Ewelina.w38 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=175717537&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ175717537MXGuidMZ125ae005-7450-a20b-2763-ade3ffff97a8&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200007%3B9131%3B175717537%3B46006899%3B%3B&secev=AQAAASWr9VYAAM0AAAABACIxMjVhZTAxNTIzMi5hMjBiMjY5LjUzODA1LmZmZmYyMzA1AAAAAQAAAAAKeTyhAHGk1B%2B4PBFNx6EqtiuGcVSx%2BJIm&wmid=175717537 Sabci ogłoszenie Quote
rytka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Ajula napisał(a):Rytka jaki kolor miał ten labrador tych ludzi z Kórnika? I pamiętasz może jak miał na imie? bardzo nietypowy jak na labka bo taki brąz- rudawy ale rasowy( z papierami )a imiejego bodajze Rufus a co adoptowali jakąś psine? Quote
rytka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Ewelina.w38']http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=175717537&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ175717537MXGuidMZ125ae005-7450-a20b-2763-ade3ffff97a8&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200007%3B9131%3B175717537%3B46006899%3B%3B&secev=AQAAASWr9VYAAM0AAAABACIxMjVhZTAxNTIzMi5hMjBiMjY5LjUzODA1LmZmZmYyMzA1AAAAAQAAAAAKeTyhAHGk1B%2B4PBFNx6EqtiuGcVSx%2BJIm&wmid=175717537 Sabci ogłoszenie ewelinka dzieki ale ty jestes szybka-podałam zły meil ,poprawilam ale widac nie dosc szybko bo zdarzyłas zapisac zly ,prawidłowy to zdrzazga@wp.pl Quote
Ajula Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='rytka']bardzo nietypowy jak na labka bo taki brąz- rudawy ale rasowy( z papierami )a imiejego bodajze Rufus a co adoptowali jakąś psine? to szczęscie, że Saba do nich nie pojechała :roll: cos takiego odkryłam na Czarnych Kwiatkach, poczytałam watek i odrazu pomyslałam, że to ci sami ludzie: Proszę wpisać na czarną listę użytkowniczkę o nicku Praxenka. Tu jest wątek psa, którego wzięła od nas i po tygodniu oddała, bo wyjadał drugiemu psu z miski........... Ludzie są z Kórnika http://www.dogomania.pl/threads/1369...GO-DOMKU/page4 może szukać psa dla swojego labradora, którego zdjęcia są na tym wątku. więcej danych w razie potrzeby podam na PW. Quote
Ajula Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 na zdjęciach na wątku widać, że labek jest brązowy i ma na imię Rufus wzięli sunię ze schroniska w Koninie i po tygodniu ją do tego schroniska odwieźli Quote
Lilmo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Czyli wygląda na to, że to ta sama osoba, prawda? :o Nowe allegro dla Saby: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=861460071 Niech Ci przyniesie szczęście maleńka! Quote
rytka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 lilmo wybacz wpłace jutro d\zis samochód znów odmówil współpracy:/ tak Ajula to Ci ludzie napewno ona miała naimie Agnieszka,nie wiem na mnie zrobili wrazenie super ale cos jednak mi mówiło nie dawaj saby i tak tez im powiedziałam,ze saba nie dla nich.ja jednak nie oceniałabym ich tak surowo wydaje mi sie,ze oni sa zworiowani na punkcie swojego psa-ten drugi miał byc tylko do towarzystwa rufusowi i mnie to najbardziej przekonało na nie,plus zdecydowanie nadpobudliwe zachowania rufiego. ps.napisałam na tamtym watku pare słów w obronie Agnieszki-mysle,ze za surowo ją oceniono:shake: Quote
Ajula Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 jakby wzięła Czarną i oddała ją po tygodniu, to Czarna wróciłaby do Ciebie, czyli do domu tamta sunia została odwieziona do schroniska jak sobie Pani nie radziła z nią, to mogła poprosić o pomoc na dogomanii, albo poprosić o pomoc w znalezieniu suce innego domu nie podoba mi się, że odwiozła ją do schronu Quote
Ajula Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 na szczęscie Rytka miała "nosa", że Saba tam nie pasuje Quote
rytka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 dzieki za wieszanie saby-odetchnełabym gdyby juz znalazła ten swoj dom. e... konsultowałam to z Wami i wszyscy bylismy na nie. pani rufusa tez na 'nie' bo widziala co rufus wyprawia z saba-obie kiwałysmy glowami,ze to sie nie uda. bronie kobiety bo postepowała raczej rozsadnie dlugo wybierała ,szukala odpowiedniej suni-sasiad mojej siostry wzioł psa z schr. w Tychach w czasie jakiejs akcji(kiedy to wychodza do ludu z psami)a siostrze powiedzial a tak wziołem a jakby co to zawsze mozna sie pozbyc-z takim podejsciem to swinstwo (narazie psina jest tam juz klika mcy ale los takiego psa zawsze bedzie niepweny)Ta Pani chciala dobrze ale nie dała rady moze intencje tez nie takie jakie powinny byc ale to nie jest zla babka nie kazdy jest zdolny do wielkich poswiecen itp ale nie ,ze zaraz najgorsza... co do sab to bez mopa sie rozpiescila i korzysta z tego ,ze nie mam czasu i okupuje łózko.gufi jak juz sie przekonał to w pełni ufał mi-nie bał sie podniesionej reki krzyku- sab nie do konca, jeszcze sie kuli, jeszcze niepewna(taka pozycja uległa i poddancza ja stale cechuje)pewnie wiecej przeszla ,ma wiecej doswiadczenia-zlego. obiecała zdjecia ale imageshack nie działa-jakies ruskie napisy-nic nie kumam moze sie naprawi jutro... Quote
Ewelina.w38 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ja babka sobie z labkiem nie radzi to rzeczywiście dziwne. W tym przypadku ewidentnie bark chęci bo przecież labki aż sie garną do pracy z człowiekiem. tylko je nakierować trzeba. Oj, co by ta Sabcia tm robila?:shake: Rytka ja już nie mogę edytować ogłoszenia albo mogę ale nie wiem jak. Quote
rytka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 jak co to zawsze moga zadzwonic tel.jest ok. ja widziałam tego labka to demon. Quote
Ajula Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Rytka Ty jestes po prostu lepsza niż ja i szukasz w ludziach dobrych stron ja jestem podejrzliwa :cool1: Quote
Ajula Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 wiesz Majqa, życie dało mi trochę popalić więcej na świecie jest ludzi podłych, niż dobrych i uczciwych (albo miałam pecha na tych podłych głównie trafiać) Quote
rytka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Ajula']Rytka Ty jestes po prostu lepsza niż ja i szukasz w ludziach dobrych stron ja jestem podejrzliwa :cool1: i tu sie mylisz ja poprostu jestem slaba i sam popelniam mase bledow wiec mam wyrozumialosc dla ludzkich slabosci ale nie dla podlosci-wiem przeciez ,ze niektórzy celowo zle postepuja ale wiekszosc sie stara raczej postepowac dobrze ino nie zawsze wychodzi(naiwne to?moze ja lepiej powinnam zostac na tej wsi swojej:oops:).trzeba dac szanse naprawisc blad bo trudno po jednym zdarzeniu kategorycznie osadzic czzlowieka. próba zdjeciowa(prze fotosik-nie wiem czy sie uda) " class="ipsImage" alt=""> pomocy-niech mi ktos podpowie jaki link kopiowac bo nie o takie male zdjecie mi chodzziło:mad: Quote
rytka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 " class="ipsImage" alt=""> działa lilmo dzieki:loveu:przelew poszedł-auto zareagowało na odwilż i ruszyło... Quote
rytka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 " class="ipsImage" alt=""> rospasanie...musze wprowadzic spowrotem troche dyscypilny.Saba strasznie lineje ale na pocieszenie dodam,ze super sie odkurza jej siersc.Mopik tez tak liniał na poczatku teraz jak juz po najgorszym to grzeje sie u mojej sister i wcale nie teskni-jest zafascynowany nowym miejscem.Pilnuje domu -a moze mnie wypatruje. " class="ipsImage" alt=""> poczuła sie juz dobrze znała miejsce wczesniej, luddzi.Frytka by nie poszła z nikim i nigdzie.bede co tydz. dwa u niej ale mopfałszywiec juz czuje sie jak u siebie-zawarła juz znajomosci nienawidzi jamnika sasiadow-juz w wakacje miały spiecie i teraz nie zapomniała natomiast kondelkowi z schroniska(sasiad po 2 stronie)pozwala sie adorowac ale sama narazie oziembła.ma ciotki juz nowe tez...gnida. juz pierwszego dnia zajeła kanape i pilota a na wszystko spoziera ze zdjecia poprzednia pani tego domu. " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts