Ewelina.w38 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 przybyło tu i tam i wcale nia tak trochę ;) Miło sie ogląda szczęśliwe psie pyski po przerwie. Sabka do góry kochanie! Quote
rytka Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 sabula juz od stycznia w nowym domu a wczoraj jeszczecze zdarzyło sie,ze ktoś przysłał meilaa z zapytaniem o sunie;) Quote
Ajula Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 oj faktycznie, miesiące lecą mam nadzieję, że się już zadomowiła w nowej rodzinie do końca :) Quote
rytka Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Ajula']ciekawe co u Saby[/QUOTE] niebawem wysle smsa z zapytaniem-Iwona na dogo napewno juz nie zaglada ale ja tam kontaktu z Sabula nie mam zamiaru tracic-to moj ulubiny pies.Jeśli bede bede miala okazje jechac w tym roku do Wrocka do siostrzenca to bankowo po drodze wjade do Sabuni. Quote
rytka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Pani Iwona napisala,ze u Saby wszystko ok.ale jej kotka sie okociła(kocila sie juz wczesniej tez ale male udusil kocur itptym razem male sa w domu)rozmawiałam z nia juz o sterylce,ze to najlepsze wyjscie bo inaczej stale beda' takie klopoty' (wczesniej była z nia na zastrzyku u ich weta.)probuje ja jakos zachecic przekanoc ,ze to nic takiego moja kota po 2 dniach normalnie juz po dworze chodzila,wlasnie wyslalam pw.do osoby z trzebnicy zeby podala jakiego tamejszego weta,ktory robi sterylki... a sabcia nie przejawia zainteresowania malumi kociakami:) Quote
Ajula Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 fajnie by było, jakby Pani Iwona przysłała jakieś zdjęcie czarnulki Quote
rytka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 gdzie dostała guza ?moja Mania po zastrzyku horomonalnym dostala swira i dlatego krotko brala -tak lubila gryz w ręke(ale nigdy mocno) a po zastrzyku nie dawała podejsc do siebie fukala na wszystkich za to po sterylce miziasta sie zrobila(taka miziasta bylwała wczesniej tylko jak miala male)i juz nie latała tak po wsi ,domu sie trzymala. Pani Saby zdaje sie nie wie jak przeprowadzic sterylke tj. mowila mi,ze ich wet.zabiegow nie robi(zreszta smiesznie malo za zastrzki bral bo 12zl.ja lata temu placilam wiecej)a jak gdzies dalej to jak ja przewiesc i jak to przeprowadzic,co po zabiegu itp.trzeba Iwone troche zachecic ,osmielic . Quote
Ajula Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='rytka'] Pani Saby zdaje sie nie wie jak przeprowadzic sterylke tj. mowila mi,ze ich wet.zabiegow nie robi(zreszta smiesznie malo za zastrzki bral bo 12zl.ja lata temu placilam wiecej)a jak gdzies dalej to jak ja przewiesc i jak to przeprowadzic,co po zabiegu itp.trzeba Iwone troche zachecic ,osmielic .[/QUOTE] może trzeba poprosić okoliczne kociary o pomoc tzn. żeby popilotowały sprawę w tamtej okolicy są dogomaniaczki, więc i kociary są na pewno :) Quote
jkp Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Słusznie Ajula :) na miau na pewno są odpowiednie ciotki chociażby z Wrocka !! Quote
rytka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Ja czekam na odp.jednej dziewczyny z Trzebnicy dosc aktywana i zorientowana osoba(zdaje sie,ze aktualnie na urlopie)tam musi byc wet.ktory robi sterylki.zreszta narazie kotka musi male odkarmić,wiec troszke czasu jeszcze jest. Quote
Ajula Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 podejrzewam, że Elza (która sprawdzała dom dla Czarnej) też wie, gdzie w okolicy można zrobić sterylkę koci Quote
rytka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Ajula napisał(a):podejrzewam, że Elza (która sprawdzała dom dla Czarnej) też wie, gdzie w okolicy można zrobić sterylkę koci a zapytam sie kto pyta nie bładzi;) Quote
rytka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 http://picasaweb.google.pl/stonka1125/Saba# Quote
Ajula Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 śliczna Sabcia :loveu: wygląda dobrze, tłuszczykiem obrosła, sierść się błyszczy Quote
kizimizi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 jak tam CZarnulka sie miewa? MAcie jakies wiesci?? Quote
rytka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 były 2 wizyty pa .pierwsza w kwietniu, druga w pazdzierniku zeszlego roku wtedy Saba cała i zdrowa .niebawem poprosze dom Sabci o nowe wiadomosci;) Quote
kizimizi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 czekamy wiec na info i moze jakies foteczki :) Quote
rytka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 dostałam od pani Saby odp.,ze z Sabą ok.ale chce byc cały czas na dworze i cięzko ją do domu zaciagnąć...Pani obiecała,ze jak zrobi zdjęcia to napewno wyśle. Quote
rytka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Ajula napisał(a):chętnie bym zobaczyła zdjęcia Saby ja tez ale musimy poczekać.... Quote
rytka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 naisałam meila do Pani z prośba o zdjęcia...postara sie ale Saba taka ruchliwa,ze cięzko jej zrobić..ja tam mam sporo jej zdjęc nie było mi cięzko więć pomogę;)byc moze w niedziele pojade do Wrocka to wjade po drodze do Saby :)ciekawam jak teraz wyglada,Pani napisała,ze spi z dziecmi jej w łózku i opiekuje sie mlodymi kociakami bo jej kotka znow na młode. Quote
Recommended Posts