Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dokładnie akcja przeprowadzka-wymysliłam mądrze,zeby uciec przed zła pogoda(w srode zapowiadali ze sie ma zepsuć wiec pomyslałam ,ze przyspiesze wyjaz i pojade juzw czwartek w efekcie wybrałam najgorszy dzien,jak Guf jechałam 400km. w 9 godz.-BB ja tez tego dnia jechałam przez Wrzesnie i moze sie mijałysmy nawet?dzis wróciłam do nowego roku podopinam reszte spraw a zostało jeszcze tego od diabła.ja dzis zaliczyłam poslizg w czwartek jechałam ostroznie dzis a luzaka i tez obyło sie bez strat bo nikt za mna nie jechał-tylko pokreciłam sie w kółko:)a na dodatek postanowiłam sie zatrzymac w Gnieznie na zakupach i auto juz mi nie chciało odpalić musialam pomoc wzywac:/

sabcia była w tym czasie w domu - z bratem ale on sparalizowany i z afazją(nie mówi)wiec towarzystwo słabe dla saby-oczywiscie opiekawała sie nim moja kolezanka paliła w piecu,karmiła i wyprowadzała na spacer(sabe rzecz jasna).To ta,ktora ma sie zajac sab w styczniu tez.sab kochana grzeczna ,zaden sasiad nie słyszał szczekania ,piszczenia ,wycia w domu nic nie zniszczone.kolezanak i sąsiedzi charakteryzuja sabe jednym słowem ale grzeczna :)

Posted

Lilmo ja tak chlapnęłam wyśle na allegro a nawet nie zapytałam czy zrobisz sabie kolejne_prosze.Na dodatek nie wysłałam przez ten wyjazd ale jesli sie zgdzisz odnowic allegro to w poniedziałek wysle.

z gogłoszen narazie cisza ,telefon mi padł dizs jutro postaram sie ozywic gada.mysle,ze ewelina podała fajne hasło reklmowe dla saby-kochaja ja nawet listonosze:)i pasuje do niej jeszcze takie(widzialam takie na doggo) "nie do szczekania,nie do pilnowania tylko do kochania."

Posted

rytka napisał(a):

ewelina podała fajne hasło reklmowe dla saby-kochaja ja nawet listonosze:)

bardzo fajne :)
czyli Saba miała przez ostatnie dni test, jak się sprawuje, kiedy nie ma Rytki
cieszę się, że tak grzecznie się zachowywała - ona jest po prostu fantastyczna :loveu:

Posted

majqa to ja Cie podziwiam,ze Ty rozumiesz co ja napisalam bo ja sama nieraz nie wiem-błedy ort.stylistyczne i zdanie sie kupy nie trzyma-to przez to,ze strasznie wolno pisze a szybko mysle(szybko nie znaczy dobrze) i wczasie jak pisze jedno zdanie przez głowe przelatuje mi tysiac mysli i wychodzi potem taki zlepek bez sensu:roll:.

kolezanka chciala Sabe zabrac do siebie ale ja powiedziałam,ze tylko gdyby w domu szalala itp.specjalnie chciałam przetestować jej zachowanie.to nie tak ,ze nie ma zupełnie problemu bo Saba popiskuje ale tylko chwile,nie jest szczesliwa kiedy zostaje sama przemogła sie i nawet spała w nocy w tym pokoju co brat(a nie przepada za nim bo z jej puntku widzenia dziwny-nie gada ,z kijem czyli kula chodzi)ale wytrzymała to naprawde dobrze-inaczej kolezanka wziela by ja do siebie.lepiej ,zeby w przyszłym domu stale ktos był bo sab kocha ludzia ale z zostawaniem samemu przy odrobinie cierpliwosci nie powinno byc problemu.(czyli nie lubi sama ,popłacze cichutko ale nie szaleje,nie szczeka,nie niszczy-jak dla mnie nie wygladaa to najgorzej)

a i zeby nie wyszło,ze saba to tak totalna ciapa-ja słyszałam w domu 2 razy szczekała w kojcu raczej piszczała nie szczekala a kolezanka usłyszała ja raz na spacerze normalnie mija ludzi i nikt jej nie interesuje wpuszcza wszystkich do domu(czasem nawet nie sprawdzi kto przyszedł)ale w parku jak była z kolezanka nagle zaczeła ciagnąć i sczekac kuppela w szoku nie wiedziała co sie dzieje a z zakrzaków wychodzi facet(nie pytajcie co tam robił)-wniosek sab pilnuje i broni ale tylko wtedy kiedy trzeba!

