Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

coś się dzieje :multi:może się akurat uda z tą Panią

Rytka, Twoja Frytka podobna do mojej Hexi - nie dziwię się, że tak ją kochałas
jak moja Hexunia odejdzie, to serce rozpadnie mi się na tysiąc kawałków
napewno na jej miejsce przybędzie jakies inne stworzenie, ale to Hexi zawsze będzie moją najukochańszą lalunią

Posted

majqa nic specjalnego(nie takie jak Lolusia)-szybko wykonane z materialów z odzysku(stary materac,dechy z starej szafki,materiał z lumpexu na materacyk)ale własne lóżeczko jest!Brat przysłał mi zdj.jak bede w miescie odbiore:lol:

Posted

zeby łóżeczko Sabie sie spodobalo-zobaczymy...
wydałam na nie 8zł-wkręty,klej,materiał 4zł.i jak pisałam można je zrobić jedną ręką w pare godzin...

co godz.sprawdzam poczte a z tel.sie nie roztaje i czekam...

Posted

Poprosiłam BB o zrobienie plakaciku(taki do wywieszenia w strategicznych miejscach)co by zwiekszyc szanse na dom dla Sabusi i Gufika.Dzieki BB, pomysle i do wieczora napisze najwazniejsze inf. w skrócie wielkim o sabci plus zdjęcie.Bardzo mi zalezy żeby znalazł sie dom stały dla niej bo ona sie szybko przywiązuje sie,traktuje nas juz jak dom , bedzie cierpiec bardziej niz roztrzepany,szalony Guf po rozstaniu-chciałabym jej oszczedzić kolejnych zmian niepotrzebnych Tj.za miesiąc inny dt .Trzeba zrobic wszystko zeby znaleśc ds sabusia to subtelna wrazliwa sunia, bardzo wrazliwa tym mnie juz oczarowała przy budzie i własnie dlatego tak cięzko jej było na łancuchu.

ps.BB ta na legowisku zielonym to moja Frytka nie Saba:evil_lol:podobne no nie?

Posted

super BB dzięki-jutro rano sobie wydrukuje u znajomej a potem rozwieszam gdzie sie da...jade min.do Bydgoszczy i tam tez w kilku miejscach zareklamuje Sabcie.CIOTKI PROŚBA TAKA,ZE KTO MOŻE WIESZA PLAKAT!

a wpłyneła kasa dla sabci
100zł.smyku
35zł.Ewelinaw38
dziekujemy:loveu:
jeszcze troszke i saba zapłaci za sterylke:lol: