gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='mari23']Goniu, ja już miałam nigdzie więcej nie wchodzić....[/QUOTE] Mari..ja też...:( Quote
Cajus JB Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Muki miłe wiadomości. Oby się udało. Cioteczki. Te obietnice o nie wchodzenie na watki to chyba już gdzieś czytałem. Quote
Malwi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Incunabula - przepraszam , nie dam rady dzisiaj wpaść ( z michą i po umowę ), zaraz po uczelni muszę lecieć na pociąg do domu ... w poniedziałek wpadnę na pewno , przepraszam raz jeszcze Quote
lilk_a Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ja czekam na drugą wpłatę z bazarku i od razu przepłacam pieniądze dla Mukiego :) Quote
gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='xmartix']Mukolkowi już ogłoszen trzeba?[/QUOTE] Oczywiscie- caly czas prosimy o ogloszenia..jak najwiecej ogloszen- niech caly swiat sie dowie ze ta pieknosc czeka na święta w Nowym Domku:D Quote
darunia-puma Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 mukolku nasz ukochany ja również trzymam kciuki żebyś w czapuni mikołaja występował pod wigilijną choinką Quote
Incunabula Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jest jakiś odzew w sprawie tych DS? Przepraszam, będę odzywać się rzadziej. Mam powazne problemy osobiste :( . Quote
Incunabula Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [IMG]http://i46.tinypic.com/4l3yu0.jpg[/IMG] Trudno mu zrobić zdjęcie, bo jak widzi, że się zbliżam z aparatem to leci się witać. Quote
xmartix Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 rewelacyjne zdjęcia - Muki Lisa na obrazie :):) Incunabula, może Ci jakoś pomóc? Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Incunabula'][IMG]http://i46.tinypic.com/4l3yu0.jpg[/IMG] Trudno mu zrobić zdjęcie, bo jak widzi, że się zbliżam z aparatem to leci się witać.[/QUOTE]Hihihi:) Muki na tej fotce wyglada, jakby nas uwodził...stroil takie minki do nas..i chyba tak jest naparwde...jak mi się marzy taki przytulasny pies..Moja Salminia- dzialkowa sunia niestey nie znosi się tulić...chodzi za nami wszedzie...siada obok na kanapie, ale jak sie przyutle sztywnieje:(glowa w drugą stronę..cieżkow wystraszona-nie zna tego:(bron Boże na rece....glaskac tak- ale nie za dlugo..bawic się- czasem pobiega wokolo z radoscia....spacer??ha...na swoim podworku(10x10m)...rowno z krska od furtki..poza nią nie wychodzi- tylko zaglada...ostatnio udalo nam sie cala rodzina zwabic ja poza bramke..szla za nami..co chwile obracala się, czy widac dom..stawala..w tyl..dom widac..ok..dobiega radosnie do nas....za chwile to sam...i tak dotąd, az doszla do miejsca gdzie widok domu się konczyl..gdyby zrobila krok do przodu- domu by nie widziala..wtedy w tyl zwrot i dyla na swoje podworka...bieglismy za nią..a na podworku-szal radosci i bieganie wokol..to cala Salma....a ja bym chciala wtulic sie w cieplutkie futerko....pobawić....moze kiedys jeszce Salmunia przezwyciezy lęki..??? Quote
darunia-puma Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 oj Goniu na pewno jeszcze przyjdzie taki dzień gdzie będziecie razem biegać i bawić się radośnie trzeba jej widocznie jeszcze czasu, moja Shilla ( według mnie jest psem autystycznym, wystraszonym...) mimo tego iż jest u mnie 3 lata.......... Quote
Incunabula Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='xmartix']Incunabula, może Ci jakoś pomóc?[/QUOTE] Rozstałam się z facetem, dzisiaj się wyprowadził :( . To się wszystko tak nagle stało... Nie wiem, jestem bardzo rozbita. Szukajcie Mukiemu domku, żeby jak najszybciej coś znalazł. Bo ja miałam jak najlepsze chęci, ale to na mnie tak nagle spadło... Nie jestem w stanie mu dać miłości, której Muki bardzo, bardzo potrzebuje. Musi priorytetowo, jak najszybciej znaleźć dobry DS. To jest kochany pies, ale trafił do mnie w złym okresie, nie chcę żeby na nim się to odbiło :( . Quote
