Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

rytka napisał(a):

saba zrobila tu wielkie wrazenie (wymiekaja i zakochuja sie w niej) sa szanse ,ze zostanie(ale to nie jest pewne i do przemyslenia)na zawsze z mopem u siostry-no wiecie ciezko taki skarb oddac:)mam nadzieje,ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko?

:lol: cóż powiedzieć...
jak rozumiem wizytę przedadopcyjną własnie odbywasz..... ;)

jeśli uznasz, że ten DS się nadaje, to co ja mam do gadania?

a poważnie mówiąc - wiem, że bardzo Ci zależy na Czarnej i nie oddałabys jej w złe ręce

Posted

Ciocie poznańskie ! U Gufika już byłam, teraz tu sępię.....

Odpowiedzialny domek na tydzień jest potrzebny. Małe, schroniskowe,kosmate cudo koniecznie trzeba wykastrowć.
Może to poprawi jego los...Ze schronu zwiewa nagminnie, o domku nie ma co marzyc....Szkoda cudaka...
http://www.dogomania.pl/threads/128193-Kumpel-A-liczny-kudA-atek-szukam-pilnie-DT-na-czas-kastracji?p=13807995#post13807995

Posted

dzwoniła przed chwilą Rytka, że siostra obawia się, że sobie nie da rady ze wszystkim
chciałaby Sabę, ale realnie patrząc ma za dużo na głowie

ale do Rytki zadzwoniła Pani z ogłoszenia bardzo zainteresowana Sabą, mieszka niedaleko Wrocławia
przez telefon brzmi dobrze, ale trzeba jeszcze sprawdzić
jakby było ok, to Rytka mogłaby wracając do domu zawieźć Sabę do tej Pani
miejscowość to BUKOWICE TRZEBNICKIE gmina Milicz

trzeba znaleźć kogoś kto zrobi wizytę!!
Rytka obawia się, że nie ma doświadczenia i nie będzie umiała sprawdzić domu

jeśli znacie kogoś z Wrocławia lub okolic kto może przeprowadzić wizytę to dajcie znać
ja już się zabieram za szukanie

Posted

net rwie mi sie...
dokladnie w sabie wszyscy sie zakochali sistra jej synowie saba wymiata poprostu..
ale obowaizkow siostrze spoadlo na glowe ostatnio wiele i wydatkow tez..a sab to tez obowiazek i wydatek
za adopcja jest tylko serce nie rozsadek ..gdyby nie bylo odpowiedniego domu(bo siostra juz wykluczya polowe swoich znajomych bo jak mowi ona jest bombowa i tamci na mia nie zasluguja-mamy wymagania bo znamy wartosc saby)
my sobie debatujemy a tu tel.kobieta brzmi super miala psa 19lat!2 dzieci 4 i 10 lat zawsze w domu-moze to jest wymazony dom saby...trzeba jeszcze sprawdzic

Posted

Marta dzięki
znalazłam Elzę z Milicza i napisalam do niej, ale ona ostatnio na dogo była kilka dni temu

Żaneta napisz w okolicy Trzebnicy, bo to nie jest Trzebnica i wprowadzamy w błąd

Posted

Pani podała nazwę Bukowice Trzebnickie gmina Milicz

do kikou już też napisałam
i na wątku Tami od Pokera
oraz Atosa z Sobótki, chociaż do niego już nikt nie zagląda, ale może akurat

Posted

nie Ajula nie tam

zobacz po prawej jest Milicz na górze i na prawo od Trzebnicy są drugie Bukowice..
wejdź na www.pilot.pl i wpisz bukowice.. te w powiacie milickim to są te po prawej od Trzebnicy więc w tytule wątku napiszcie że Bukowice koło Milicza

Posted

Napiszcie do diuna_wro. Zapytajcie i GonięP, czy ma tam kogoś z fundacji. Ponadto...zawieźć Sabę, OK ale co z umową??? Nie zostawiajcie u nikogo psiaka bez podpisania dokumentów adopcyjnych. Przepraszam za tak asekuracyjne podejście ale sama przerabiałam już tzw. dobrze brzmiących w telefonie, Cz.Kw. też są nimi usłane. Tu trzeba mieć pewność i dopilnować wszystkiego od A do Z.