Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za wstawienie zdjęć Majguś :loveu:
Czarna jest tak słodka, że można by ją zjeść...
Faktura za dzisiejsze poczynania weta opiewa na kwotę 275zł Potraktował Sabunię ulgowo, dzięki Bogu :multi:

Posted

HUURRRAAA odnalazłam subskrypcje !!!
A ja poznałam sunie osobiscie!!! Saba ( dla mnie zawsze Czarna ;) jest super sunią i wiedzialam , ze jest powód dla którego nie moge o niej zapomniec przy tej budzie !!! rytka DZIEKI za jej wyciągniecie i za wszystko. Mam nadzijee , ze przebieg pooperacyjney nadal prawidłowy i DT nie ma z nia problemow

Posted

Sabcia juz u mnie,przywiózł mąż Ajulki-wielkie dzięki co bym bez Was zrobila.Podziękowania dla dt za przechowanie Sabuni po zabiegu, Jkp,Goni za pomoc i zaangzowanie.
Saba wrócila jak do siebie,krótkie powitanie i szybko sprawdziec czy miski są gdzie były i bach na łózka.Czuje sie swobodnie jak by nie opuszczala domu,mop sie nawet ucieszył(troszke)
Rana po sterylce prawie niewidoczna.Saba ma jedna 'wade' musi byc blisko jak najblizej czlowieka i takiego domku szukamy...

Posted

Teraz bedzie wypowiedź surowej ciotki z Poznania ( czytaj zasadniczej):diabloti:- kochana rytko pliiiss nie daj sie rozpuscić Sabie jak dziadowski bicz bo bedzie jej trudno domek znaleźć:razz:. Przy budzie pewnie swoje przezyła :shake: skoro taka jest "doludzka" ale teraz moze ( musi :evil_lol:) zrozumiec ,ze nikt jej nie ucieknie , nie zostawi na długo itd. Najlepiej nagradzac ja za pozostawanie samej nawet w drugim pomieszczeniu tylko .
No to szukamy domku - domu raczej emeryckiego niż zapracowanych pracownikow najemnych:eviltong:.
Czy Saba ma ogłoszenia ? majga do ciebie specjalistko to pytanie :lol:

Posted

fonik milczy narazie...
ciotka zasadnicza-spoko mozna odniesc wrazenie,ze psy mi chodza po głowie ale nie:eviltong: co nalezy potrafie wyegzekwować.Zawsze miałam jednego psa i fakt wolno mu prawie wszystko ale słuchac sie musiał i słuchal.Teraz jak sa dwa juz inne zasady obowiazuja bo naturalnie z dwona na waskim łózku sie nie wyspie i Sabula była juz uczona wczesniej(tj.konsekwentnie zwalana),ze w nocy nie do łóżka i tak tez robi -dzis cala nocka na foteku nie próbowala ani do mnie ani do nikogo innego sie pakowac w dzien to co innego.saba to mądry pies potrzebuje kilku dni ale pojmie w mig czego ludzie w nowym domu od niej oczekują..
dla mnie to naprawde najgrzeczniejszy pies jakiego poznalam-zaraz po niej jest mój mop.

Posted

jesteśmy dłuzni za sterylke 275zł.wobec tego ewentualny wpływ z bazarku przeznacze na splate tegoz zobowiazania.
sabcia ma aktualnie 100zł.od jkp , poczekam do konca bazarku i wplace te 100(od jkp) plus to co sie uda uzbierac na bazarku razem-moze byc tak?
wobec tego podam Irenaka na pw.mój nr.konta a ja zrobie jeden przelew na sterylke.

sabunia wybrała juz sobie jeden pokój i jego sie trzyma do duzego tylko zaglada czasem- a i zostaje sama w tym pokoju a dzwi ma otwarte.

Posted

rytka napisał(a):
jesteśmy dłuzni za sterylke 275zł.wobec tego ewentualny wpływ z bazarku przeznacze na splate tegoz zobowiazania.
sabcia ma aktualnie 100zł.od jkp , poczekam do konca bazarku i wplace te 100(od jkp) plus to co sie uda uzbierac na bazarku razem-moze byc tak?
.

jestem za
a Smykowi proponuje w zamian wysłać anielskie skrzydła, będą jej bardzo pasować :loveu:
kiedys takie skrzydła zrobiła moja siostra dla mojej córki, córka była wtedy w podstawówce i brała udział w jasełkach - była aniołem
skrzydła były super - duże i świetnie się trzymały na plecach, Natalka wyglądała zabójczo: czarne długie kręcone włosy, czarne oczy, biała sunknia i te skrzydła
jasełka były w kościele, wszystko wyglądało pięknie, ale w pewnym momencie zauważyłam, że Natalka jakos się kręci dziwnie, myslałam, że jej niewygodnie z tymi skrzydłami, ale nie - ta mała diablica tak sie kręciła, bo bardzo starala się walić tymi skrzydłami kolegę, który stał obok - udawało się to jej wysmienicie :evil_lol:

Posted

Ajula napisał(a):
(...) Natalka wyglądała zabójczo (...) myslałam, że jej niewygodnie z tymi skrzydłami, ale nie - ta mała diablica tak sie kręciła, bo bardzo starala się walić tymi skrzydłami kolegę, który stał obok (...)

Zuch Dziewczyna!!!!!!!!!!

Posted

czarna saba-zostala sama dzis w domu na pół godz.z dwoma poudarowcami(jeden prawa ,drugi lewa-sparalizowane) czyli można przyjąć ,ze to ona sie opiekowałam nimi i spisała sie super,była grzeczna ,zastawic ją sama całkiem nie mam mozliwosci.Mówiłam jej czasu trzeba-juz coraz wiecej czasu spedza sama w pokoju i wogóle pewniejsza siebie sie robi.A miałam juz wczesniej napisac-Saba jak kazdy pies cieszy sie i merda ogonem jak idziemy na spacer ale Saba tak samo sie cieszy jak wracamy DO DOMKU mop na poczatku napierał całym ciałem na dzwi-bo go noga odganiali w poprzednim miejscu a Saba merda ogonem z radosci..

Posted

rytka napisał(a):
-Saba jak kazdy pies cieszy sie i merda ogonem jak idziemy na spacer ale Saba tak samo sie cieszy jak wracamy DO DOMKU ..

mój Gacek tak ma, jak psom powiem na spacerze: "idziemy do domu" to Hexi patrzy rozczarowana i opóźnia jak może, a Gacuś dostaje skrzydeł i w takich fajnych pląsach leci do domu

Posted

Czarna ślicznoto, dobranoc Ci życzę! I obudź rano Rytkę bo ona sie później wstydzi, ze w szlafroku chodzi:cool3:

JA na razie bardzo skromnie moge wesprzec Czarną. Mam nadzieje ze pozniej wiecej kaski na Sabe uzbieram.
Poproszę o nr konta do wpłaty i dane do przelewu