Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='Ajula']ciekawe co u Saby[/QUOTE]

niebawem wysle smsa z zapytaniem-Iwona na dogo napewno juz nie zaglada ale ja tam kontaktu z Sabula nie mam zamiaru tracic-to moj ulubiny pies.Jeśli bede bede miala okazje jechac w tym roku do Wrocka do siostrzenca to bankowo po drodze wjade do Sabuni.

Posted

Pani Iwona napisala,ze u Saby wszystko ok.ale jej kotka sie okociła(kocila sie juz wczesniej tez ale male udusil kocur itptym razem male sa w domu)rozmawiałam z nia juz o sterylce,ze to najlepsze wyjscie bo inaczej stale beda' takie klopoty' (wczesniej była z nia na zastrzyku u ich weta.)probuje ja jakos zachecic przekanoc ,ze to nic takiego moja kota po 2 dniach normalnie juz po dworze chodzila,wlasnie wyslalam pw.do osoby z trzebnicy zeby podala jakiego tamejszego weta,ktory robi sterylki...

a sabcia nie przejawia zainteresowania malumi kociakami:)

Posted

gdzie dostała guza ?moja Mania po zastrzyku horomonalnym dostala swira i dlatego krotko brala -tak lubila gryz w ręke(ale nigdy mocno) a po zastrzyku nie dawała podejsc do siebie fukala na wszystkich za to po sterylce miziasta sie zrobila(taka miziasta bylwała wczesniej tylko jak miala male)i juz nie latała tak po wsi ,domu sie trzymala.
Pani Saby zdaje sie nie wie jak przeprowadzic sterylke tj. mowila mi,ze ich wet.zabiegow nie robi(zreszta smiesznie malo za zastrzki bral bo 12zl.ja lata temu placilam wiecej)a jak gdzies dalej to jak ja przewiesc i jak to przeprowadzic,co po zabiegu itp.trzeba Iwone troche zachecic ,osmielic .

Posted

[quote name='rytka']
Pani Saby zdaje sie nie wie jak przeprowadzic sterylke tj. mowila mi,ze ich wet.zabiegow nie robi(zreszta smiesznie malo za zastrzki bral bo 12zl.ja lata temu placilam wiecej)a jak gdzies dalej to jak ja przewiesc i jak to przeprowadzic,co po zabiegu itp.trzeba Iwone troche zachecic ,osmielic .[/QUOTE]
może trzeba poprosić okoliczne kociary o pomoc tzn. żeby popilotowały sprawę
w tamtej okolicy są dogomaniaczki, więc i kociary są na pewno :)

Posted

Ja czekam na odp.jednej dziewczyny z Trzebnicy dosc aktywana i zorientowana osoba(zdaje sie,ze aktualnie na urlopie)tam musi byc wet.ktory robi sterylki.zreszta narazie kotka musi male odkarmić,wiec troszke czasu jeszcze jest.

Posted

Ajula napisał(a):
podejrzewam, że Elza (która sprawdzała dom dla Czarnej) też wie, gdzie w okolicy można zrobić sterylkę koci

a zapytam sie kto pyta nie bładzi;)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

były 2 wizyty pa .pierwsza w kwietniu, druga w pazdzierniku zeszlego roku wtedy Saba cała i zdrowa .niebawem poprosze dom Sabci o nowe wiadomosci;)

Posted

dostałam od pani Saby odp.,ze z Sabą ok.ale chce byc cały czas na dworze i cięzko ją do domu zaciagnąć...Pani obiecała,ze jak zrobi zdjęcia to napewno wyśle.

• 2 months later...
Posted

naisałam meila do Pani z prośba o zdjęcia...postara sie ale Saba taka ruchliwa,ze cięzko jej zrobić..ja tam mam sporo jej zdjęc nie było mi cięzko więć pomogę;)byc moze w niedziele pojade do Wrocka to wjade po drodze do Saby :)ciekawam jak teraz wyglada,Pani napisała,ze spi z dziecmi jej w łózku i opiekuje sie mlodymi kociakami bo jej kotka znow na młode.