Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ws.umowy plis ....niech mi ktos podesle na poczte zdrzazga@wp.pl wzor umowy zwyczajnej i z fundacji.jesli Gonia sie zgodzi to Pani dam do podpisania fundacyjna jezeli nie to zwyczajna.tylko 16 bo musze to zrobic w bibliotece a do tej godz.jest czynna tylko.
mam nadzieje,ze wizyta wypadnie dobrze,jestem wdzieczna za wizyte bo mi wszyscy ludzie wydaja sie ok.i zupelnie ie wiem o co pytac-zapytalam sie tylko o warunki tj.mieszkanie 72m.dwoje dzieci i kot-pani najbardziej denerwuje sie czy sab dobrze potraktuje kota o dzieci sie nie pytala nawet.a saba miala kontakt z dziecmi i kotem tez ale z kotem tylko na podworku-male koty wyjadaly jej z miski.

Posted

Ja dołączam się do osób trzymających kciuki za domek dla Saby :kciuki: Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta wypadnie dobrze :kciuki:

Wczoraj zakończyło się allegro Saby. Myślę, że z wystawieniem kolejnego warto się póki co wstrzymać. Może rzeczywiście lepiej będzie jak kolejną aukcję dla odmiany wystawi ktoś inny.

Posted

rytka wybaczcie ze mnie nie było ale miałam mały zamęt z tymczasowiczką . ZA DOMEK DLA SABY BARDZO TRZYMAM KCIUKI. Mam znajomych koło Milicza ale nie psiarzy niestety :( Jesli elza zrobi wizyte to chyba solidnie :)

Posted

majqa dzieki juz wydrukowalam-wiem,ze Gonia miala problem niedawno z powodu uzyczenia umowy fundacyjnej.
rozmawialam z eliza-jestem pewna ,ze konkretnie "przeslucha"potencjalny domek-tez mam nadzieje,ze bedzie ok.jesli tak to sab jutro w nowym domu:)a tymczasem odezwala sie znow Pani z koszalina z zapytaniem co u saby czy ma dom i czy szczesliwa jest bo nie moze "jej wyjsc z glowy''ja zaluje tamtego domu czuje,ze obie strony byly by zadowolone tzn.sab szczesliwa i Pani szczesliwa.odpisalam jej ,ze tocza sie przygotowania do adopcji.

sabe mi tu rozpieszczaja,dorosli synowie siostry(barzdzo siostre namawiaja ,zeby zostala)kloca sie kto ma z nia wyjsc-kazdy chce:)sab pierwsze dni spala na swoim poslaniu,ktore zabralam a mop na tapcanie teraz mop na poslaniu sabna tapczanie-same tak sie wymienily...fajnie we dwie jezdza samochodem mop jest podekscytowany jak samochod jedzie a saba sip a mop spi jak stoi a saba wtedy podekscytowana,Kiedy ide z saba ludzie pytaja sie mnie czy mozna poglaskac(dwie osoby sie pytaly ) a jedna pani wziela ja za szczeniaka taka sab jest teraz radosna-cieszy sie sniegiem turla sie w nim podskakuje.w samym centrum miasta gdzie ruch jest bardzo duzy- troche sie boi szczegolnie przy przystankach autobusow-otwierania dzwi.poznaje juz "swoje osiedle"wtedy jak wracamy z dluzszego spaceru wlacz smiglo -ogonek .

Posted

dobrze, że napisałas, bo dzwonie i nikt nie odbiera ;)
z tą Panią z Koszalina trzeba trzymac kontakt, bo przeciez nie wiadomo, czy ten dzisiejszy domek wypali
choć muszę powiedzieć, że mam jakies dobre przeczucia, ciekawe, czy sie sprawdzą :D

Posted

a jak z nowym domkiem - będzie miała ciągle kogoś przy sobie? A chyba najlepiej jakby miała takiego Mopa przy sobie. szkoda mi, zęnie zostanie z Mopkiem, bo fajna z nich para