Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy to znaczy, że domek jednak się nie zdecydował?
Odnoszę wrażenie, że co po niektórzy mają do mnie pretensje, tylko nie wiem za co. Czy to ja coś zawaliłam? Proszę napisać publicznie, bo najgorzej jest zawoalować sprawy.

Posted

EE.. spokojnie Gonia szkoda domku ,że się nie zdecydował ale to niczyja wina ( nawet Saby nie :)) I Co niby miałas zawalic ?? Akurat rozmowy z domkiem to trudna działka i Ty masz doswiadczenie wiec mozna Ci najwyżej dziekowac. A szkoda bo domek brzmial nieźle ( z doswiadczeniem psim i po stracie to gotowy do kochania ...)

Posted

A Wy zaraz tak pesytmistycznie...ja tam jeszcze mam nadzieje-Pani miała klopoty nie miala czasu na rozmowe z męzem.Sprawa otwarta-niech pomyslą w spokoju nie ma co naciskać .
Goniu no co Ty?sama Cie prosiłam o posrednictwo bo ja jestem zielona ws.adopcji, boje sie rozmow jak ognia -ws.Gufika przejela ten obowiazek Irenaka ws Saby wyręczam sie Tobą i jeszcze pretensje miałabym mieć?

Posted

Ja bym tej nadziei nie traciła. Każdy ma tysiące spraw na łbie, w tym i pewno ta pani. Jeśli nie odpisze na smsa Ryci to już będzie jakiś wstęp do niepokoju ale dajmy tej pani szansę na odzew.

Posted

[quote name='GoniaP']Noa le nie wiem dlaczego się nie zdecydowali? Czy to już potwierdzone?
Bo jak się rozstawałam z Panią, to mówiła 99,9%!
Jestem załamana![/QUOTE]

mi napisala ,ze musi z mezem porozmawiac,wiek psa nie gra roli ale lek separacyjny wzbudzil lek adopcyjny-koszalin daleko faktycznie gdyby nastapil zwrot z tego powodu lepiej niech sie zastanowi dobrze kobieta czy powalczy z tym czy nie da rady.Nic na sile.

ps.na smsa odpisala ,ze klopoty nawet nie byla w Bydgoszczy na zaplanowanej konferencji.Niech mysli zapowiadal sie dom fajnie ale nigdy nie wiadomo moze sabie ten dom pisny a moze inny...

Posted

Gonia! chyba za bardzo podejrzliwie na nas patrzysz :evil_lol:

my jestesmy amatorki i Ci ufamy, bo masz duże doświadczenie i jesteś ostrożna
jak tylko Rytka do mnie zadzwoniła z wieścią o mailu od chętnej Pani, to jedna przez drugą nawijałyśmy, żeby Ciebie poprosić o rozmowę z Panią - bo my nawet nie wiemy jak rozmawiać

więc nie ma żadnych pretensji

a że sobie ubolewamy i marudzimy, to przecież nie na Ciebie, tylko z niepewności, czy Pani się odezwie i co powie......

Posted

... i oby nowy dom :) Dzień dobry Sabusiu :kiss_2:

Właśnie zalogowałam się na allegro i widzę, że Sabie przybył kolejny obserwator, czyli ma ich już 2 :) Ciekawe czy Pani, o której mowa jest w ostatnich postach jest jednym z nich, czy dowiedziała się o niej z innych ogłoszeń.

Posted

wlasnie moze jeszcze sie zdecyduje w kazdym razie teraz ona musi sie odezwac bo inaczej to juz moglaby mnie posądzić o molestowanie(zapraszam,pytam czy juz podjela decyzje..)naprawde wydawała sie sesowna i mam nadzieje,ze da mi za jakis czas odp.tak lub nie.
nie mam pojecia z jakiego ogłoszenia wypatrzyla Sabe -w kazdym razie jest z Koszalina.
to cyt.z jej meila z przedwczoraj-nic tylko czekac.

Około 20 wraca mój mąż, porozmawiamy ze sobą o Sabie. Napewno dam Pani znać jaką decyzję podjeliśmy.

Co do wieku, nie ma to znaczenia, czy ma 6, czy 10 lat. Jest piekna.
Ja sie zakochalam.
Martwi mnie to że może miec stres seperayjny. Faktem jest to że nie będzie na dlugo zotawała sama, ale w moim biurze musi umiec zostac. Hmm,

Boje sie tego poneważ nasi znajomi mają spaniela z lekiem separacyjnym, i to on wyprawia przechodzi ludzie wyobrażenie.