xmartix Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 biedulka :-( trzymamy kciuki żebyś doszła do siebie tak szybko jak to jest możliwe Quote
Kociabanda2 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Czy pierwsza jest uaktualniona? Dopiero tu trafiłam i raczej nie nadrobię już zaległości :/ Proszę zamieście na pierwszej wszystko co może pomóc w szukaniu Mukiemu DS: jego wagę, wiek, charakter, jak dogaduje się z innymi zwierzakami, jakiej wymaga opieki itd., oraz na czym obecnie stoimy. Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Kociabanda2']Czy pierwsza jest uaktualniona? Dopiero tu trafiłam i raczej nie nadrobię już zaległości :/ Proszę zamieście na pierwszej wszystko co może pomóc w szukaniu Mukiemu DS: jego wagę, wiek, charakter, jak dogaduje się z innymi zwierzakami, jakiej wymaga opieki itd., oraz na czym obecnie stoimy.[/QUOTE] Moze zajrzyj do Allegro Selengi- tam namiary do ogloszen i wszystko co do nich potrzebne..a jesli ktos moze jeszcze dokladniej sie tym zajac(tzn wypisac wszystkie dane o jakich pisze Kochiabanda), to tez byloby cudownie:) Quote
Malwi Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 dostałam maila odnośnie Mukola - Pani która dzwoniła do mnie ( ta z Nowej Rudy) w niedzielę będzie we Wrocławiu i chciałaby zobaczyć Mukola... Incunabula - dałabyś radę spotkać się z tą panią ? ja niestety nie dam rady ;/ Pierwsza niestety nie uaktualniona .. Paulina .. możesz ? Quote
Nemko Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Malwi, to ja pisalam do ciebie na maila w sprawie Mukiego. Jak na razie bede mieszkac w tym mieszkaniu, w ktorym mieszkam do pazdziernika przyszlego roku. Co prawda nigdy nie byłam "domkiem tymczasowym", bo nie mialam jak (studia itp.) a teraz pracuje i wychodze do pracy ok.10 wracam na przerwe ok 14 do 15 i potem znowu do pracy do 18-19... Chyba to za dlugo by wychowac Mukolka?? Nemo jest u rodzicow juz na stale wiec dysponuje 40ma mkw mieszkania bez innych zwierzakow.Mamy rybki jeszcze:cool3: Quote
Malwi Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 witaj! Muki jest w tej chwili w Domu Tymczasowym ... szukamy takiego na stałe , do końca życia ... Nie wiem jak Muki się zachowuje gdy jest sam w domu , co prawda Incunabula nie pisała czy sąsiedzi się skarżą, więc chyba jest spokojny ... Quote
Nemko Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Nemko']Malwi, to ja pisalam do ciebie na maila w sprawie Mukiego. Jak na razie bede mieszkac w tym mieszkaniu, w ktorym mieszkam do pazdziernika przyszlego roku. Co prawda nigdy nie byłam "domkiem tymczasowym", bo nie mialam jak (studia itp.) a teraz pracuje i wychodze do pracy ok.10 wracam na przerwe ok 14 do 15 i potem znowu do pracy do 18-19... Chyba to za dlugo by wychowac Mukolka?? Nemo jest u rodzicow juz na stale wiec dysponuje 40ma mkw mieszkania bez innych zwierzakow.Mamy rybki jeszcze:cool3:[/QUOTE] aaa i dochodza mi soboty od przyszlego roku,tzn od stycznia...:placz: Jak sytuacja sie wyklaruje to bede dawac znac jeszcze. Na razie dawajcie cynk, co mu jest potrzebne, to sie zorganizuje. Tak bardzo bym chciala pomoc a nie mam warunkow:placz::placz::placz: Quote
Nemko Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nemo tez jest ze schronu...Wiem co to znaczy dla tych pieskow...:( Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Nemko']Malwi, to ja pisalam do ciebie na maila w sprawie Mukiego. Jak na razie bede mieszkac w tym mieszkaniu, w ktorym mieszkam do pazdziernika przyszlego roku. Co prawda nigdy nie byłam "domkiem tymczasowym", bo nie mialam jak (studia itp.) a teraz pracuje i wychodze do pracy ok.10 wracam na przerwe ok 14 do 15 i potem znowu do pracy do 18-19... Chyba to za dlugo by wychowac Mukolka?? Nemo jest u rodzicow juz na stale wiec dysponuje 40ma mkw mieszkania bez innych zwierzakow.Mamy rybki jeszcze:cool3:[/QUOTE]Nemco!!!!!!!!!!!!!!!!blagam o telefon..Ty jestes z Wroclawia moze czy skad??daj prosze numer...moze z nieba mi sopadasz..?? Quote
Recommended Posts