Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Na określenie głupia żadną miarą nie zasłużyłaś. :shake: Masz ogromne serce Dziewczyno... :loveu:
prawda
dlatego trzeba zrobić wszystko, żeby Rytce pomóc
zaraz robię przelew na obiecane 50 zł
Czarna przyjechała do Rytki 31.10., więc za październik się jeszcze należy :evil_lol:

a moja córcia przegląda szafki, żeby jakis bazarek zrobić

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ajula deklaracja to na styczen-jak trafi do hoteiku.Jkp-wspierasz Czarna od początku i masz gust bo jest boska:loveu:zobaczymy ile wet. zazyczy sobie jak malo to sama zaplace,bo te tabl.na zasuszenie laktacji nie były drogie a szczepienie p.wsciekliznie to 15zł.tylko.Kasa przyda sie na pozniej.Po jednym dniu stwierdzam kategorycznie,ze Czarna na tymczas domowy sie nadaje.jest wykąpana i rozklada sie na tapczanie:loveu:czystosc zachowuje,nie ciągnie wcale na smyczy,troche reka boli ale od c glaskania bo spokoju nie daje-ale chyba jej przejdzie wkoncu>siostra mowi,ze pełza nie chodzi ale juz sie prostuje powoli:loveu:Tylko tą mleczrnią trzeba zamknąć bo czestuje mopa-miedzy paniami nie ma spięć narazie zadnych:loveu:

Posted

[quote name='rytka']Ajula deklaracja to na styczen-jak trafi do hoteiku.[/QUOTE]
nic nie mówiłam, że deklaracja jest TYLKO na hotelik :eviltong:
wpłacam od dzis co miesiąc, niech się zbiera do skarpety
jkp też zrobiła przelew na weta czyli:
póki ma u Ciebie bezpłatny DT, to możesz jej z tej skarpety oprócz wścieklizny zrobić inne szczepienia (jak starczy)

a mój TZ już mnie wyciąga, żeby jechać do Was z wizytą, bo koniecznie chce zobaczyć Czarną :evil_lol:

Posted

Ajula zawsze mozesz wpaść z wizytą-zapraszamy serdecznie i kazdego kto ma ochote poznac najtulaśniejszą psine(bije na głowe w tuleniu Gufa):loveu:
jkp-to ja dziękuje:loveu:za wszystko i popatrz jaka czarna grubaska:evil_lol:

Sunia jest starsza chyba ok.5 -7 latek ,napewno kiedys domowa,zna siad ,podaj łape-zadrecza podawaniem łapy,przychodzi na wolanie w szczegolności gwizd ja natychmiast stawia na nogi,wcale a wcale nie ciągnie-mozna smycz jednym paluszkiem trzymać.
Była dziś w domu bo kapiel sie odbyla i musia la wysychac dłuuugo żeby sie nie przeziebić.

ps.zdjecia wiecej pózniej bo pozowac nie chciała a ja jej stresowac wiecej.

Posted

Ryciu, ależ ona piękna. :loveu: Koooniecznie dorób jeszcze takich fotek, jak pierwsze dwie (już ściągnęłam na okoliczność ogłoszeń). Aha...wszelkie istotne rzeczy - póki co orientacyjna ocena wieku, charakter etc. wpisuj proszę (uzupełniając o kolejne obserwacje) w 1 post. Łatwiej będzie to znaleźć potem do zrobienia tekstu.

Posted

jaka PIĘKNA !!! :loveu: :lol:
jakie łapki śliczne
co za szczęscie, że może teraz grzać dupkę u Ciebie
Rytka jestes kochana :Rose:

z wizytą pewnie wpadniemy, ale nie tak odrazu, macie tam teraz niezłe zamieszanie, jeszcze zdążymy Was odwiedzić

Posted

dziewczyny Czarna napewno była domowa,wczoraj jeszcze niepewna siebie,dzis juz powoli zaczyna czuć sie swobodnie,musiała mięc swojego człowieka,który dbał o nia wszystko umie-siad,łapa,aporty nosi,na smyczy idealnie.Moja teoria: te psy sie zgubiły-Gufik moze wtedy widział lepiej a wlasciciel nie wiedział,ze niedowidzi pognał gdzioeś i się zgubił mamuśka go poszukała ale juz nie trafily do domu.Mało tego czarna byla rozpieszczana bo jak poczula sie pewnie nie daje sie zwalic z kanapy:evil_lol:jest zaborcza na ludzia chce go zagarnac dla siebie i spoziera juz na Mopa-musze uważać zazdrość i to Czarna zazdrosna nie Mop:roll:.w
wet.juto zaliczymy-co mnie niepokoji to b.duzo pije,duzo tez spi tak głowa sama jej sie kiwa co chwile i zasypia:loveu:jak narobie zdjec oglaszamy cudenko-tylko do domu sie nadaje:loveu:

