Ajula Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 przed świętami to chyba już nic z tego nie będzie :( Rytka się nie odzywa, pewnie ma urwanie głowy z przeprowadzką Quote
Ajula Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 może coś z tego będzie :) i to jeszcze w mojej okolicy! a jak się ma kotka? wyniki są ok, czy niedobre? Quote
BeaBono Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ..................................... Quote
Ajula Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 to ja trzymam kciuki za Petronelę, mam nadzieję, że juz teraz będzie zdrowa Quote
majqa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ajula napisał(a):(...) Rytka się nie odzywa, pewnie ma urwanie głowy z przeprowadzką Na pewno jest pochłonięta przeprowadzką. Quote
Ajula Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 poczekamy na Rytkę, żeby siie dowiedzieć co u Sabinki o ile pamiętam, to w ten weekend Rytka miała raz jeszcze jechać do Tych Quote
rytka Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 dokładnie akcja przeprowadzka-wymysliłam mądrze,zeby uciec przed zła pogoda(w srode zapowiadali ze sie ma zepsuć wiec pomyslałam ,ze przyspiesze wyjaz i pojade juzw czwartek w efekcie wybrałam najgorszy dzien,jak Guf jechałam 400km. w 9 godz.-BB ja tez tego dnia jechałam przez Wrzesnie i moze sie mijałysmy nawet?dzis wróciłam do nowego roku podopinam reszte spraw a zostało jeszcze tego od diabła.ja dzis zaliczyłam poslizg w czwartek jechałam ostroznie dzis a luzaka i tez obyło sie bez strat bo nikt za mna nie jechał-tylko pokreciłam sie w kółko:)a na dodatek postanowiłam sie zatrzymac w Gnieznie na zakupach i auto juz mi nie chciało odpalić musialam pomoc wzywac:/ sabcia była w tym czasie w domu - z bratem ale on sparalizowany i z afazją(nie mówi)wiec towarzystwo słabe dla saby-oczywiscie opiekawała sie nim moja kolezanka paliła w piecu,karmiła i wyprowadzała na spacer(sabe rzecz jasna).To ta,ktora ma sie zajac sab w styczniu tez.sab kochana grzeczna ,zaden sasiad nie słyszał szczekania ,piszczenia ,wycia w domu nic nie zniszczone.kolezanak i sąsiedzi charakteryzuja sabe jednym słowem ale grzeczna :) Quote
rytka Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Lilmo ja tak chlapnęłam wyśle na allegro a nawet nie zapytałam czy zrobisz sabie kolejne_prosze.Na dodatek nie wysłałam przez ten wyjazd ale jesli sie zgdzisz odnowic allegro to w poniedziałek wysle. z gogłoszen narazie cisza ,telefon mi padł dizs jutro postaram sie ozywic gada.mysle,ze ewelina podała fajne hasło reklmowe dla saby-kochaja ja nawet listonosze:)i pasuje do niej jeszcze takie(widzialam takie na doggo) "nie do szczekania,nie do pilnowania tylko do kochania." Quote
majqa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Uwielbiam Cię czytać Ryciu. :lol: Masz cudne poczucie humoru, m.in. za które Cię podziwiam. Twoje relacje są takie... z jajem. :-) Quote
Ajula Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 rytka napisał(a): ewelina podała fajne hasło reklmowe dla saby-kochaja ja nawet listonosze:) bardzo fajne :) czyli Saba miała przez ostatnie dni test, jak się sprawuje, kiedy nie ma Rytki cieszę się, że tak grzecznie się zachowywała - ona jest po prostu fantastyczna :loveu: Quote
majqa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Egzamin czarnulka zdała na więcej niż 100%. Quote
rytka Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 majqa to ja Cie podziwiam,ze Ty rozumiesz co ja napisalam bo ja sama nieraz nie wiem-błedy ort.stylistyczne i zdanie sie kupy nie trzyma-to przez to,ze strasznie wolno pisze a szybko mysle(szybko nie znaczy dobrze) i wczasie jak pisze jedno zdanie przez głowe przelatuje mi tysiac mysli i wychodzi potem taki zlepek bez sensu:roll:. kolezanka chciala Sabe zabrac do siebie ale ja powiedziałam,ze tylko gdyby w domu szalala itp.specjalnie chciałam przetestować jej zachowanie.to nie tak ,ze nie ma zupełnie problemu bo Saba popiskuje ale tylko chwile,nie jest szczesliwa kiedy zostaje sama przemogła sie i nawet spała w nocy w tym pokoju co brat(a nie przepada za nim bo z jej puntku widzenia dziwny-nie gada ,z kijem czyli kula chodzi)ale wytrzymała to naprawde dobrze-inaczej kolezanka wziela by ja do siebie.lepiej ,zeby w przyszłym domu stale ktos był bo sab kocha ludzia ale z zostawaniem samemu przy odrobinie cierpliwosci nie powinno byc problemu.(czyli nie lubi sama ,popłacze cichutko ale nie szaleje,nie szczeka,nie niszczy-jak dla mnie nie wygladaa to najgorzej) a i zeby nie wyszło,ze saba to tak totalna ciapa-ja słyszałam w domu 2 razy szczekała w kojcu raczej piszczała nie szczekala a kolezanka usłyszała ja raz na spacerze normalnie mija ludzi i nikt jej nie interesuje wpuszcza wszystkich do domu(czasem nawet nie sprawdzi kto przyszedł)ale w parku jak była z kolezanka nagle zaczeła ciagnąć i sczekac kuppela w szoku nie wiedziała co sie dzieje a z zakrzaków wychodzi facet(nie pytajcie co tam robił)-wniosek sab pilnuje i broni ale tylko wtedy kiedy trzeba! Quote
