWA SCHRONIESKA TEZ:):):) No i czekamy z utęsknieniem na fotki:):)Gdzie przebywa teraz Muki??W szpitaliku ??? Quote
lilk_a Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 to super wiadomości że Muki znalazł Dom Tymczasowy tak szybciutko ...:):):):) , czy potrzebne mu są pieniądze , bo obiecałam mu bazarek , i mam już naszykowane obrazki , ale teraz to nie wiem ? :) Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 tak , Muki jest w szpitaliku w tej chwili. Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jeju..to jest fotka juz po operacji?????Naparwdę??W ogole nie widac, zeby coś mu było:D No ale jesli w piątek byla sterylka to rzeczywiscie w dwa dni pies moze spokojnie do siebie dojśc- a ta fotka świadczy tylko o tym, ze to silny facet:):)No i jaki sliczny:D Te skarpetki mnie powalaja...zrsezta całuy Mukiś powala..z pewnością wszystkich:) Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 lilk_a napisał(a):to super wiadomości że Muki znalazł Dom Tymczasowy tak szybciutko ...:):):):) , czy potrzebne mu są pieniądze , bo obiecałam mu bazarek , i mam już naszykowane obrazki , ale teraz to nie wiem ? :)JA myslę, że jak obiecałaś, to niech chłopak dorobi sie paru groszy na swoim koncie, bo wiadomo, ze transport, no i moze trzeba mu kupic jakas wyprawke- poslanko, obrózke...no nie wiem jaka jest sytuacja, ale wart, zeby jakies pieniazki byly dla Niego przygotowane:):)BArdzo dziekujemy w kazdym razie za pamięc i za obrazki:D Quote
lilk_a Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 gonia66 napisał(a):JA myslę, że jak obiecałaś, to niech chłopak dorobi sie paru groszy na swoim koncie, bo wiadomo, ze transport, no i moze trzeba mu kupic jakas wyprawke- poslanko, obrózke...no nie wiem jaka jest sytuacja, ale wart, zeby jakies pieniazki byly dla Niego przygotowane:):)BArdzo dziekujemy w kazdym razie za pamięc i za obrazki:D ok to dzisiaj wystawiam bazarek , tylko zdjęcia zrobię :) Quote
darunia-puma Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 no ekspresowa akcja jestem pełna podziwu Quote
Incunabula Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Malwi napisał(a):sterylka już zrobiona ! nie wiem kiedy była, zapomniałam się dowiedzieć z tego wszystkiego, ale to w sumie bez znaczenia ;) Muki czuje się dobrze, podejrzewam że był cięty w piątek. wieczorem wrzucę fotkę, bo zrobiłam tylko jedną , nie chciałam go męczyć za dużo ;) ;) Hura :loveu: ! gonia66 napisał(a):JA myslę, że jak obiecałaś, to niech chłopak dorobi sie paru groszy na swoim koncie, bo wiadomo, ze transport, no i moze trzeba mu kupic jakas wyprawke- poslanko, obrózke...no nie wiem jaka jest sytuacja, ale wart, zeby jakies pieniazki byly dla Niego przygotowane:):)BArdzo dziekujemy w kazdym razie za pamięc i za obrazki:D To już Wy się tym zajmujcie dziewczyny, bo jesteście doświadczone w temacie :) . Muki ode mnie dostanie dach nad głową, żarełko i dużo miłości :) . Quote
2010 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 To znaczy ,żę biedaczek ma już DT czy DS ? Quote
Incunabula Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ick napisał(a):To znaczy ,żę biedaczek ma już DT czy DS ? Tylko DT, tyle mogę zaoferować. Quote
Jasza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nie TYLKO ale AŻ!!!! Muki - tak sie cieszę! Dla Was dzoiewczyny i dla schroniska - ukłony za szybkie i sprawne działanie! Poprawię w swoich ogłoszeniach, że chłopak wysterylizowany. Quote
2010 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Super !!! To dobry pocątek dla :loveu:bidulka Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 lilk_a napisał(a):ok to dzisiaj wystawiam bazarek , tylko zdjęcia zrobię :)Kochana jesteś- już dziękujemy bardzo:) Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Incunabula napisał(a):Hura :loveu: ! To już Wy się tym zajmujcie dziewczyny, bo jesteście doświadczone w temacie :) . Muki ode mnie dostanie dach nad głową, żarełko i dużo miłości :) .TAk napawde, to tylko tyle i aż tyle Jemu potrzebne....reszta- to faktycznie nasz obowiazek i damy z siebie wszystko:) Proszę nie zapomniec, ze ja mam juz dla Mukiego 80zł(mialam 100 ale 20 wyslalam na Allegro)od cioteczki Kamy...trzymam te pieniązki na ogloszenia (będziemy robicdo skutku jak najwięcej- ile sie da:)no ale tak czy siak- maly posag chlopak juz ma:D Quote
Incunabula Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Swoją drogą podziwiam Was wszystkich bardzo i nie wiem jak Wy te domy znajdujecie, chyba spod ziemi je wyciągacie... Odkąd zainteresowałam się wątkiem Mukiego, rozpytałam po bliższych i dalszych znajomych. Nie spodziewałam się wielkiego odzewu, ale poraziła mnie znieczulica. Naprawdę, niektórzy mają świetne warunki, inni to osoby samotne, niektórzy narzekają na brak ruchu... Co to jest dać dom takiemu psu... Strach, że wywróci życie do góry nogami? Nie licząc ekstremalnych przypadków, to chyba tylko w pozytywnym sensie. Aaa, smutno jakoś :-( . Quote
Recommended Posts