Ajula Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 rytka napisał(a):naisałam meila do Pani z prośba o zdjęcia...postara sie ale Saba taka ruchliwa,ze cięzko jej zrobić..ja tam mam sporo jej zdjęc nie było mi cięzko więć pomogę;)byc moze w niedziele pojade do Wrocka to wjade po drodze do Saby :)ciekawam jak teraz wyglada,Pani napisała,ze spi z dziecmi jej w łózku i opiekuje sie mlodymi kociakami bo jej kotka znow na młode. dziwna wymówka :roll: dobrze, że Saba wysterylizowana, bo jakby nie była to sądząc po kotce ciągle by miała szczeniaki Quote
rytka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 kurde bylam w Wroclawiu , wracalam sama nie z rodzina jak zawsze ale b.pozno wieczorem i jechalam od strony Katowic wiec nie po drodze.kiedys musi mi okazja sie trafic... Quote
rytka Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 niedawno napisalam do Pani co u sabci .odp.ze Saba zdrowa w swietnej kondycji i zachowuje sie jak szczeniak.dzis dostalam fotki czarnulki... Quote
Ajula Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 wygląda dobrze, głodem jej raczej nie morzą, bo dosyć okrągła i sierść błyszczy fajnie zobaczyć Sabę po takim długim czasie :) Quote
jkp Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 dzięki rytka :) wiadomo dlaczego( = Saba to "moja" sunia ) . Na kanapie podoba mi się naj.. - chociaż moich suk na kanapy nie wpuszczam , no ale ja jestem wyjatkowo wredna:diabloti: Quote
rytka Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 ja jestem wredniejsza bo wpuszczam i na kanapy i do łóżek ale na moje rządanie musza je natychmiast opuszczać.to jest dopiero świnstwo dac posmakowac i zabrać;) w moim pokoju spi tylko kotka Lulka bo spi na dywanie,reszta zajmuje kanape wolna tj.niczyją w pokoju brata tez jak dostalam zdjęcia zwrociłam uwage,ze wyleguje na kanapach i zaraz zapytałam zaraz panią czy ma legowisko odp była:jej stare zniszczone wiec wyrzucone juz (jesli to te co dostala odemnie to nic dziwnego to stary materac byl z mojej kanapy obszyty materiałem zakupionym w lumpie)i maja kupic nowe w tej chwili cyt. palęta sie od łóżka do łózka.napisalam,ze to nie fajne bo musi miec swój kat co by sie jak obrazi na' pańswa' miała gdzie położyć poradzilam chocby koc czy poduszke. Quote
rytka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 dzis dostałam od Pani Saby mmsa czarnula dostała pod choinke nowe legowisko wielki kosz:) Quote
Ajula Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 jak niespodzianka, po takim długim czasie wiadomości od Saby :) a nie mmsa wstawić tu? Pani przysłała tylko legowisko, czy Saba też widnieje na zdjęciu? Quote
jkp Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Hej to znowu miło coś o suni sie dowiedzieć . Rytka , Ajula witajcie :) - miło Was spotkać, korzystając z okazji DOBRYCH, SENSOWNYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ.J Quote
rytka Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Ajula napisał(a):jak niespodzianka, po takim długim czasie wiadomości od Saby :) a nie mmsa wstawić tu? Pani przysłała tylko legowisko, czy Saba też widnieje na zdjęciu? no milo tym bardziej,ze pani sama z siebie napisala wczesniej to ja prosilam o jakies wiesci;) Sabcia jest w legowisku i to z kotem:)postaram sie wkleic te zdjecia niebawem. jkp napisał(a):Hej to znowu miło coś o suni sie dowiedzieć . Rytka , Ajula witajcie :) - miło Was spotkać, korzystając z okazji DOBRYCH, SENSOWNYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ.J dobrze wiedziec co sie dzieje u bylych tymczasow i,ze maja sie dobrze;) dziekjue za zyczenia i wzajemnie wszystkiego naj nie tylko w Swieta i Nowy Rok. tak na marginesie z cyklu swieta ,swieta; w wigilie byłam w aptece po leki p.goraczkowe i kupuje cos tam jeszcze z recepty potem zapłacilam przypomniala mi sie ze jeszcze cos musze kupic plastry plus cos...caly czas kupowalam tylko,ze ja flegmatyk i sklerotyczka wiec na 3 raty kupowałam i musze wam powiedziec,ze bylli by mnie ludzie wyrzucili a apteki niedługo;) baby stare prychały, fochaly 'niech sie pani zastanowi najpierw i odejdzie od okienka'rozumiem,ze wszyscy spieszyli sie do domu szybko narobic fure zarcia i sie nazrec z swoja rodzina a inni ludzie,zyczliwosc,tolerancja..to co to takiego?sens swiat dawno sie zgubił. Quote
rytka2 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 jakby kto był ciekaw Sabcia ma sie dobrze zdrówko dopisuje tylko oczęta szwankuja;) kochana psiana przytulasna okupuje kanapy . Quote
Ajula Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Owszem, ja jestem bardzo ciekawa :D cieszę się, że się wyleguje na kanapach, bo to najwłaściwsze miejsce dla psa. Wiadomo co z oczkami? Może starość? Saba już chyba nie jest młoda. Quote
jkp Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 i ja , i ja !! Ja też się cieszę ,że Sabcia ma się dobrze = kanapowo :) . Należy jej się za jej łańcuchowe czasy ! Quote
rytka2 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 A jak ciekawe to prosze jeszcze zdjęcia:) Pani Sabinki jak ja nazywają zgodziła się na pokazanie na forum fotek:) Quote
rytka2 Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Pani Sabci własnie przysłała mi jej zdjęcie łóżkowe,Pani ma grype z Saba jej pilnuje juz 3 dzien.Sabcia czuje sie dobrze jest juz starsza ale nic jej nie dolega poza staroscia;) Quote
Ajula Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 przeczytałam i cieszę się :) to miło, że pani jeszcze pamięta i się odzywa Quote
Recommended Posts