rytka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 togaa napisał(a):Pozostaje trzymać kciuki.....!!!!! odpisałam pani i teraz czekamy i zaciskamy... (pani ma juz swojego labka 2,5 roku:razz:) Quote
Ajula Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 coś się dzieje :multi:może się akurat uda z tą Panią Rytka, Twoja Frytka podobna do mojej Hexi - nie dziwię się, że tak ją kochałas jak moja Hexunia odejdzie, to serce rozpadnie mi się na tysiąc kawałków napewno na jej miejsce przybędzie jakies inne stworzenie, ale to Hexi zawsze będzie moją najukochańszą lalunią Quote
rytka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 majqa nic specjalnego(nie takie jak Lolusia)-szybko wykonane z materialów z odzysku(stary materac,dechy z starej szafki,materiał z lumpexu na materacyk)ale własne lóżeczko jest!Brat przysłał mi zdj.jak bede w miescie odbiore:lol: Quote
majqa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Idę szukać szczęki. Bajeczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lilmo Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No proszę, proszę, ale luksusy będzie miała teraz Sabunia! :loveu: Rewelacja! Quote
Ajula Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wspaniałe Rytka szykuje posag dla Saby :) Quote
rytka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 zeby łóżeczko Sabie sie spodobalo-zobaczymy... wydałam na nie 8zł-wkręty,klej,materiał 4zł.i jak pisałam można je zrobić jedną ręką w pare godzin... co godz.sprawdzam poczte a z tel.sie nie roztaje i czekam... Quote
majqa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 O matko, to Ty rób te tapczaniki, a ja je będę opychać na allegro za krotność ceny wyjściowej. Quote
Ajula Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 majqa napisał(a):O matko, to Ty rób te tapczaniki, a ja je będę opychać na allegro za krotność ceny wyjściowej. dobry pomysł a kasa będzie na psy :) Quote
majqa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ajula napisał(a):(...) a kasa będzie na psy :) Myślę, że to by miało rację bytu. :cool1: Quote
rytka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 i nic cisza...pani nie odpisala a szkoda bo zabrzmialo obiecująco... Quote
majqa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ajula napisał(a):nic to, poczekamy na inną panią :) Dokładnie, tak. Quote
BeaBono Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ...................................... Quote
majqa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 rytka napisał(a):i nic cisza...pani nie odpisala a szkoda bo zabrzmialo obiecująco... Miejmy nadzieję, że nie ta to inna. Quote
BeaBono Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ....................................... Quote
rytka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Poprosiłam BB o zrobienie plakaciku(taki do wywieszenia w strategicznych miejscach)co by zwiekszyc szanse na dom dla Sabusi i Gufika.Dzieki BB, pomysle i do wieczora napisze najwazniejsze inf. w skrócie wielkim o sabci plus zdjęcie.Bardzo mi zalezy żeby znalazł sie dom stały dla niej bo ona sie szybko przywiązuje sie,traktuje nas juz jak dom , bedzie cierpiec bardziej niz roztrzepany,szalony Guf po rozstaniu-chciałabym jej oszczedzić kolejnych zmian niepotrzebnych Tj.za miesiąc inny dt .Trzeba zrobic wszystko zeby znaleśc ds sabusia to subtelna wrazliwa sunia, bardzo wrazliwa tym mnie juz oczarowała przy budzie i własnie dlatego tak cięzko jej było na łancuchu. ps.BB ta na legowisku zielonym to moja Frytka nie Saba:evil_lol:podobne no nie? Quote
Ewelina.w38 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Rytka ty tylko ołtarzyka nie zrób CZarnej!:evil_lol: Quote
Ajula Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 nawet sie nie skapnęłam, że to Frytka a nie Czarna BB - dobra robota :) Quote
rytka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 super BB dzięki-jutro rano sobie wydrukuje u znajomej a potem rozwieszam gdzie sie da...jade min.do Bydgoszczy i tam tez w kilku miejscach zareklamuje Sabcie.CIOTKI PROŚBA TAKA,ZE KTO MOŻE WIESZA PLAKAT! a wpłyneła kasa dla sabci 100zł.smyku 35zł.Ewelinaw38 dziekujemy:loveu: jeszcze troszke i saba zapłaci za sterylke:lol: Quote
majqa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ryciu, pewno pamiętasz koszt sterylki. Odejmij proszę te wpłaty i wpisz, pogrubiając, kwotę brakującą. Quote
rytka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 275zł. to koszt sterylki i badań. 235zł. tyle ma Sabcia w tej chwili. Brakuje tylko 40zł. Quote
Recommended Posts