Ajula Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 BeaBono napisał(a): (ona go zawsze dogoni i przyhamuje, łapiąc zębiskami za karczycho, ja przez to zyskuję czas ,żeby dobiec i go przypiąć) Pepsi to mądra sunia :) Quote
rytka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Ha frytka ideał...oj wielu ludzi by siie nie zgodzilo(sasiadzi,którym uszy puchły od jej szczeku i wszyscy,ktorzy schodzili nam z drogi bo ona sie rzucała na kazdego)to był pies z powaznym 'odchyłami'i jak ja i dlatego tak sie kochalismy chyba:)a siostra uwazala ,ze jest glupia bo kazdy normalny pies by zjadl ze stolu jak nikt nie widzi(nawet specjalnie poukladala mięso na brzegu, zapraszala weż - a ona nie, taka kolejna fobia ze stolu nie i juz. BB gdzie ty z tymi psami oo 3 w nocy chodzisz? dobry sposob nna Gufa ale nie za brutalny?jak chcialam Manie zawolac to,zeby sie nie drzec otwieralam okno i mowi frycie wolaj Manie -Mania jej szczekanie poznawala i przychodzila,na spacerach tez nas po jej chalasie odnajdywala i natychmiast pakowala mi sie na ramie i spowrotem z szalikiem z kota wracalam-stare dobre czasy ale za nimi teskie. dobra a zaraz beda zdjecia jak mi sie uda... Quote
rytka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 bylismy na spacerku rano i saba prosi ,zeby jej rzucic cosik.... " class="ipsImage" alt=""> a kto sie oprze takiemu spojrzeniu... " class="ipsImage" alt=""> no i juz zadowolona... " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
rytka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 i jeszcze portreciki sliczna buzia no nie? " class="ipsImage" alt=""> taka ma zdziwiona mine,ze nikt nie dzwoni i nie chce jej miec:shake: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Ajula Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 piękna te zdjęcia nadają się do ogłoszeń chyba zamówię jeszcze raz u Lilmo pakiet ogłoszeń Quote
rytka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [/img [img]http://images45.fotosik.pl/242/eea4e4cb85e91c60med.jpg" class="ipsImage" alt="">[/img [img]http://images48.fotosik.pl/241/9d5d40a543c59fe9med.jpg" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Ajula Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dzisiejsza sesja jest wyjątkowo udana :loveu: Quote
majqa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ajula napisał(a):dzisiejsza sesja jest wyjątkowo udana :loveu: Delikatnie powiedziane! :-) Sesja maniana!!!!!!!! Quote
majqa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Przydałoby się cukierkowe graficznie allegro. Quote
Ewelina.w38 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 i zero Odzewu na czarną Sabcię?! Miejmy nadzieję, zę to przez Świąteczny zcas i później wszystko juz do normy wróci i ktoś ją upatrzy wreszcie. Quote
rytka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 no zero odzewu... allegro saba ma aktualne(juz 3 jej allegro to jest)wyroznione itp.pani od labka zwrociła mi uwage wtedy,ze duzo wejsc jest bo ok.800 i nic .... ps.tesknie za mopem ,mop teski za saba-siostra mieknie i zaczyna przebakiwac ,ze mop powinien miec kolege... Quote
majqa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Istotnie, allegro jest, grafika śliczna. Jedyna rzecz, która mnie (choć to subiektywne oczywiście odczucie) nie leży to tytuł aukcji - [I]Saba- dobrze wychowana, spokojna suczka szuka domu[/I]. Jest na swój sposób zbyt zwykły, nie przyciąga uwagi, a tytuł to pioruńsko ważna rzecz. Większość ludzi, przeglądając aukcje zwierzaków, jeśli nie szuka bardzo konkretnego (poprzez uszczegółowienie opcjami wyszukiwarki), leci po całości wzrokowo i klika tam, gdzie tytuł/ coś w nim przyciągnie ich uwagę. Quote
rytka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 to moj pomysł ten tytuł...ja sobie myslalam,ze gdybym szukała psa i chciała spokojna,nie zawiowana sucz to by mnie naprowadziło ale widac slabo dziala i trzeba by zmienic na cos bardziej extra. Quote
majqa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hm...a no właśnie. Masz i Ty rację Ryciu. Każdy w tytule i opisie szuka czegoś, co do niego przemawia. Quote
majqa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Sabeńko, Tobie i Twoim Aniołkom wszystkiego, co najlepsze w Nowym 2010 Roku! :-) Domku, przybywaj!!!!!!!! Quote
Ajula Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Saba pojechała z Rytką w odwiedziny do mopika :) nie ma tam neta, ale Rytka dzwoniła i prosiła o przekazanie wszystkim z fanklubu Gufiego i Saby noworocznych życzeń Wszystkiego najlepszego! :BIG: Quote
Ajula Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 mopik się napewno bardzo ucieszyła jak Rytka wrócii to nam opowie, może nawet jakies zdjecia pokaże :) Quote
Ajula Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 mopik się napewno bardzo ucieszyła jak Rytka wrócii to nam opowie, może nawet jakies zdjecia pokaże :) Quote
rytka Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 korzystam goscinnie z neta. mopik sie nie ucieszyla z saby specjalnie, zrobili tu jej pranie mozgu chyba ,normalnie ksiezniczka sie zrobila ,sabe toleruje tylko dokladnie opowiemjak juz bede w domu. saba zrobila tu wielkie wrazenie (wymiekaja i zakochuja sie w niej) sa szanse ,ze zostanie(ale to nie jest pewne i do przemyslenia)na zawsze z mopem u siostry-no wiecie ciezko taki skarb oddac:)mam nadzieje,ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko? Quote
majqa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nie rozśmieszaj nas, plizzzzzzzzzzz!!!!!!!!!! Mieć coś przeciwko!!!!!!!!??? Niech miękną!!! :-) Quote
Recommended Posts