majqa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 rytka napisał(a):majqa to ja Cie podziwiam,ze Ty rozumiesz co ja napisalam bo ja sama nieraz nie wiem-błedy ort.stylistyczne i zdanie sie kupy nie trzyma-to przez to,ze strasznie wolno pisze a szybko mysle(szybko nie znaczy dobrze) i wczasie jak pisze jedno zdanie przez głowe przelatuje mi tysiac mysli i wychodzi potem taki zlepek bez sensu:roll:. (...) sab pilnuje i broni ale tylko wtedy kiedy trzeba! Rytuś, bez cienia podtekstu, cienia cienia nawet, uwielbiam... :loveu: Skarbie, błędy robi każdy, całość, jak dla mnie, trzyma się kupy, nie jest to zlepek, mało tego, Twoje zdania mają duszę! Mnie wzruszają i za przeproszeniem, zawsze mi się mojjjda uśmiecha, kiedy Cię czytam. Boże broń niczego w tym nie zmieniaj, bo to straci swój urok!!! :-) Sabcia - Obrończyni!!!??? Wow, wow, wow!!! Nowa odsłona cudnej sunieczki!!! :loveu: Quote
Lilmo Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='rytka']Lilmo ja tak chlapnęłam wyśle na allegro a nawet nie zapytałam czy zrobisz sabie kolejne_prosze.Na dodatek nie wysłałam przez ten wyjazd ale jesli sie zgdzisz odnowic allegro to w poniedziałek wysle. z gogłoszen narazie cisza ,telefon mi padł dizs jutro postaram sie ozywic gada.mysle,ze ewelina podała fajne hasło reklmowe dla saby-kochaja ja nawet listonosze:)i pasuje do niej jeszcze takie(widzialam takie na doggo) "nie do szczekania,nie do pilnowania tylko do kochania." Przepraszam za milczenie z mojej strony,ale wynikało ono z tego, że musiałam wyjechać na kilka dni. Co prawda miałam dostęp do internetu z komputera przyjaciółki, ale w całym tym zamieszaniu nawet nie miałam chwili, żeby zajrzeć na dogo. Tak jak pisałam na PW aukcję wystawię jak tylko otrzymam potwierdzenie jakie tym razem ma być wyróżnienie :) Co do pieniążków to bez pośpiechu, ufam, że dotrą, więc proszę zrobić to w momencie, w którym najbardziej będzie Ci pasowało :) [quote name='majqa']Uwielbiam Cię czytać Ryciu. :lol: Masz cudne poczucie humoru, m.in. za które Cię podziwiam. Twoje relacje są takie... z jajem. :-) Mam dokładnie to samo! :) Quote
Ajula Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Rytka, prawdę piszą dziewczyny z sercem się wypowiadasz i dobrze się to czyta :) Quote
Ewelina.w38 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ja mogę zrobić dla Sabki gumtree bo tylko takie umiem. Tylko na jaki region bo tego nie można na cała Polska, a jak zrobie dwa to mi odrzuci jako dubla. Quote
Lilmo Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Sabka ma gumtree na województwo wielkopolskie, mazowieckie i małopolskie :) Jeżeli możesz zrobić jeszcze np. na dolnośląskie to byłoby super :) Quote
Ewelina.w38 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 a dajcie mi jeszcze szybko kontakt do ogłoszen Quote
rytka Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 a ja nic nie umiem z ogloszen ale widze,ze na Was zawsze mozna polegać,ktores ogloszenie napewno przyniesie wreszcie sabie dom-to dziwne bo sab pies kochany -bezproblemowy prawie i czeka zamiast do niej czekac-w koncu o takie fajne psy nie jest latwo:) a Wy dziewczyny same sobie napytałyscie biedy -mnie gadułe zachecac do pisania -bedziecie miały za swoje jutro bede zdjecia saby jedynaczki i mopa na nowy miejscu(z opisami długimi...:diabloti:) Quote
Ewelina.w38 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Rycia daj mi jakiś kontakt do ogłoszeń, chyba do ciebie. daj tel i meila Quote
rytka Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 fakt chyba na mnie;0 zdzazga@wp.pl 696033879 dzieki jak sab znajdzie dom w dolosląskim sama ja zawioze i na slask tez mam trase juz opanowana;) ps.bład:oops: zdrzazga@wp.pl Quote
majqa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 rytka napisał(a):(...) a Wy dziewczyny same sobie napytałyscie biedy -mnie gadułe zachecac do pisania -bedziecie miały za swoje (...) Nie mogę się doczekać. :-) Quote
Ajula Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Rytka jaki kolor miał ten labrador tych ludzi z Kórnika? I pamiętasz może jak miał na imie? Quote
Recommended Posts