KateBono Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='togaa']Ciocie poznańskie ! U Gufika już byłam, teraz tu sępię..... Odpowiedzialny domek na tydzień jest potrzebny. Małe, schroniskowe,kosmate cudo koniecznie trzeba wykastrowć. Może to poprawi jego los...Ze schronu zwiewa nagminnie, o domku nie ma co marzyc....Szkoda cudaka... http://www.dogomania.pl/threads/128193-Kumpel-A-liczny-kudA-atek-szukam-pilnie-DT-na-czas-kastracji?p=13807995#post13807995 Napisz proszę jak się Kumpel zachowuje do innych psów no i kotów.Na tydzień ( na czas kastracji )mógłby być u nas bo na dłużej nie damy rady. Jeszcze się zastanawiamy. Quote
Ajula Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 racja Majqa, Gonia może mieć kogoś w tych okolicach bez umowy saba tam nie zostaje dlatego Rytka prosi najpierw o wizytę, i zastanawia się skąd wziąść umowę, bo tym Goni nie możemy obciążać (w tym sensie, żeby Saba poszła przez umowę Goni) Quote
xmartix Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 umowa adopcyjna jest do ściągnięcia na dogo, mam ją na kompie, mogę przesłać Quote
majqa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ja bym na Waszym miejscu zrobiła tak. Skontaktujcie się z Gonią, niech się sama wypowie, czy sprawa umowy byłaby dla niej obciążeniem (umowa fundacyjna ma moc, stąd moja namowa). Jeśli powie nie, znajdę Wam dbrą umowę i podeślę na podany mail. Quote
Poker Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 poproście ElzęMilicz o pomoc, jak nik wskazuje jest z Milicza. Quote
Ajula Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 kikou odpowiedziała, że już nie mieszka w tych okolicach Gonia nie ma tam nikogo szukamy dalej Quote
majqa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Zapytaj irenaka, może ma tam kogoś zaufanego. Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Sądzę, że zgodnie z tytułem to Trzebnica, a Elza była brana pod uwagę z racji bliskiej lokalizacji. Quote
xmartix Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 nie, to są Bukowice koło Milicza (gmina Milicz), nie te koło Brzegu Dolnego/Trzebnicy prosiłam o zmianę w temacie... Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Oj, w takim razie rzeczywiście trzeba szybko zmienić tytuł. Quote
irenaka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='xmartix']nie, to są Bukowice koło Milicza (gmina Milicz), nie te koło Brzegu Dolnego/Trzebnicy prosiłam o zmianę w temacie... Ile to jest od Wrocławia? Na 100% Bukowice? Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jeśli dobrze spojrzałam mapa pokazuje 56,4 km Quote
Ajula Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Rytka się pomyliła w tytule, bo miejscowość nazywa się Bukowice Trzebnickie gmina Milicz. Prosiłam ją, żeby poprawiła, ale ona ma tam jakies duże problemy z wejściem do internetu. Elza się odezwała :multi: kazała podać dane i namiary :) własnie to zrobiłam i czekamy co dalej Quote
Poker Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 to czekamy , mam nadzieję,że na dobre wieści. Quote
rytka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 jasny gwint..przepraszam za pomylke oczywiscie Bukowice trzebnickie nie trzebnica. net nie dziala,albo slimaczy i wywala mnie stale. jak nie da sie zorganizowac wizyty do czwartku to saby nie zostawie tam,najwyzej pojade pokaze itp.a zawiaze ja jeszcze raz jak bedzie spr.przez doswiadczona osoba saba bedzie miala awaryjny dom u siosty mojej w razie czego.juz 3 domownikow powiezialo,ze jest fajniejsza od mopa a mop kochany strasznie.saby sie nie da nie lubic ona przytula sie do kazdego tak,ze czlowiek czuje sie wyjatkowy-o jak ten pies mnie polubil cwaniara:) Quote
rytka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 pani z Bukowic bedz\ie musial sie okazac super domem...plakac mi sie chce ,ze mam ja oddac lzy saba wycisnela z mopem tutaj wszystkim jak zamiast wyjsc z nimi na spacer na smyczy jak zawsze chciwlismy je wypuscic do ogrodu(wyjscie z balkonu tam tylko)i gnidy nawet sie nie wysikaly tylko w placz ,pisk,trzesionka i wlazily spowrotem po schodkach i tloczyly sie napod furtka do wejscia na balkon-muslaly,ze je wyzucamy chyba-szok inne psy by sie cieszyly,ze ogrod itp.a mop juz latem nie lubil tam byc tylko sisi i do domu. Quote
Panca Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Koperek tez jest z Wroclawia o ile dobrze pamietam Quote
Ajula Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Marta miała wczoraj spróbowac skontaktować się z Koperkiem ale poczekamy jeszcze na Elzę z Milicza - ma blisko i ma doświadczenie :) Quote
Poker Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 gdzieś przeczytałam,że Elza milicz odezwała się i zrobi wizytę. Quote
Recommended Posts