Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selenga']goniu dowiedz się koniecznie jaki on jest duży, ile może ważyć, koniecznie, bardzo cię proszę
wybaczcie, nie dałam rady - po skasowaniu przez allegro aukcji Mukiego trzeba było dzisiaj mnóstwo spraw załatwić i odpisać na tony maili z pytaniami...
Ok..jutro zadzwonie- wypytam o wszystko co mi sie przypomni...OCzywiscie- nie martw sie Selengo, ze nie dalas rady- wiemy ile jest psiakow w potrzebie na CITO....Muki na szczescie moze poczekac troszeczke(ale tylko troszeczke oczywiście:D)

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danal1983 napisał(a):
oprócz ogłoszeń na portalach internetowych trzeba zrobic ogloszenia i wydrukowac i powiesic gdzie sie da...

A kto tu do nas zawitał???No nie.....czy ja wczesniej nie zauwazylam..???:) Kurcze....juz widze nuda w domku..Herkulesik pojechał i teraz nie ma co ze sobą zrobic kochana cioteczka Aniołek??szkoda, ze ma tylko 37m..zaraz by Muki jechal:D

Posted

gonia66 napisał(a):
A kto tu do nas zawitał???No nie.....czy ja wczesniej nie zauwazylam..???:) Kurcze....juz widze nuda w domku..Herkulesik pojechał i teraz nie ma co ze sobą zrobic kochana cioteczka Aniołek??szkoda, ze ma tylko 37m..zaraz by Muki jechal:D

:) za bardzo jestem potrzebna w schronie zebym mogla prowadzic dt...

aaa i teraz wietrze po herkulesiku bo śmierdziuszek był straszny ;)))

dzisiaj dostalam "służbowy" mundurek , kot sie przesraszył, jak mnie w nim zobaczył:)

i teraz koń u nas na tapecie

gdybym zgubiła jakis ważny wątek , to się przypomnijcie!!!

Posted

Paulina87 napisał(a):
Jaki on jest duży było pisane już wcześniej, około 30-35 cm a waga hmm... on jest drobniutki, szczuplutki więc może z 5-7 kg.

CO za kruszyneczka......normalnie malenstwo do Kochania:):)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
mysle ze juz niedlugo Muki bedzie grzal doopke w swoim domku, tyle osob chetnych do pomocy:loveu:

No bbbaaaaaaaaaa..troszkę cierpliwosci i jeszcze domki będą sie o Niego biły:):):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Ha!!!!!!!!!!!!!I nasteopna cioteczka zakochana:):):)Ale rosnie nam fan-club z dnia na dzień, z godziny na godzinę:)

To i ja się dopiszę do fanclubu. Cuuuudny jest!!!!!!!!

Posted

Ooo, jaki ruch na wątku, aż się cieplej na serduchu robi!!!
Słuchajcie Dziewczyny, ja podtrzymuję moją ofertę z DT, tylko jeszcze potrzebuję troszkę czasu (tak z 1,5 tygodnia) na uporządkowanie pewnych spraw. No chyba, że pojawi się jakaś lepsza (DS?) miejscóweczka ;) .

Posted

Incunabula napisał(a):
Ooo, jaki ruch na wątku, aż się cieplej na serduchu robi!!!
Słuchajcie Dziewczyny, ja podtrzymuję moją ofertę z DT, tylko jeszcze potrzebuję troszkę czasu (tak z 1,5 tygodnia) na uporządkowanie pewnych spraw. No chyba, że pojawi się jakaś lepsza (DS?) miejscóweczka ;) .

Nie moge nie moge nie moge!!!!!!!!!nie wiem co pisac i w ogole co robic z radości....wrocilam niestetyh dopiero z pracy i nie wiem czy teraz moge dzwonic do schronu....??podpowiedzcie mi cioteczki pliiisssss...no i nie wiem czy jeszcze w ogole mam dzwonic....

Posted

NO..juz wszystko wiem:):)Muki to wyrosnieta sarenka (ale malutko wyrosnięta:))....nie sprawia absolutnie zadnych klopotow- do ludzi- łagodny, do psow- łagodny(aktualnie w boksie z pieskiem i zadnych scysji ani problemow, nawet nie zaglada do jego miseczki)..teraz najwazniejsze- jedzenie-nie ma zadnego probblemu z jedzeniem!!!!Dostaje rozdrobnione pokarmy. ale pani kierownik(bardzo mila osoba zreszta) mowi ze nie rozdrabniaja szczegolnie dla Mukusia..on je tak samo jak inne psy- bo tam ogolnie sie drobi pokarm dla psow....nawet poradzil sobie z kosteczka ugotowna(łapka kurza)....wiec co tu dodać??Pies- Anioł- tylko gbrac i cieszyc sie z takiego Skarba.....jest po wszystkich szczepieniach, odpchlony o odrobaczony...nic dodac- nic ując.....:):):)Jesli cos jeszcze - pytajcie, moze wiem a pominełam tutaj:)
To co???Nasz Slodziak moglby jechac w okolicach przyszlego wekendu do WRocka??????TAk cioteczko Incunabula?????

Posted

Ale jestem szczesliwa...no nie moge jeszcze ochlonąc....:):):)(cala sterta naczyn, bajzel dookola- a pancia prosto z pracy do kompa- coby wiedziec wszystko:P)...zabieram sie wiec do porzadkow i cos mi sie wydaje, ze mi bedzie dzis extra szla ta robota- jestem na maxa podekscytowana:):):)