Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BeaBono napisał(a):
(ona go zawsze dogoni i przyhamuje, łapiąc zębiskami za karczycho, ja przez to zyskuję czas ,żeby dobiec i go przypiąć)

Pepsi to mądra sunia :)

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ha frytka ideał...oj wielu ludzi by siie nie zgodzilo(sasiadzi,którym uszy puchły od jej szczeku i wszyscy,ktorzy schodzili nam z drogi bo ona sie rzucała na kazdego)to był pies z powaznym 'odchyłami'i jak ja i dlatego tak sie kochalismy chyba:)a siostra uwazala ,ze jest glupia bo kazdy normalny pies by zjadl ze stolu jak nikt nie widzi(nawet specjalnie poukladala mięso na brzegu, zapraszala weż - a ona nie, taka kolejna fobia ze stolu nie i juz.
BB gdzie ty z tymi psami oo 3 w nocy chodzisz? dobry sposob nna Gufa ale nie za brutalny?jak chcialam Manie zawolac to,zeby sie nie drzec otwieralam okno i mowi frycie wolaj Manie -Mania jej szczekanie poznawala i przychodzila,na spacerach tez nas po jej chalasie odnajdywala i natychmiast pakowala mi sie na ramie i spowrotem z szalikiem z kota wracalam-stare dobre czasy ale za nimi teskie.

dobra a zaraz beda zdjecia jak mi sie uda...

Posted

bylismy na spacerku rano i saba prosi ,zeby jej rzucic cosik....
" class="ipsImage" alt="">
a kto sie oprze takiemu spojrzeniu...
no i juz zadowolona...

Posted

i jeszcze portreciki sliczna buzia no nie?
taka ma zdziwiona mine,ze nikt nie dzwoni i nie chce jej miec:shake:

Posted

[/img

[img]http://images45.fotosik.pl/242/eea4e4cb85e91c60med.jpg" class="ipsImage" alt="">[/img

[img]http://images48.fotosik.pl/241/9d5d40a543c59fe9med.jpg" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">

Posted

no zero odzewu...
allegro saba ma aktualne(juz 3 jej allegro to jest)wyroznione itp.pani od labka zwrociła mi uwage wtedy,ze duzo wejsc jest bo ok.800 i nic ....

ps.tesknie za mopem ,mop teski za saba-siostra mieknie i zaczyna przebakiwac ,ze mop powinien miec kolege...

Posted

Istotnie, allegro jest, grafika śliczna. Jedyna rzecz, która mnie (choć to subiektywne oczywiście odczucie) nie leży to tytuł aukcji - [I]Saba- dobrze wychowana, spokojna suczka szuka domu[/I]. Jest na swój sposób zbyt zwykły, nie przyciąga uwagi, a tytuł to pioruńsko ważna rzecz. Większość ludzi, przeglądając aukcje zwierzaków, jeśli nie szuka bardzo konkretnego (poprzez uszczegółowienie opcjami wyszukiwarki), leci po całości wzrokowo i klika tam, gdzie tytuł/ coś w nim przyciągnie ich uwagę.

Posted

to moj pomysł ten tytuł...ja sobie myslalam,ze gdybym szukała psa i chciała spokojna,nie zawiowana sucz to by mnie naprowadziło ale widac slabo dziala i trzeba by zmienic na cos bardziej extra.

Posted

Saba pojechała z Rytką w odwiedziny do mopika :)
nie ma tam neta, ale Rytka dzwoniła i prosiła o przekazanie wszystkim z fanklubu Gufiego i Saby noworocznych życzeń
Wszystkiego najlepszego!
:BIG:

Posted

korzystam goscinnie z neta.
mopik sie nie ucieszyla z saby specjalnie, zrobili tu jej pranie mozgu chyba ,normalnie ksiezniczka sie zrobila ,sabe toleruje tylko dokladnie opowiemjak juz bede w domu.
saba zrobila tu wielkie wrazenie (wymiekaja i zakochuja sie w niej) sa szanse ,ze zostanie(ale to nie jest pewne i do przemyslenia)na zawsze z mopem u siostry-no wiecie ciezko taki skarb oddac:)mam nadzieje,ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko?