Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

iwonam172 napisał(a):
dziękuje za poradę!!!!nie wiem dlaczego ale mam problem z tym aby przesłać zdjęcia-nie wiem jak mam to zrobić!!!!

masz instrukcje na meila-wczesniej Ci wysłalam:)jak sie nie uda mozesz mi wysłac to wstawie.

Posted

iwonam172 napisał(a):
dziękuje za poradę!!!!nie wiem dlaczego ale mam problem z tym aby przesłać zdjęcia-nie wiem jak mam to zrobić!!!!

a jaki masz program do internetu? bo u mnie np. przez explorer za nic w świecie nie mogę wstawić zdjęć, a przez mozille nie mam problemu

Posted

[quote name='Ajula']hop hop
co u Saby?[/QUOTE]

Ja tez ciekawa,Iwonka pisałam mi kila dni temu,ze jej tato zafascynowany Sabcia-nic dziwnego to normalne raczej mało kto po blizszym poznaniu sabci jest w stanie pozostac obojetnym ma jej słodki charakterek.

Posted

[quote name='rytka'] Iwonka pisałam mi kila dni temu,ze jej tato zafascynowany Sabcia-[/QUOTE]
o! to już coś wiemy :)
bardzo się cieszę, że Czarna się podoba, mam nadzieję, że jest szczęsliwa

Posted

wysłałam wczoraj smsa do Iwonki z zapytaniem o Sabe-odpisała,ze wszystko ok.i ze do saby zaczyna łasic sie jej kotka-urok sabci działa nie tylko na ludzi widzać potrafi oczarowac tez kota a ja poznałam te kicie i nie sprawiała wrazenia ufnej ,mi w kazdym razie nie dała sie pogłaskac i chowała sie pod stołem.pozatym Saba przeniosła sie na swoje legowisko w przedpokoju na wprost dzwi wyjsciowych Iwonka nie wiedziała czemu zaczela tam spac ale podejzewać,ze pilnuje domu bo na klatce kreci sie sunia sąsiadow z swoim szczeniakiem(no chyba,ze saba chce podkrasc szczeniaczka).prosilam iwonke o zdjecia i moze podesle to zaraz wstawie.

Posted

na zdjecia musimy poczekac bo iwonka ma problemy z kompem:\ja tam dostałam mmsa z zdjecem ale mam problem z zrzuceniem go na kompa:\
diabelna technika;)

poniwez jezdze teraz czesto przez Milicz,Trzebnice to mam blisko do Bukowic wiec sie zapowiedziałam Iwonce z wizyta u Sabuni jak bedzie cieplutko:)musze jeszcze ciapule sabule wymiziac jak mam okazje:)

a kotka to wygląda na powaznie zakochana w Sabie ...zawsze po powrocie do domu pierwsze coo to poprzytulac sie do Sabi biegnie...
oczywiscie ludzie juz dawno zakochani w Sabuni...ale sie jej i Gufiakowi udało;)

• 2 weeks later...
Posted

zagląda ,zagląda tylko neta nie ma w domu... a jak często ją wspomninam sobie...nie mówcie Gufiemu bo kochany z niego dzieciak ,słodki bardzo i kochany ale to Sabcia zapadła mi w serce bardziej taka mądra...narazie nie mam jak ale napewno ja odwiedze to pewne!

• 3 weeks later...
Posted

GoniaP napisał(a):
Na dietę z Sabcią!!!!
Poza tym, Sabcia zrelaksowana i szczęśliwa.... Uffff.

nie da sie ukryć ,ze pprzybyło Sabci troszke tu i tam....własciciele zapewniaja jednak,ze Saba ma duzo ruchu i uwielbia biegac-ostatnio nawet zadziwiła wszyskich jak szybko potrafi biegac kiedy pogonila kota:)
sabula jest bardzo lubiana przez wszystkich sąsiadow-jeden nawet rzucił jej kila razy smaczny kąsek z okna i Saba teraz zawsze po wyjsciu z domu patrzy w gore czy jakies przysznosći z nieba nie polecą.
panstwo staraja sie ja wychowywać(w szczegolnosci pan chyba-takie odnioslam wrazenie)i Saba ma raczej zakaz wylegiwania sie na kanapach-ma swoje miejsce w przedpokoju.u mnie tez spała na swoim i byla zadowolona.Mnie na spacerach słuchała sie bardzo slobo a pan mowi,ze od niedawna puszcza ja ze smyczy i przychodzi na wolane;)
Ma tez kolege po sasiedzku jamnika,którego b.lubi i haskiego (psa z rodziny) za ktorym nie przepada.
sabcia chyba mnie poznala ale szalu radosci na mój widok nie było...faktycznie wyglada na zrelaksowana i pewna siebie sunie:)

Posted

[quote name='Ajula']kochana przylepka jak się błyszczy :loveu:
czyli co? szczęsliwa w nowym domku?

błyszczy sie błyszczy byla jeszcze troszku mokra po kapieli,juz nie linieje.
wygląda,na zadowolona:)
jeszcze reszta fotek ale naprawde nie chciala za bardzo pozowac w pokouju uwalila sie na kolannach moich i spala wkonczona po spacerze jak juz wychodzilismy byla zaaferowana bo chciala tez wyjsc na dwor:roll: