Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujus za kontus dzis zrobie przelewus dla Emirus na kwotus 275zł.

na moje konto wplyneły
15zł.od agnieszki103
70zl.od KateBono
dziekujemy:loveu:
KateBono listonosz dzis dostarczyl witamny dla Saby-Saba wcina jak chrupki.Kate niie odciagnęlas sobie z tego 70zł.z bazarku jak prosiłam:mad:-powiedz ile mam Ci zaplacic?

Posted

a na mikolaja od synusia -to mamusia w takim razie przesle cos po choinke z sunusiowi.I nie wiem jak oni sobie sami rade dawali(tzn.Guf i Saba)to takie cielaki-Gufi to chociaz prawie slepy do domu mi trafial bezblednie a saba ciągle sie pakuje na inna klatke...to chyba mama Gufa wyprowadzila na te manowce a nie odwrotnie.

zrobilam wplaty na konto emirowe(275zl.) i lilmo(20zł.na allegro)bank nie chcial mi przyjąc bo konto Emirowe nie wchodzilo poszlam do biblioteki(z dostepem do netu) sprawdzić -zeby 2 razy do miasta nie jezdzic i spisałam -wyszlo mi ze mam dobrze napisane na druczku i dzwonie do Gonia dopiero jak ona mi podyktowala jak analfabecie to wylapalismy bład.Nic to bo moja wizyta w bibliotece zaowocowala teraz bede czytac wypozyczyłam 6 czesci Pamietniki wampirow-obejzalam 10odcinkow serialu i tak sie wciągnelam ze hej:oops::roll:

Posted

tapczanik nie spelnil zadania bo jest ciezki i nie mam go gdzie ustawic i przenosic,podnosic wiec zostal sie tylko materac z tapczaniku w domu i nie powiem cieszy sie duzym wzieciem u piesow oczywiscie mop jak wszysko zawlaszczyl dla siebie ale saba zabrala za to mopowe spanie-podobnie jak Guf potrafi sie wcisnąc w malutkie legowisko mopowe.

Posted

dzieki lilmo zalezalo mi,zeby oddac charakter Saby.Wiecie,ze w Gnieznie w tym paru malo nie doszło do adopcji saby tzn.starszy pan(ale z tych w szyku) nie mogł oderwac od niej wzroku i rąk-myslal,ze saba jest mloda-bo piszczala do niego ciapa jedna.Niedawno stracili jamnika i zawzieli sie ,ze juz nie biora nigdy psa-ale widac bylo,ze postanowienie nie byo moce tak lypali na Sabe-jeszcze sie jej trafi dom.

Posted

Ajula napisał(a):
a wzięli telefon do Ciebie?

nie - to bylo tylko kilka zdan zamienionych -gdybym miala wiecej czasu na rozmowe z nimi to kto wie, moze udało by sie Panią przekonać bo Pan to widac zjadłby Sabe tak sie spodobala... Saba sie podoba ludziom-w parku tyle pieskow a do Saby podeszli sie witać.

Posted

Moze uda sie następnym razem.

A powiedzcie mi jak Czarna z finansami stoi? bo ja sie juz od dłuższego czasu za bazarek zabieram i m.in. na nią ma być. Tylko, ze nie wczesniej niz po 10.12 bo juz w swoim rodzinnym domu nie mieszkam i nie mam kiedy i na czym szyć. A to poszewkowy bazarek miał byc.

Sprawa pilna czy nie?

Posted

Goniu, dzięki temu, że wyłożyłas na zabieg i załatwiłas DT, Saba już dawno zapomniała, że miała sterylkę :)
Rytka, napisz coś, czy Czarnej sutki się trochę wciągnęły?
moja Hexi to ma takie maleńkie jak główki od szpilek, ale ona była ciachana jak skończyła roczek