Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']Ciocie poznańskie ! U Gufika już byłam, teraz tu sępię.....

Odpowiedzialny domek na tydzień jest potrzebny. Małe, schroniskowe,kosmate cudo koniecznie trzeba wykastrowć.
Może to poprawi jego los...Ze schronu zwiewa nagminnie, o domku nie ma co marzyc....Szkoda cudaka...
http://www.dogomania.pl/threads/128193-Kumpel-A-liczny-kudA-atek-szukam-pilnie-DT-na-czas-kastracji?p=13807995#post13807995
Napisz proszę jak się Kumpel zachowuje do innych psów no i kotów.Na tydzień ( na czas kastracji )mógłby być u nas bo na dłużej nie damy rady. Jeszcze się zastanawiamy.

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

racja Majqa, Gonia może mieć kogoś w tych okolicach
bez umowy saba tam nie zostaje
dlatego Rytka prosi najpierw o wizytę, i zastanawia się skąd wziąść umowę, bo tym Goni nie możemy obciążać (w tym sensie, żeby Saba poszła przez umowę Goni)

Posted

Ja bym na Waszym miejscu zrobiła tak. Skontaktujcie się z Gonią, niech się sama wypowie, czy sprawa umowy byłaby dla niej obciążeniem (umowa fundacyjna ma moc, stąd moja namowa). Jeśli powie nie, znajdę Wam dbrą umowę i podeślę na podany mail.

Posted

[quote name='xmartix']nie, to są Bukowice koło Milicza (gmina Milicz), nie te koło Brzegu Dolnego/Trzebnicy
prosiłam o zmianę w temacie...

Ile to jest od Wrocławia? Na 100% Bukowice?

Posted

Rytka się pomyliła w tytule, bo miejscowość nazywa się Bukowice Trzebnickie gmina Milicz. Prosiłam ją, żeby poprawiła, ale ona ma tam jakies duże problemy z wejściem do internetu.

Elza się odezwała :multi:
kazała podać dane i namiary :)
własnie to zrobiłam i czekamy co dalej

Posted

jasny gwint..przepraszam za pomylke oczywiscie Bukowice trzebnickie nie trzebnica.
net nie dziala,albo slimaczy i wywala mnie stale.
jak nie da sie zorganizowac wizyty do czwartku to saby nie zostawie tam,najwyzej pojade pokaze itp.a zawiaze ja jeszcze raz jak bedzie spr.przez doswiadczona osoba
saba bedzie miala awaryjny dom u siosty mojej w razie czego.juz 3 domownikow powiezialo,ze jest fajniejsza od mopa a mop kochany strasznie.saby sie nie da nie lubic ona przytula sie do kazdego tak,ze czlowiek czuje sie wyjatkowy-o jak ten pies mnie polubil cwaniara:)

Posted

pani z Bukowic bedz\ie musial sie okazac super domem...plakac mi sie chce ,ze mam ja oddac
lzy saba wycisnela z mopem tutaj wszystkim jak zamiast wyjsc z nimi na spacer na smyczy jak zawsze chciwlismy je wypuscic do ogrodu(wyjscie z balkonu tam tylko)i gnidy nawet sie nie wysikaly tylko w placz ,pisk,trzesionka i wlazily spowrotem po schodkach i tloczyly sie napod furtka do wejscia na balkon-muslaly,ze je wyzucamy chyba-szok inne psy by sie cieszyly,ze ogrod itp.a mop juz latem nie lubil tam byc tylko sisi i do domu.