Ajula Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='BeaBono'] Głowy do góry, do trzech razy sztuka !!![/QUOTE] i tego się trzymamy :) nawet jak ta sztuka będzie dopiero za czwartym albo piątym razem :D Quote
Lilmo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ajula bardzo dziękuję... zupełnie zapomniałam, że Ata także jest z tych okolic. Wysłałam już PW. Quote
Ajula Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='BeaBono'] z konkretów - zakończyły się bazarki, dochód z trzech : [SIZE=2][COLOR=black]125 zł[/COLOR][/SIZE]- połowa dla Sabci !!! (62,50zł) Ile będzie brakować na DT?[/QUOTE] Bea kochana dzięki za bazarki :loveu: wychodzisz z założenia, że rodzina musi się trzymac razem, prawda? nie pamiętam, kto ile deklarował, ale chyba za dużo tego nie było muszę poszukac w postach w pierwszym poście jest: deklaracje mczne: Ajula 50zł. agnieszka103 15zl. Rytka mówiła, że może dorzucić 15 zł, to będzie razem: 80 zł dodać od Ciebie z bazarku = 142,50 postaram się od kogoś ze znajomych coś wyciągnąć i jeszcze rzeczy na jakies następne bazarki chyba znajdę mamy na sprzedaż domową budkę, którą Krzysiek kupił dla psa lotniskowego, ale on się tak jej boi, że ani razu nie wszedł, kosztowała 50 zł Quote
rytka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 bede dzis po południu dzwonic do tego pana-nie smiem zwalec tego na gonie znow ale jak uznam,ze jest cien szansy to itak bede błagac o sprawdzenie domu.Sopoko domu musi byc najlepszy i faktycznie zainteresowanie jakies jest i predzej czy ozniej dom sie znajdzie a nie ma strach saba na ulicy sie nie znajdzie do tego czasu.czy ten dt u mojej znajomej ma szanse przekształcic sie w ds ja na to licze ale to osoby bez doswiadczenia zadnego w opiece nad psami i nigdy nie wiadomo jak podołaja obowiazkom-choc wiem ,ze saba prosta wobsludze jest bo trudnego psa bym im nie dała. Bb dzieki za reklame sabuni.Slask daleko ale czesto bede w domu nie wyjezdzam na zawsze kiedys wróce. lilmo nie znam schronisk-wiem,ze konin to dobre schronisko napewno ale gufiego isaby nie chcieli. bede w niedziele przejezdzac przez wrzesnie jak by co to daj znac moze bede mogła zawiesc psa w wskazane miejsce-wracam sama pusto. Quote
majqa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='rytka']bede dzis po południu dzwonic do tego pana (...).[/QUOTE] I co Ryciu??? Quote
Ajula Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 jako że Gufi teraz ma problemy ze oczkami i bardziej potrzebuje pieniędzy, to tak jak chciała Rytka "zrzekamy" się doli Czarnej z bazarku BB, ok? Quote
rytka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 i dzwoniłam z tel. siostry(bo ja gupia wziełam z soba tel.a nie ladowarke-dzis spr,wszystkie nieodebrane polaczenia nikt ws.saby nie dzwonił.)pan nie odbierał-wczoraj wysłalam mu meila,ze saba u mnie nie zostaje sama i nie wiadomo jak sie zachowa zostawiona sama.do teraz nie odpisal... Saba pod opieka mezczyzn w 7 niebie bo gupi sistrzeniec dawał jej 4 razy tyle karmy co ja(tj.zawsze dostawała miarke dziennie-na dwa razy a on jej miarke na sniadanie na obiad i na kolacje)wychodził z nia 5 razy dziennie ja tylko 3 razy a i tak Sabcia odwdzieczyła sie robiac kooope gigant w kuchni...męska opieka. Quote
rytka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Ajula napisał(a):jako że Gufi teraz ma problemy ze oczkami i bardziej potrzebuje pieniędzy, to tak jak chciała Rytka "zrzekamy" się doli Czarnej z bazarku BB, ok? Gufi teraz najwazniejszy-czuje,ze nawalam jako załozycielka watku powinnam zadbac o spr.organizacyje i kase dla gufa a wszystko zwalilam ma BB a ona jeszcze o sabci mysli- poradze sobie,zabezpiecze sabe na styczen napewno-potem sie zobaczy. Quote
Ajula Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 to ladnie siostrzeniec dbał o Czarną podziękować chłopakowi :D Quote
majqa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ajula napisał(a):Czarna szuka domku . :Dog_run: Dokładnie tak! Quote
rytka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 szuka szuka-pan co sie pytal o sabe juz sie nie odezwał.... powiem Wam ,ze jak wrocilam w niedziele to zastalam bajzel w dom(no wiadomo sami panowie i tylko jedna ona -saba)wiec caly poniedziałek sprzatanko i sab paletajaca sie pod nogami wiec zamknęlam ją w pokoju na 5 godz.i spoko zadnych dzwieków skroban piszczeń...jestem coraz bardziej przekonnana,ze problem zostawania samej w domu bedzie do opanowania -tylko saba musi poczuc sie pewnie w nowym miejscu i bedzie tam zostawać. wogóle fałszywe te psy moje.. mop podobno za mna nie teski wcale zaaferowany miastem i nowymi ciociami .saba paskuda zakochała sie w sisotrzencu(dobrze karmił:))i opuscila mnie spi w innym pokoju na fotelu blisko niego-dopiero dzis na siłe wzielam ja do mojego pokoju i poszla na swoje legowisko obrazona:roll:. Quote
Ajula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 wniosek z tego, że jak trafi do kogoś fajnego, to szybko się przyzwyczai Quote
majqa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ajula napisał(a):wniosek z tego, że jak trafi do kogoś fajnego, to szybko się przyzwyczai To zdecydowanie dobry znak! Quote
Ajula Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Czarnulka przypomina, że domek potrzebny!! Quote
majqa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ajula napisał(a):Czarnulka przypomina, że domek potrzebny!! I to bardzo... Quote
rytka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 listonosz skomplementowal dzis Sabe-pierwszy raz spodkał psa,ktory nie reaguje zupelnie na jego widok-zapukal,zaprosilam wszedl do kuchni usiadł przy stole a saba obok na fotelu tylko leb podniosla ,ziewneela i spi dalej a listonosz oo takie psy to moga być! a jak wyjde z nią wieczorem(idie smieci wyrzucic)i sab idzie za mna to musze sprawdzac czy ona aby napewno jest bo ona wogóle nie napina smyczy-smyczy wisi mi w rece i czuje jak bym psa nie prowadzila tylko sama smycz... sab suka domu lilmo wysle Ci jutro a kolejne allegro. Quote
Ajula Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 jak ja bym chciała taką śliczną kochaną niekłopotliwą grzeczną przyjazną Sabinkę :iloveyou: Quote
Ewelina.w38 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 to moze zareklamujemy CZarną: Spokojna Saba, kochają ją nawet listonosze:) Quote
Ajula Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 kochana Czarnulka przypomina się wszystkim ;) Quote
majqa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Wszystko na to wskazuje, że bardzo ciężko będzie z tą adopcją przed świętami. :-( Quote
Recommended Posts