Ajula Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='majqa']Na określenie głupia żadną miarą nie zasłużyłaś. :shake: Masz ogromne serce Dziewczyno... :loveu: prawda dlatego trzeba zrobić wszystko, żeby Rytce pomóc zaraz robię przelew na obiecane 50 zł Czarna przyjechała do Rytki 31.10., więc za październik się jeszcze należy :evil_lol: a moja córcia przegląda szafki, żeby jakis bazarek zrobić Quote
jkp Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Rytka jestem , DZIĘKUJĘ. Przelew zrobiony - niech Czarna zaliczy co trzeba weta :razz:. Quote
rytka Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Ajula deklaracja to na styczen-jak trafi do hoteiku.Jkp-wspierasz Czarna od początku i masz gust bo jest boska:loveu:zobaczymy ile wet. zazyczy sobie jak malo to sama zaplace,bo te tabl.na zasuszenie laktacji nie były drogie a szczepienie p.wsciekliznie to 15zł.tylko.Kasa przyda sie na pozniej.Po jednym dniu stwierdzam kategorycznie,ze Czarna na tymczas domowy sie nadaje.jest wykąpana i rozklada sie na tapczanie:loveu:czystosc zachowuje,nie ciągnie wcale na smyczy,troche reka boli ale od c glaskania bo spokoju nie daje-ale chyba jej przejdzie wkoncu>siostra mowi,ze pełza nie chodzi ale juz sie prostuje powoli:loveu:Tylko tą mleczrnią trzeba zamknąć bo czestuje mopa-miedzy paniami nie ma spięć narazie zadnych:loveu: Quote
Ajula Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='rytka']Ajula deklaracja to na styczen-jak trafi do hoteiku.[/QUOTE] nic nie mówiłam, że deklaracja jest TYLKO na hotelik :eviltong: wpłacam od dzis co miesiąc, niech się zbiera do skarpety jkp też zrobiła przelew na weta czyli: póki ma u Ciebie bezpłatny DT, to możesz jej z tej skarpety oprócz wścieklizny zrobić inne szczepienia (jak starczy) a mój TZ już mnie wyciąga, żeby jechać do Was z wizytą, bo koniecznie chce zobaczyć Czarną :evil_lol: Quote
rytka Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Ajula zawsze mozesz wpaść z wizytą-zapraszamy serdecznie i kazdego kto ma ochote poznac najtulaśniejszą psine(bije na głowe w tuleniu Gufa):loveu: jkp-to ja dziękuje:loveu:za wszystko i popatrz jaka czarna grubaska:evil_lol: Sunia jest starsza chyba ok.5 -7 latek ,napewno kiedys domowa,zna siad ,podaj łape-zadrecza podawaniem łapy,przychodzi na wolanie w szczegolności gwizd ja natychmiast stawia na nogi,wcale a wcale nie ciągnie-mozna smycz jednym paluszkiem trzymać. Była dziś w domu bo kapiel sie odbyla i musia la wysychac dłuuugo żeby sie nie przeziebić. ps.zdjecia wiecej pózniej bo pozowac nie chciała a ja jej stresowac wiecej. Quote
majqa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ryciu, ależ ona piękna. :loveu: Koooniecznie dorób jeszcze takich fotek, jak pierwsze dwie (już ściągnęłam na okoliczność ogłoszeń). Aha...wszelkie istotne rzeczy - póki co orientacyjna ocena wieku, charakter etc. wpisuj proszę (uzupełniając o kolejne obserwacje) w 1 post. Łatwiej będzie to znaleźć potem do zrobienia tekstu. Quote
Ajula Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 jaka PIĘKNA !!! :loveu: :lol: jakie łapki śliczne co za szczęscie, że może teraz grzać dupkę u Ciebie Rytka jestes kochana :Rose: z wizytą pewnie wpadniemy, ale nie tak odrazu, macie tam teraz niezłe zamieszanie, jeszcze zdążymy Was odwiedzić Quote
GoniaP Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Rytko :loveu::Rose: :calus::Dog_run::Dog_run: Quote
Ewelina.w38 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Czarna jest P I Ę K N A!!!! Ale te cycuszki wiszące to znaczy, ze karmiła. Ona szybko domek znajdzie bo na prawdę ładna jest. I taka tulaśna? Rytka ty jesteś taaaaaaaaka dziewczyna!:loveu: Quote
rytka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 dziewczyny Czarna napewno była domowa,wczoraj jeszcze niepewna siebie,dzis juz powoli zaczyna czuć sie swobodnie,musiała mięc swojego człowieka,który dbał o nia wszystko umie-siad,łapa,aporty nosi,na smyczy idealnie.Moja teoria: te psy sie zgubiły-Gufik moze wtedy widział lepiej a wlasciciel nie wiedział,ze niedowidzi pognał gdzioeś i się zgubił mamuśka go poszukała ale juz nie trafily do domu.Mało tego czarna byla rozpieszczana bo jak poczula sie pewnie nie daje sie zwalic z kanapy:evil_lol:jest zaborcza na ludzia chce go zagarnac dla siebie i spoziera juz na Mopa-musze uważać zazdrość i to Czarna zazdrosna nie Mop:roll:.w wet.juto zaliczymy-co mnie niepokoji to b.duzo pije,duzo tez spi tak głowa sama jej sie kiwa co chwile i zasypia:loveu:jak narobie zdjec oglaszamy cudenko-tylko do domu sie nadaje:loveu: Quote
