GoniaP Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dzięki za wstawienie zdjęć Majguś :loveu: Czarna jest tak słodka, że można by ją zjeść... Faktura za dzisiejsze poczynania weta opiewa na kwotę 275zł Potraktował Sabunię ulgowo, dzięki Bogu :multi: Quote
rytka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 super a nie boi sie juz duzego miasta?grzeczna? Quote
jkp Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 HUURRRAAA odnalazłam subskrypcje !!! A ja poznałam sunie osobiscie!!! Saba ( dla mnie zawsze Czarna ;) jest super sunią i wiedzialam , ze jest powód dla którego nie moge o niej zapomniec przy tej budzie !!! rytka DZIEKI za jej wyciągniecie i za wszystko. Mam nadzijee , ze przebieg pooperacyjney nadal prawidłowy i DT nie ma z nia problemow Quote
rytka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Sabcia juz u mnie,przywiózł mąż Ajulki-wielkie dzięki co bym bez Was zrobila.Podziękowania dla dt za przechowanie Sabuni po zabiegu, Jkp,Goni za pomoc i zaangzowanie. Saba wrócila jak do siebie,krótkie powitanie i szybko sprawdziec czy miski są gdzie były i bach na łózka.Czuje sie swobodnie jak by nie opuszczala domu,mop sie nawet ucieszył(troszke) Rana po sterylce prawie niewidoczna.Saba ma jedna 'wade' musi byc blisko jak najblizej czlowieka i takiego domku szukamy... Quote
Ajula Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Krzysiek mówił, że Saba się szaleńczo cieszyła z powrotu do Rytki :lol: Quote
majqa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ajula napisał(a):Krzysiek mówił, że Saba się szaleńczo cieszyła z powrotu do Rytki :lol: Nic dziwnego, a gdzie jej będzie lepiej? :-) Quote
jkp Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Teraz bedzie wypowiedź surowej ciotki z Poznania ( czytaj zasadniczej):diabloti:- kochana rytko pliiiss nie daj sie rozpuscić Sabie jak dziadowski bicz bo bedzie jej trudno domek znaleźć:razz:. Przy budzie pewnie swoje przezyła :shake: skoro taka jest "doludzka" ale teraz moze ( musi :evil_lol:) zrozumiec ,ze nikt jej nie ucieknie , nie zostawi na długo itd. Najlepiej nagradzac ja za pozostawanie samej nawet w drugim pomieszczeniu tylko . No to szukamy domku - domu raczej emeryckiego niż zapracowanych pracownikow najemnych:eviltong:. Czy Saba ma ogłoszenia ? majga do ciebie specjalistko to pytanie :lol: Quote
majqa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ma ogłoszeń od diabła i trochę, wykaz stron jest na wątku strony wstecz. 15tkę robiła Lilmo, resztę ja. Quote
majqa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 jkp napisał(a):Dzieki to czekamy i szukamy Czas najwyższy żeby się fonik rozdzwonił! Quote
rytka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 fonik milczy narazie... ciotka zasadnicza-spoko mozna odniesc wrazenie,ze psy mi chodza po głowie ale nie:eviltong: co nalezy potrafie wyegzekwować.Zawsze miałam jednego psa i fakt wolno mu prawie wszystko ale słuchac sie musiał i słuchal.Teraz jak sa dwa juz inne zasady obowiazuja bo naturalnie z dwona na waskim łózku sie nie wyspie i Sabula była juz uczona wczesniej(tj.konsekwentnie zwalana),ze w nocy nie do łóżka i tak tez robi -dzis cala nocka na foteku nie próbowala ani do mnie ani do nikogo innego sie pakowac w dzien to co innego.saba to mądry pies potrzebuje kilku dni ale pojmie w mig czego ludzie w nowym domu od niej oczekują.. dla mnie to naprawde najgrzeczniejszy pies jakiego poznalam-zaraz po niej jest mój mop. Quote
majqa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 rytka napisał(a):fonik milczy narazie...(...) . Oj, to kiepsko. Quote
irenaka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Czy ja mogę prosić o jakieś konto do wpłat? Jeszcze się bazarek nie skończył, ale Smyku już chce licytować i wpłacać. Quote
