rytka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Pani Iwona obiecała,ze sie zaoguje jak bedzie tylko mogla...mam nadzieje,ze dotrzyma słowa bo chetnie bym poczytala o poczynaniach saby i poogladala jej najnowsze fotki...narazie dostalam mmsa z zdjeciem sabuni na swojej kanapie.... a mi sie teskni jednak troche... Quote
Ajula Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ja też ciągle mam nadzieję, że jednak dowiemy sie czegoś więcej Quote
iwonam172 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Od paru dni Saba mieszka zemną i z moją rodziną.To naprawdę kochany pies-jedzenie i przytulanie to czego potrzebuje najbardziej :-)Adoptowałam ją i to była słuszna decyzja:-)Nie można jej nie pokochać :-) Quote
rytka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 hej Iwonka witamy na dogo super,ze jestes! ja wiem jakiego fajnego kochanego i bezproblemowego psiaka dostałas to rarytasik wsrod piesów.....grzeczniutka i kochana.Wycałuje Sabe odemnie plisss...a jak dzieciaki tez polubily sabcie? Quote
togaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No!!! już widzę jak rytce śmieje sie pycho. :lol: Bedzie zamęczać Iwonę o co godzinne relacje....;) Quote
iwonam172 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 udało mi się zalogować!!!Próbowałam dołączyć zdjęcia Sabci ale coś nie wyszło.To miłe że interesujecie się Sabą:-)Ona zachowuje się tak jakby od zawsze z nami mieszkała.Podbiła serca nie tylko domowników ale całej mojej rodziny!!!Potrzebuje ciągle bliskości i obecności człowieka!Miałam takie śmieszne zdarzenie-(pierwsza noc Saby u mnie)w nocy wstałam do ubikacji i kiedy wróciłam moje miejsce już było zajęte.Saba położyła się na moim miejscu łapkami i głową przytuliła się do mojego synka.To wyglądało tak słodko.:-) Quote
iwonam172 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 co godzinne???o matko hi hi hi!!!nie mogę ciągle siedzieć przed komp.mam pod opieką i do wykarmienia dzieci kota i psa(mąż pewnie też by chciał)ha ha ha!!!ale oczywiście będę pisać.... Quote
rytka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 mo smieje mi sie mordka i fakt nie dam Iwonce spokoju MUSZE wiedziec co u Saby czy jest szczesliwa...a czuje ,ze jest. Iwonka mozesz mi przeslac zdjecia na meila to ja wkleje:) ps. byla bym szczesliwsza ale przedostatni z psow"rodzinnych" stara ok.17letnia sunia brata zachorowala nagle-stan b.ciezki wet pierwsze sie spodkalal z tak ciezkim objawami wskazywaly by na zatrucie ale tto niemozliwe bo wychodzi tylko na smyczy- sunia bardzo cierpi i jak nie bedzie poprawy po lekach bedzie uspiona jeszcze dzis. Quote
iwonam172 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 nonie wiem co się dzieje nie mogę....a na meila już wysłałam ze zdjęciami wcześniej Quote
rytka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 iwonam172 napisał(a):co godzinne???o matko hi hi hi!!!nie mogę ciągle siedzieć przed komp.mam pod opieką i do wykarmienia dzieci kota i psa(mąż pewnie też by chciał)ha ha ha!!!ale oczywiście będę pisać.... no co godzine to nie bo nie chce zebys zaniedbywała sabunie ale co najmniej raz na tydz..... a dobra kolejnosc dzieci kot pies i maz-podoba mi sie:) Quote
iwonam172 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 tak mi przykro:-( 4lata temu też to przechodziłam.tak bardzo chciało by sie pomóc a niemożna...:-( Quote
rytka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 " class="ipsImage" alt=""> zaraz wkleje reszte.. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
rytka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
rytka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 iwonam172 napisał(a):tak mi przykro:-( 4lata temu też to przechodziłam.tak bardzo chciało by sie pomóc a niemożna...:-( mozna mozna trzeba pomóc przejc za TM sprawic ,zeby nie cierpiala....własnie jada do weta..to sunia brata ale ja z nia chodzilam na dlugie spacery jak tam byłam na moj widok cieszyla sie strasznie a ja nie mialam dla niej czasu ostatnio,dzisiaj byłam tam i naewt sie z nia nie przywitalam ,nie popatrzylam na nia ...specjalnie bo zawsze jak juz sie spojrzalam to juz musialam isc na ten jej ulubiony spacerek......kurna.:-( Quote
Ajula Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='iwonam172']udało mi się zalogować!!!Próbowałam dołączyć zdjęcia Sabci ale coś nie wyszło.To miłe że interesujecie się Sabą:-) Iwona witamy na dogo ! BARDZO się cieszę, że sie zalogowałaś i opowiadasz nam o Sabie, i pokazałaś zdjęcia :multi: interesujemy się nią, bo to wyjątkowa psiana to normalne, że chcemy wiedzieć co się z nią dzieje, bo jak sobie poczytasz wątki na dogo, to się przekonasz, że czasami źle się dzieje w nowych domach ale już widzę, że nie musimy się martwić o Sabę, bo jest w dobrych rękach wielkie dzięki, że ją zaprosiliście do swojej Rodziny i daliście jej dom :Rose: na początku będziemy Cię trochę molestować o relacje, ale z czasem się uspokoimy ;) a znasz wątek Gufiego - syna Saby? jesli nie, to poczytaj i zobacz jaki cudowny z niego pies http://www.dogomania.pl/threads/139921-Cudny-Gufik-zostaje-juz-na-zawsze-w-domu-u-Kate-i-Bea mam nadzieję, że dogomania Cię wciągnie, bo Rytka mówiła, że widać, że kochasz zwierzęta potrzeba tu mnóstwo rąk do pracy, a każda pomoc się liczy, nie tylko finansowa, bo nawet zwykłe odwiedzanie wątków i wspieranie duchowe jest ważne Quote
jkp Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jak Gufii trafił do rytki i był potem operowany itd to ciagle myślałam o Czarnej/ Sabie ,ze tak niesprawiedliwie tam została przy budzie a przecież bez niej Guff nie miał prawa przeżyć !!!( rytka wie bo do niej wypisywałam PW:mad::mad: w sprawie karmy dla Czarnej itd ) Ciagle myslam ,ze Guffiego moze uratujemy ale Czarna to juz " o jedną biedę za duzo" do ratowania ( tym bardziej ,ze nie tak skrzywdzona więc nie tak bardzo chwyta za serca) . Wiadomo ,ze bez rytki i bez BeaBono( bo przejęła odpowiedzialnośc za Guffiego) by sie to nie udało :multi::multi::multi::multi:. A Saba jest moja DOGOMANIACKA MIŁOSCIĄ I jestem przeszczęśliwa ,ze ma taaaki :multi::multi:dom. Pani Iwono BARDZO DZIEKUJĘ , gratuluję ( drugiej takiej suczki to ze swiecą szukać !! ). Sabuniu - POWODZENIA w nowym zyciu :cool3: !!! Prosimy równiez pamietac ,ze gdyby pojawił sie jakis problem albo pytanie o zwierzaka to nawet jesli Saba jest w DS to my służymy pomocą:lol: Quote
ElzaMilicz Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='rytka']hej Iwonka witamy na dogo super,ze jestes! ja wiem jakiego fajnego kochanego i bezproblemowego psiaka dostałas to rarytasik wsrod piesów.....grzeczniutka i kochana... Tak, super! Iwonki to fajne dziewczyny ! Rytka, niesprawiedliwa jesteś ! :-) Wszystkie psy to rarytasy! ( w odpowiednich rękach ;) ) Quote
rytka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Elza- ja sie upieram wszystkie fajne ale Saba naj naj:) jkp ma racje drugiej takiej suni jak Saba ze swieca szukac ! Iwonka nie przejmuje sie Togga Cie straszy,ze bede Cie meczyc a Ajula juz do roboty chce Cie zapedzić....ale fakt to forum uzaleznia. Quote
iwonam172 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dziękuje za tak gorące przywitanie!!!!gdyby tylko Saba potrafiła czytać to napewno ucieszyła by się z tak ogromnego zainteresowania:-)muszę zmykać bo czeka mnie i Sabcie ostatni spacer przed snem.Dzisiaj kiedy spała coś jej się śniło bo warczała było to bardzo zabawne hi hi hi!!!!Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!!!! Quote
rytka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 iwonko napisz czy dotarla juz do Ciebie Saby książeczka zdrowia? Sabcia ma krotki ogonek i widac,ze nie był obcinany pewnie go straciła w podobny sposob jak ten labek od Ezly http://www.dogomania.pl/threads/177756-POMOCY-MA-ody-biszkoptowy-labek-z-oderwanym-ogonem-Nie-moA-e-u-mnie-zostaAE Quote
Ajula Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 byłam dzis z Gackiem u naszego weta i z radością zdjęłam ogłoszenie Czarnej z tablicy :) Quote
iwonam172 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='rytka']iwonko napisz czy dotarla juz do Ciebie Saby książeczka zdrowia? Sabcia ma krotki ogonek i widac,ze nie był obcinany pewnie go straciła w podobny sposob jak ten labek od Ezly http://www.dogomania.pl/threads/177756-POMOCY-MA-ody-biszkoptowy-labek-z-oderwanym-ogonem-Nie-moA-e-u-mnie-zostaAE Jak narazie jeszcze nie doszła książeczka Sabci.Jak tylko dojdzie to dam znać.A co do ogona to i bez niego jest śliczna:-) Quote
iwonam172 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Saba bardzo ładnie daje się wyczesywać.Kiedy biorę szczotkę do ręki to siada i grzecznie czeka aż skończę.W tym tyg.mój mąż ma nocki więc kiedy przyjeżdża(w domu jest koło7- 7:15)wychodzi z Sabcią na spacerek.Tak sobie już to zakodowała że dzisiaj od 7 już chodziła po domu i czekała na niego.Ponieważ warunki są takie a nie inne na drogach spóźnił się troszkę a ona chyba bardziej martwiła się odemnie hi hi hi>najpierw wskoczyła na łóżko i położyła się koło mojego młodszego synka poleżała po przytulała się i poszła czekać na przedpokój na męża.Mądra-chyba zna się na zegarku hi hi hi!!!! Quote
Ajula Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 mądra Sabinka :) dlaczego najgrzeczniejsze psiaki trafiają zawsze do innych, a ja mam takie dwa oszołomy? :hmmmm: Quote
Recommended Posts