majqa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pije dużo, posypia. Pogadaj z wetem, czy jego zdaniem nie byłoby sensu zbadać jej cukier. Quote
feliksik Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='rytka'] Czarna to prawidziwa Dama i jeszcze z tą obrożą. Rytko jesteś wspaniałą osobą - wyzisnęłaś mi łzy z oczu, jak przeczytałam, że ją zabrałaś. U Ciebie te psy przechodzą niesamowitą metamorfozę. Na łańcuchu wyglądała tak niepozornie z teraz! Wilekie wyrazy szacunku Quote
rytka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 tąkanape uznała za swoją:roll: Spi w domu-cwaniara wkreciła sie szybciej niz Gufi:evil_lol:siostra jest w niej zakochana(wiedzialam,ze tak bedzie-to jej typ)w piatek mamy gosci i pytam do siostry a wiedzą,ze nie będa mieli gdzie spać bo kanapa zajeta:evil_lol:Dziewczyny nie jestem wspaniala:shake:nierozsadna raczej ,juz raz sie przeliczylam, z mozliwościami tj.nie poradzilam sobie z sytuacja-mam namysli adopcje Arona.Teraz na 2 pokojowym mieszkaniu 3 chorych, ja i goscie a w planie wielkie zmiany(przeprowadzka)a ja biore psa nie majac pojecia co z nim za dwa miesiace:roll:to jest dośc glupie i nieodpowiedzialne:oops:szuajmy psine ds chociaz czuje,ze cięzko sie z nia będzie rozstać-zdobyla wszystkich w 2 dni:loveu:jutro podam szczegoły zdrowotne i skrot cech.char. do ogloszeń i pliss bo ja w necie to słabiutko:oops: Quote
rytka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 wiedziłam,ze na Tobie można polegać:evil_lol:ile tych ogłoszeń robisz psom tygodniowo?dzieki oby szybko dom znalazła.... Quote
majqa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wolę nie liczyć, z racji różnych kłopotów, które mi się pozwalały. I tak już ograniczyłam ilość wątków. Na wątku Czarnej jestem zgodnie z wcześniejszą obietnicą. Czekam wobec tego na "Czarną w punktach", obrobię ją i startujemy. Quote
Panca Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Rytka:loveu: przed sekunda dojrzalam ze masz u siebie Czarna:loveu:jestes niezastapiona,niesamowita i bardzo Cie podziwiam jutro przeczytam caly watek Quote
Isadora7 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Nemi']Rytko - jesteś wspaniała :iloveyou::Rose:[/QUOTE] [quote name='Panca']Rytka:loveu: przed sekunda dojrzalam ze masz u siebie Czarna:loveu:jestes niezastapiona,niesamowita i bardzo Cie podziwiam jutro przeczytam caly watek[/QUOTE] I ja sie podpinam pod ten podziw i szacunek dla Ciebie Rytko Quote
togaa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jejku...może sie ktoś w Czarnej zakocha i ten hotelik zbędny będzie...? Zresztą jak Czarna awansowała na rytkową kanapę, to ja już teraz nie wyobrażam jej sobie w najlepszym nawet hoteliku...!!! Quote
majqa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Widzisz Ryciu :loveu:, ile masz tu życzliwych dusz? :loveu: Quote
rytka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 witam wszystkich zainteresowanych losem Czarnej:loveu: myślałam czy dobrze robie biorąc do domu na kanape-bo potem do hoteliku(cały czas prosze o deklaracje-trzeba sie przygotowac w razie nie znajdzie domu do stycznia)ale 1)w bud.gosp.super latem teraz zimno troche 2) ona jest domowa-kanapa odchodzi w przeszlość -stękala cala noc aż nie weszla do łóżka.To był pies bankowo rozpieszczany kiedyś. z mopem to cięzko,w nocy sie wystraszylam bo czarna tak jakby cos miała zlego na mysli ws.mopa i krzyklam na nią to przepraszała, bystra kobieta ,,mopa nie mnie:crazyeye:łapy na mnim kladła delikatnie lizala-chciala mi pokazac,ze spoko nie zjem.inteligentna bestia.czarna delikatna ,mop to wiesniak -pasowal z Gufem tarmosili sie rowno ,on ja za ogon. ona jego za uszy ,czarna nie rozumie konskich zalotów mopa:roll: Quote
majqa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ryteczko pomysł z kanapą był max, bo...tylko w warunkach domowych jesteś w stanie ją poobserwować (mam na myśli szybką i bezbłędną obserwację), mieć rozeznanie, jaka jest (charakter, odnalezienie się w domu) i do jakiego domku powinna trafić. Quote
Recommended Posts