Ajula Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Agnieszka103 napisał(a): W poniedziałek przesłałam pieniądze dla Saby, mam nadzieję, że już dotarły Agnieszko dziękujemy i trzymamy kciuki, żeby te pieniądze nie były już sabie potrzebne :) Quote
Lilmo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Czy coś już wiadomo,bo już kciuki bolą od tego trzymania :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Ajula Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 nic nie wiem zamiast zrobić coś pożytecznego siedzę przed kompem i czekam Quote
rytka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 chyba nie wytrzymam i zadwonie zaraz zeby sie czegos juz dowiedziec.=,narazie walcze z goraczka ,zeby sie do jutra wykurowac bo tak czy siak musze jutro jechac:/ agnieszka dzieki niedlugo spr.stan konta to napisze czy sa pieniazki. Pani z Koszalina sama zrezygnowala z adopcji mimo moich prob przeknania jej zeby dala sabie szanse(ze odbiore ja wrazie czego spowrotem)w tym domku z Bukowic-pani nie pracuje ale planuje wrocic do pracy wtedy byla by to praca na zmiany z ezem wiec ktos w domu by stale byl.ja tez mam dobre przeczucia i mysle,ze saba z kotkiem te stworzy fajna pare:) Quote
Ajula Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Rytka Ty rozmawiałas z Elzą? wiesz o której miała jechać? na pewno da znać, jak już będzie po rozmowie Quote
Lilmo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja też bez przerwy zaglądam na wątek. Oby domek okazał się idealny dla Sabci! Quote
Ajula Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 :B-fly::B-fly::B-fly: SABA JEDZIE JUTRO DO DOMU !!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: dziękujemy Elza za pomoc! :Rose::Rose: szczegóły będą jutro, jak Rytka zawiezie Czarną i dojedzie do swojego domu :) Quote
Lilmo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: Cudownie! :) Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wiadomości! :multi: Quote
majqa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Szok, czekamy na wszelkie, głęęębsze relacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jkp Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 PO prostu jestem w amoku szczęśliwosci :) Czy Wy pamietacie ,ze rytka uwolniła Sabcie z łancucha tak niedawno ( co prawda w akcie całkowicie nierozsadnej :) desperacji !!!!) i przez niecałe 3 miesiace tak sie psiuni udało !!! NO rytka jutro napisze na pewno dokładne sprawozdanie ( jak sie otrząśnie z łez rozstania !!) Quote
togaa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ale mimo wszystko nie zazdroszczę rytce. Czekaja ją ciężkie chwile rozstania.....To musi boleć.... Quote
Ajula Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 krok do przodu :) teraz jeszcze trzymamy kciuki, żeby na żywo Sabcia spodobała się Pani i polubiła z kotem :D Quote
Ajula Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ciekawe czy Saba już w drodze Rytka nie dzwoni, ale jak ją dostarczy do nowego domu napewno da znać :) Quote
Ajula Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 dziś znowu musimy ćwiczyć cnotę cierpliwości :placz: Quote
Ajula Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 już się zaczynam martwić nawet sms wysłałam do Rytki, ale nie odpisała :placz: nie chcę dzwonić i jej przeszkadzać w jeździe oprócz odwiezienia Czarnej miała też transportować szczeniaka do Gniezna Quote
Ajula Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 dzwoniła Rytka Saba już w domu !!! a Rytka dojechała już do siebie, ale ma 39 gorączki powiedziała, że jak trochę odpocznie i się nafaszeruje tabletkami, to wieczorem coś napisze Rytce chce się płakać, że musiała swoją ukochaną Czarną zostawić Pani jest młoda i sympatyczna, widać, że kocha zwierzaki cieszę się bardzo, ale jeszcze z takim małym marginesem, zobaczymy jak miną pierwsze dni Quote
majqa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Tak, na pełnię radości jeszcze przyjdzie czas. Quote
Recommended Posts