Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to moja wina ,ze sie myli płeć-mówie do niej on-ten mop.Jednak to zdecydowanie ona-dziewczynka:evil_lol:.
Finanse- zawsze wszystko jest w 1poscie aktualne .Po wszystkich zabiegach(szczepienia,sterylka)sabci zostało 25zł.Dopóki jest u mnie nic jej wiecej nie trzeba jednak jestem zdeterminowana na początku roku-zmienic miejsce zamieszkanie i podjąc prace zawodową.Bardzo licze ,ze ds do tego czasu sie trafi ale gdyby nie to inny tymczas bardzo potrzebny-raczej domowy bo hotelik teraz jak sie zadomowila to ostatecznosc.W związku kazdy grosz sie Sabie przyda-jej przyszłosc niewiadoma...

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lubi spac w tym przyciasnym spanku...

bardzo zżyły sie z mopem,biedy mop najpierw Sara siostry(jak byla u nas to mop ja pokochala ale zaraz wyjechali i sara nie wroci -za TM)potem cala milosc na Manie-Mania odeszla za TM,wielka milosc z Gufim-gufi pojechał a teraz Saba-tez musza sie rozstac za jakis czas...

cycuszki saby nie specjalnie sie zmniejszyły ale zwiotczaly napeewno..

saba i jej namolne podawnanie lapki...moze tak godzinami

Posted

Ajula napisał(a):
Agnieszko dzięki wielkie za wpłatę!
Rytka, może z tego zapłacić za kolejne allegro?
bo ja chwilowo mam braki finansowe :(

Jeśli to chodzi o moją wpłatę, to nie ma za co ;)
Na co przeznaczycie te pieniądze - decyzje pozostawiam Wam

Posted

cd zdjęć.
mop nieustannie cwiczy na sabie...lewa

prawa łapa

mop ma zlosliwy wyraz pyska jak torturuje sabe..

a saba błaga ciotki z doggo zabieerzcie mnie stąd juz nie moge..

Posted

a i jeszcze jedno zdjęcie jak wygladaja saba z mopem patrząc z gory-wygląda jak by sabie wyrósl ogonek tylko taki niepasowny jakiś...

ostatnie z cyklu dwa psy w jednym psie.Saba niegdy nie uzywa zebow do zabawy tylko lapka...

Posted

ale sie uśmiałam jak to oglądałam:evil_lol:
Widzisz Rytka twój Mop sie tak zżywa z psami, ze nawet bo oddaniu Czarnej będziesz musiała jej jakiegoś towarzysza sprowadzić, bo dziewczynce serce z tęsknoty za jakąś bratnią, psią duszą pęknie!

Posted

a zebyście wiedziały,ze wujkom też;)saba była ze mna i z mopem na kawie u sąsiadki.Psy popisowo grzeczne w gosciach pokladły sie przy moich nogach,mop ma zakaz na tapczany(bo cieczka)ale saba otrzymała zaproszenie od pana domu i ochoczo skorzystała wtulajac sie w wujka.W obcym mieszkaniu czula sie swobodnie i na luzie-tak jak Guf po pewnym czasie zyskuje pewnosc siebie,juz sie tak strasznie nie plaszczy na podlodze.Nie narzuca sie juz tak lubi sama posiedziec w pokoju na swoim legowisku-bo mop nacieszyl sie nowym i odstąpil sabie a saba zwolnila fotel i zdecydowanie woli materacyk.

z ogloszen narazie zadnego odzewu:(

Posted

Sabcia ma na allegro od kilku dnia obserwatora... oby nie skończyło się tylko na obserwowaniu :( Rytko, zapomniałam wcześniej napisać, pieniążki za aukcję dotarły. Bardzo dziękuję!

Posted

naprawde nie moge zabrac saby... nawet mopa przygarnie moja siostra..ciagle licze na cud,ze do konca grudnia ds sie objawi...
na styczen zorganizowalam jej opieke ale platna 200zł.mieszkalaby by w domu z ludzmi,bez malych dzieci i zwierząt innych.Znam ludzi i ufam,ze zajma sie dobrze saba jednak brakuje kasy saba ma tylko 25zl.ja deklaruje 15zl.Agnieszka103 15zl. Ajula 50zl. to jest105zl.potrzeba jeszcze 95zl. na styczen-moze do konca lutego znajdzie sie dom stały...

Posted

szukalam jak mogłam darmowego dt ale wsrod moich znajomych tylko buda-teraz jak sie zadomowiala nie da rady..
pltny tymczas dlatego,ze moja znajoma nie jest zamozna i nie dala by finansowo rady i tak sie kobieta stara bo dotchyczas nie miala psa ale przyglądala sie mojej Fryci u mnie i teraz mopwi i sabie.Saba juz robila przymiarke u niej-to tam bylismy na kawie.To dt narazie na styczen potem to juz nie wiem sama co dalej...Sab tak fajna,grzeczna,nieklopotliwa a domu ni ma jak nie ona to kto?

prosze wiec o pomoc finansowa dla Saby-deklaracje stale,jednorazowe.
ajula allegro na wazne reszta nie wiem.

Posted

[quote name='rytka'] pltny tymczas dlatego,ze moja znajoma nie jest zamozna i nie dala by finansowo rady [/QUOTE]
to jest zrozumiałe, większośc nawet dogomaniackich DT jest płatnych
nikt z nas niestety na pieniądzach nie śpi :(
jesli to są Twoi dobrzy znajomi i ufasz im, to ja nie mam nic przeciwko takiemu rozwiązaniu
wiem, jak bardzo Ci zależy na Czarnej i wiem, że w niedobre ręce byś jej nie przekazała

Posted

jasne,ze zalezy mi na Sabie wziełam ja z lancucha , zeby jej los sie poprawil nie pogorszyl dlatego mimo,ze mam noz na garde nie oddalam jej do domu z labkiem-cały czas widziałam jak 35kg.szlenstwa caly czas po niej skacze a ona ciapa jest-mop coraz wiecej sobie z nia pozwala tj.chwyta za fałde i szarpie-a saba nic zero obrony jak mop tak nia rzadzi to jak dalaby sobie rade z jeszcze bardziej nawiedzonym i jeszcze raz tak ciezkim jak ona sama psem?Jestem przekonana ,ze dom dla suni znajdzie sie bo ona ma wszystko co pies powinien miec;)

a sabunia od kilku dni jak wracamu ze spaceru(spacery krotkie bo czasu malo)to ja i mop wchodzimy a saba stoi prze dzwiami i nie chce wejsc-musze pociagnąć za smycz lub poprosic ladnie no chodz.Zdaje sie,ze juz sie nacieszyła mieszkaniem w domciu i pragnie dluzszych spacerów:)