Napewno sie odezwe,

koniec cyt.

Ajula ma racje nerwowo sie robi za kazdym razem jak sie pojawia dom a to moja wina bo ja tak sie podniecam za kazdym razem a to przez to,ze tak mi zalezy-wolalabym ją wydc juz do mnowego domu a nie kolejnego dt to zawsze maci psu w glowie(takie ciagle zmiany)ale jak widac co jakis czas pojawia sie chetny na Sabe wiec w koncu trafi sie wlasciwy dom.

jutro rozstanie mopa z saba-odwoze mopa i mame ,za tydzien ojca i reszte klamotów-ja pozałatwiam reszte spraw i po nowym roku tez wyjezdzam.Sabcia bedzie pod opieka mojej znajomej(napewno miesiac)przyzwyczajam ja do niej i do nowego miejsca ale i tak bedzie tesknic...

Posted

Saba dodana jest na małopolskie na stronach:

[url]http://owi.pl[/url]
[url]www.drobne.centrumofert.pl[/url]
[url]www.olx.pl[/url]
[url]www.kokosy.pl[/url]
[url]http://ale.gratka.pl[/url]
[url]www.pineska.pl[/url]
[url]www.neeon.pl[/url]
telezoo
[url]www.adopcjapsa.pl[/url]
[url]www.eoferty.com.pl[/url]

[url]www.gumtree.pl[/url]
[url]www.ojoj.pl[/url]
[url]www.rozglos.net[/url]
[url]http://twojeanonse.com[/url]
[url]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/url]
[url]www.nasipupile.pl[/url]
[url]www.najpewniej.pl[/url]
[url]www.petworld.pl[/url]
[url]www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta[/url]
[url]www.oglosili.pl[/url]

[url]www.petsy.pl[/url]
[url]www.ogloszenia.jard.pl[/url]
[url]http://www.bazarek.biz[/url]
[url]www.nalepka.info[/url]
[url]www.fistak.pl[/url]
[url]www.darmobranie.pl[/url]
[url]www.sprzedasz.pl[/url]
[url]http://adpost.pl[/url]
[url]www.bardzi.pl[/url]
[url]www.cafeanimal.pl[/url]

Posted

Przepraszam, że nawaliłam... wiem, że obiecywałam dzisiaj ( w właściwie wczoraj ) zrobić ogłoszenia na województwo mazowieckie, a nie zrobiłam tego. Bardzo, bardzo przepraszam. Już teraz nie jestem w stanie, ale napewno zrobię to za kilka godzin. Tym razem napewno!

Posted

przyszła odpowiedz od pani z Koszalina cyt.
''witam, przezpraszam ze nie odezwalam sie wczoraj, ale mój mąz ma jednak problemy. Kawalek szkla z okularow wbil sie w oko.

Niestety przez 3 tygodnie nie jestem w stanie wyjechac z koszalina, mój maz ma zaklejone oba oczy.
Jezeli znajdzie sie rodzina dla Saby prosze ją oddać do adopcji.
Ja w tej chwili nie jestem w stanie poświęcić swojego czasu dla niej, niestety.

serdecznosci, prosze podrapac Sabe za lewym uchem ode mnie.''

nie wiem czy odpisac ,zapytac panią czy to ona jest jednym z obserwatoró na allegro ,wogóle zachecic ja jeszcze jakos(zminimalizowac strach o lęk sep.-bo to rzecz do wybadania jeszcze ten lęk występuje u saby czy po prostu to był stres w nowym miejscu,zaproponowac ,ze mozemy zawiesc sabe itp. czy dac sobie z nią spokój?

Posted

BB dokladnie saba jest psem rozumiejacym czego sie od niej chce stara sie dopasowac, przypodobac byc grzeczna z nia mozna pracowaća jej lęk z czasem jak poczuje sie pewnie osłabnie napewno.tak jak u mnie kilka pierwszych dni a teraz to duza róznica-pies juz swobodny pewny siebie a i ona jest posluszna kiedy mój siostrzeniec ja 'wyrzuca' z kanapy grzecznie schodzi a nawet wychodzi z pokoju-tak na wszelki wypadek jakby chciala pokazac jaka ona grzeczna.Jak do kazdego pies potrzeba troche cierpliwosci i pracy ale sab to łatwy w obsludze pies(porownuje z kilkoma,ktore mialam).