Posted

rytka napisał(a):
majqa to ja Cie podziwiam,ze Ty rozumiesz co ja napisalam bo ja sama nieraz nie wiem-błedy ort.stylistyczne i zdanie sie kupy nie trzyma-to przez to,ze strasznie wolno pisze a szybko mysle(szybko nie znaczy dobrze) i wczasie jak pisze jedno zdanie przez głowe przelatuje mi tysiac mysli i wychodzi potem taki zlepek bez sensu:roll:. (...) sab pilnuje i broni ale tylko wtedy kiedy trzeba!

Rytuś, bez cienia podtekstu, cienia cienia nawet, uwielbiam... :loveu: Skarbie, błędy robi każdy, całość, jak dla mnie, trzyma się kupy, nie jest to zlepek, mało tego, Twoje zdania mają duszę! Mnie wzruszają i za przeproszeniem, zawsze mi się mojjjda uśmiecha, kiedy Cię czytam. Boże broń niczego w tym nie zmieniaj, bo to straci swój urok!!! :-)

Sabcia - Obrończyni!!!??? Wow, wow, wow!!! Nowa odsłona cudnej sunieczki!!! :loveu:

Posted

[quote name='rytka']Lilmo ja tak chlapnęłam wyśle na allegro a nawet nie zapytałam czy zrobisz sabie kolejne_prosze.Na dodatek nie wysłałam przez ten wyjazd ale jesli sie zgdzisz odnowic allegro to w poniedziałek wysle.

z gogłoszen narazie cisza ,telefon mi padł dizs jutro postaram sie ozywic gada.mysle,ze ewelina podała fajne hasło reklmowe dla saby-kochaja ja nawet listonosze:)i pasuje do niej jeszcze takie(widzialam takie na doggo) "nie do szczekania,nie do pilnowania tylko do kochania."

Przepraszam za milczenie z mojej strony,ale wynikało ono z tego, że musiałam wyjechać na kilka dni. Co prawda miałam dostęp do internetu z komputera przyjaciółki, ale w całym tym zamieszaniu nawet nie miałam chwili, żeby zajrzeć na dogo. Tak jak pisałam na PW aukcję wystawię jak tylko otrzymam potwierdzenie jakie tym razem ma być wyróżnienie :) Co do pieniążków to bez pośpiechu, ufam, że dotrą, więc proszę zrobić to w momencie, w którym najbardziej będzie Ci pasowało :)

[quote name='majqa']Uwielbiam Cię czytać Ryciu. :lol: Masz cudne poczucie humoru, m.in. za które Cię podziwiam. Twoje relacje są takie... z jajem. :-)

Mam dokładnie to samo! :)

Posted

a ja nic nie umiem z ogloszen ale widze,ze na Was zawsze mozna polegać,ktores ogloszenie napewno przyniesie wreszcie sabie dom-to dziwne bo sab pies kochany -bezproblemowy prawie i czeka zamiast do niej czekac-w koncu o takie fajne psy nie jest latwo:)

a Wy dziewczyny same sobie napytałyscie biedy -mnie gadułe zachecac do pisania -bedziecie miały za swoje jutro bede zdjecia saby jedynaczki i mopa na nowy miejscu(z opisami długimi...:diabloti:)

Posted

rytka napisał(a):
(...) a Wy dziewczyny same sobie napytałyscie biedy -mnie gadułe zachecac do pisania -bedziecie miały za swoje (...)

Nie mogę się doczekać. :-)