majqa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='GoniaP'](...) sorus, mamus zapierdalatus :) Forgivus - wybaczantus puszczons. :cool1: Quote
Ajula Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 kurna olek, po jakiemu wy gadacie? :hmmmm: Quote
majqa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ajula napisał(a):kurna olek, po jakiemu wy gadacie? :hmmmm: Po naszemu, slang poznańsko - łódzki nie do końca trzeźwy... :evil_lol: Quote
GoniaP Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 majqa napisał(a):Po naszemu, slang poznańsko - łódzki nie do końca trzeźwy... :evil_lol: Mów za siebius !! Quote
majqa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 GoniaP napisał(a):Mów za siebius !! Kiedyś to się musiało wydać Goniu, głowa do góry... ;-) Quote
rytka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 dziękujus za kontus dzis zrobie przelewus dla Emirus na kwotus 275zł. na moje konto wplyneły 15zł.od agnieszki103 70zl.od KateBono dziekujemy:loveu: KateBono listonosz dzis dostarczyl witamny dla Saby-Saba wcina jak chrupki.Kate niie odciagnęlas sobie z tego 70zł.z bazarku jak prosiłam:mad:-powiedz ile mam Ci zaplacic? Quote
KateBono Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nic. To jest prezent od" Gufiaczka dla swojej mamy" na Mikołaja. Quote
rytka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 a na mikolaja od synusia -to mamusia w takim razie przesle cos po choinke z sunusiowi.I nie wiem jak oni sobie sami rade dawali(tzn.Guf i Saba)to takie cielaki-Gufi to chociaz prawie slepy do domu mi trafial bezblednie a saba ciągle sie pakuje na inna klatke...to chyba mama Gufa wyprowadzila na te manowce a nie odwrotnie. zrobilam wplaty na konto emirowe(275zl.) i lilmo(20zł.na allegro)bank nie chcial mi przyjąc bo konto Emirowe nie wchodzilo poszlam do biblioteki(z dostepem do netu) sprawdzić -zeby 2 razy do miasta nie jezdzic i spisałam -wyszlo mi ze mam dobrze napisane na druczku i dzwonie do Gonia dopiero jak ona mi podyktowala jak analfabecie to wylapalismy bład.Nic to bo moja wizyta w bibliotece zaowocowala teraz bede czytac wypozyczyłam 6 czesci Pamietniki wampirow-obejzalam 10odcinkow serialu i tak sie wciągnelam ze hej:oops::roll: Quote
rytka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 tapczanik nie spelnil zadania bo jest ciezki i nie mam go gdzie ustawic i przenosic,podnosic wiec zostal sie tylko materac z tapczaniku w domu i nie powiem cieszy sie duzym wzieciem u piesow oczywiscie mop jak wszysko zawlaszczyl dla siebie ale saba zabrala za to mopowe spanie-podobnie jak Guf potrafi sie wcisnąc w malutkie legowisko mopowe. Quote
Lilmo Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Oto link do nowej aukcji Sabci: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=838337853 Pozmieniałam wszystko według rad Rytki :) Wiem, że w nagłówku jest nadal "Czarna", postaram się to jutro zmienić. Quote
rytka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 dzieki lilmo zalezalo mi,zeby oddac charakter Saby.Wiecie,ze w Gnieznie w tym paru malo nie doszło do adopcji saby tzn.starszy pan(ale z tych w szyku) nie mogł oderwac od niej wzroku i rąk-myslal,ze saba jest mloda-bo piszczala do niego ciapa jedna.Niedawno stracili jamnika i zawzieli sie ,ze juz nie biora nigdy psa-ale widac bylo,ze postanowienie nie byo moce tak lypali na Sabe-jeszcze sie jej trafi dom. Quote
Ajula Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 rytka napisał(a): tak lypali na Sabe-jeszcze sie jej trafi dom. a wzięli telefon do Ciebie? Quote
majqa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ależ śmiiiisznie wygląda Sabeńka w tym małym spadełku. ;-) Quote
rytka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ajula napisał(a):a wzięli telefon do Ciebie? nie - to bylo tylko kilka zdan zamienionych -gdybym miala wiecej czasu na rozmowe z nimi to kto wie, moze udało by sie Panią przekonać bo Pan to widac zjadłby Sabe tak sie spodobala... Saba sie podoba ludziom-w parku tyle pieskow a do Saby podeszli sie witać. Quote
Ewelina.w38 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Moze uda sie następnym razem. A powiedzcie mi jak Czarna z finansami stoi? bo ja sie juz od dłuższego czasu za bazarek zabieram i m.in. na nią ma być. Tylko, ze nie wczesniej niz po 10.12 bo juz w swoim rodzinnym domu nie mieszkam i nie mam kiedy i na czym szyć. A to poszewkowy bazarek miał byc. Sprawa pilna czy nie? Quote
Ewelina.w38 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='rytka'] hehe twój Mopik sie rozwalił na materacu i poduszce a Sabka "gniecie" się na takiej malutkiej:evil_lol: Chłopak nie uległ jej urokowi, rządzi twardą ręką (łapą) ;) Quote
BeaBono Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ....................................... Quote
GoniaP Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dziękuję bardzo za zwrot pieniążków za sterylkę Sabuni :) Quote
Ajula Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Goniu, dzięki temu, że wyłożyłas na zabieg i załatwiłas DT, Saba już dawno zapomniała, że miała sterylkę :) Rytka, napisz coś, czy Czarnej sutki się trochę wciągnęły? moja Hexi to ma takie maleńkie jak główki od szpilek, ale ona była ciachana jak skończyła roczek Quote
majqa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja zawsze, jak tu wchodzę, doczekać się nie mogę kolejnej porcji newsków. :-) Quote
Ewelina.w38 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ha! czyli Panienka męską łapką rządzi! :) a jak te finanse? Quote
Ewelina.w38 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 dubel po każdych zmianach na dogo coraz gozrej mi sie tu działa:shake: Quote
Recommended Posts