Posted

[quote name='rytka']

Czarna to prawidziwa Dama i jeszcze z tą obrożą. Rytko jesteś wspaniałą osobą - wyzisnęłaś mi łzy z oczu, jak przeczytałam, że ją zabrałaś. U Ciebie te psy przechodzą niesamowitą metamorfozę. Na łańcuchu wyglądała tak niepozornie z teraz! Wilekie wyrazy szacunku

Posted

tąkanape uznała za swoją:roll:

Spi w domu-cwaniara wkreciła sie szybciej niz Gufi:evil_lol:siostra jest w niej zakochana(wiedzialam,ze tak bedzie-to jej typ)w piatek mamy gosci i pytam do siostry a wiedzą,ze nie będa mieli gdzie spać bo kanapa zajeta:evil_lol:Dziewczyny nie jestem wspaniala:shake:nierozsadna raczej ,juz raz sie przeliczylam, z mozliwościami tj.nie poradzilam sobie z sytuacja-mam namysli adopcje Arona.Teraz na 2 pokojowym mieszkaniu 3 chorych, ja i goscie a w planie wielkie zmiany(przeprowadzka)a ja biore psa nie majac pojecia co z nim za dwa miesiace:roll:to jest dośc glupie i nieodpowiedzialne:oops:szuajmy psine ds chociaz czuje,ze cięzko sie z nia będzie rozstać-zdobyla wszystkich w 2 dni:loveu:jutro podam szczegoły zdrowotne i skrot cech.char. do ogloszeń i pliss bo ja w necie to słabiutko:oops:

Posted

Wolę nie liczyć, z racji różnych kłopotów, które mi się pozwalały. I tak już ograniczyłam ilość wątków. Na wątku Czarnej jestem zgodnie z wcześniejszą obietnicą. Czekam wobec tego na "Czarną w punktach", obrobię ją i startujemy.

Posted

Rytka:loveu: przed sekunda dojrzalam ze masz u siebie Czarna:loveu:jestes niezastapiona,niesamowita i bardzo Cie podziwiam
jutro przeczytam caly watek

Posted

[quote name='Nemi']Rytko - jesteś wspaniała :iloveyou::Rose:[/QUOTE]

[quote name='Panca']Rytka:loveu: przed sekunda dojrzalam ze masz u siebie Czarna:loveu:jestes niezastapiona,niesamowita i bardzo Cie podziwiam
jutro przeczytam caly watek[/QUOTE]

I ja sie podpinam pod ten podziw i szacunek dla Ciebie Rytko

Posted

Jejku...może sie ktoś w Czarnej zakocha i ten hotelik zbędny będzie...?

Zresztą jak Czarna awansowała na rytkową kanapę, to ja już teraz nie wyobrażam jej sobie w najlepszym nawet hoteliku...!!!

Posted

witam wszystkich zainteresowanych losem Czarnej:loveu:
myślałam czy dobrze robie biorąc do domu na kanape-bo potem do hoteliku(cały czas prosze o deklaracje-trzeba sie przygotowac w razie nie znajdzie domu do stycznia)ale
1)w bud.gosp.super latem teraz zimno troche 2)
ona jest domowa-kanapa odchodzi w przeszlość -stękala cala noc aż nie weszla do łóżka.To był pies bankowo rozpieszczany kiedyś.
z mopem to cięzko,w nocy sie wystraszylam bo czarna tak jakby cos miała zlego na mysli ws.mopa i krzyklam na nią to przepraszała, bystra kobieta ,,mopa nie mnie:crazyeye:łapy na mnim kladła delikatnie lizala-chciala mi pokazac,ze spoko nie zjem.inteligentna bestia.czarna delikatna ,mop to wiesniak -pasowal z Gufem tarmosili sie rowno ,on ja za ogon. ona jego za uszy ,czarna nie rozumie konskich zalotów mopa:roll:

Posted

Ryteczko pomysł z kanapą był max, bo...tylko w warunkach domowych jesteś w stanie ją poobserwować (mam na myśli szybką i bezbłędną obserwację), mieć rozeznanie, jaka jest (charakter, odnalezienie się w domu) i do jakiego domku powinna trafić.