koosiek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Proszę, zajrzyjcie! Trzy czarnuszki z Szydłowca żyją na ulicy, jutro może ich już nie być :-( http://www.dogomania.pl/threads/174070-Czarnuszki-spod-bloku-i-kolejny-z-wysypiska-z-chorym-okiem-POTRZEBNE-DEKLARACJE Quote
rytka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 jesteśmy dłuzni za sterylke 275zł.wobec tego ewentualny wpływ z bazarku przeznacze na splate tegoz zobowiazania. sabcia ma aktualnie 100zł.od jkp , poczekam do konca bazarku i wplace te 100(od jkp) plus to co sie uda uzbierac na bazarku razem-moze byc tak? wobec tego podam Irenaka na pw.mój nr.konta a ja zrobie jeden przelew na sterylke. sabunia wybrała juz sobie jeden pokój i jego sie trzyma do duzego tylko zaglada czasem- a i zostaje sama w tym pokoju a dzwi ma otwarte. Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 rytka napisał(a):jesteśmy dłuzni za sterylke 275zł.wobec tego ewentualny wpływ z bazarku przeznacze na splate tegoz zobowiazania. sabcia ma aktualnie 100zł.od jkp , poczekam do konca bazarku i wplace te 100(od jkp) plus to co sie uda uzbierac na bazarku razem-moze byc tak? . jestem za a Smykowi proponuje w zamian wysłać anielskie skrzydła, będą jej bardzo pasować :loveu: kiedys takie skrzydła zrobiła moja siostra dla mojej córki, córka była wtedy w podstawówce i brała udział w jasełkach - była aniołem skrzydła były super - duże i świetnie się trzymały na plecach, Natalka wyglądała zabójczo: czarne długie kręcone włosy, czarne oczy, biała sunknia i te skrzydła jasełka były w kościele, wszystko wyglądało pięknie, ale w pewnym momencie zauważyłam, że Natalka jakos się kręci dziwnie, myslałam, że jej niewygodnie z tymi skrzydłami, ale nie - ta mała diablica tak sie kręciła, bo bardzo starala się walić tymi skrzydłami kolegę, który stał obok - udawało się to jej wysmienicie :evil_lol: Quote
majqa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ajula napisał(a):(...) Natalka wyglądała zabójczo (...) myslałam, że jej niewygodnie z tymi skrzydłami, ale nie - ta mała diablica tak sie kręciła, bo bardzo starala się walić tymi skrzydłami kolegę, który stał obok (...) Zuch Dziewczyna!!!!!!!!!! Quote
rytka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 czarna saba-zostala sama dzis w domu na pół godz.z dwoma poudarowcami(jeden prawa ,drugi lewa-sparalizowane) czyli można przyjąć ,ze to ona sie opiekowałam nimi i spisała sie super,była grzeczna ,zastawic ją sama całkiem nie mam mozliwosci.Mówiłam jej czasu trzeba-juz coraz wiecej czasu spedza sama w pokoju i wogóle pewniejsza siebie sie robi.A miałam juz wczesniej napisac-Saba jak kazdy pies cieszy sie i merda ogonem jak idziemy na spacer ale Saba tak samo sie cieszy jak wracamy DO DOMKU mop na poczatku napierał całym ciałem na dzwi-bo go noga odganiali w poprzednim miejscu a Saba merda ogonem z radosci.. Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 rytka napisał(a):-Saba jak kazdy pies cieszy sie i merda ogonem jak idziemy na spacer ale Saba tak samo sie cieszy jak wracamy DO DOMKU .. mój Gacek tak ma, jak psom powiem na spacerze: "idziemy do domu" to Hexi patrzy rozczarowana i opóźnia jak może, a Gacuś dostaje skrzydeł i w takich fajnych pląsach leci do domu Quote
Ewelina.w38 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Czarna ślicznoto, dobranoc Ci życzę! I obudź rano Rytkę bo ona sie później wstydzi, ze w szlafroku chodzi:cool3: JA na razie bardzo skromnie moge wesprzec Czarną. Mam nadzieje ze pozniej wiecej kaski na Sabe uzbieram. Poproszę o nr konta do wpłaty i dane do przelewu Quote
Recommended Posts