karusiap Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dredzik:)tak wygladal gdy 3 tyg temu ktos przyprowadzil go do schroniska.Brudny,zakoltuniony, wychudzony, a jednak caly czas lgnacy do czlowieka. To psie dziecko prosi o zainteresowanie kazdym swoim ruchem.Jest bardzo radosnym,wesolym psem, ktory nie chodzi a podskakuje ochoczo kolo czlowieka:loveu::loveu: :loveu: W schronisku zostal ogolony i na pewno poczul ulge. szukamy domu,gdzie nie bedzie tylko piekna zabawka. szukamy tez domu dla jego 2 kompanow z boksu,prawie pinczerka,przeradosnego,fajnego psiaka,caluje,podgryza w zabawie,bardzo zabiega o wzgledy, oraz mini mini sznaucerowatego indywidualisty,bardzo milego i slicznego psiaczka. prosze o pomoc w ogloszeniach 507 058 628 Quote
agamika Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 na czele oczywiście prawie pinczerek ; ) a tu dzielna karusiap udaje ze wszyscy chca isc w tym samym kierunku :P "pseudo"sznupek moze terierkowaty tez ? z DredzikiemFREDZIKIEM na pierwszym planie "zostaniemy tak na zawsze ? " nakolankowiec Quote
Asior Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ups.. przepraszam, że wskoczyłam przed Ciebie.. ale myślałam,z ę już koniec.... Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 łomatko a kto miał taką fantazję przy obcinaniu Dredzika? :lol: fajne psiaki :loveu: Quote
karusiap Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Nie mamy i schron raczej tez nie,bo w kompie maja juz obcietego. Ale wygladal jak mini PON.Zadbany bedzie po prostu przepiekny.Nie zapominajcie o jego kumplach;) Quote
AMIGA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ale cudeńka :loveu: Czyżby z Dredzika ktoś chcial zrobić sznupka? Bo niejeden sznupek by chciał mieć taką bródkę (np moja Amiga nawet takiej nie ma po wyczynach ostatniej szczeniaczki tymczasowiczki :evil_lol:) A małe czarne to do sznaucia i terierka chyba ma coś z jamnika dołączone, bo jakieś takie długaaaawe to cudeńko jest :loveu: Miejmy nadzieję, że te cudeńka znajdą przed zimą swoje domki Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jkarolinko ,a masz pojedyncze zdjecia kazdego z nich w duzej rozdzilczosci i opisy psiakow ? jezeli tak to przeslij na maila to je powysylam do gazet;) Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):jkarolinko ,a masz pojedyncze zdjecia kazdego z nich w duzej rozdzilczosci i opisy psiakow ? jezeli tak to przeslij na maila to je powysylam do gazet;) super super :loveu: Quote
karusiap Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):jkarolinko ,a masz pojedyncze zdjecia kazdego z nich w duzej rozdzilczosci i opisy psiakow ? jezeli tak to przeslij na maila to je powysylam do gazet;) Zdjecia i opisy mamy tylko takie jak na watku.Nastepnym razem trzeba popytac.Dredzik znaleziony,reszta nie wiem.Zdjecia mam nadzieje tez porobimy jeszcze choc tej ekipie ciezko ustac w miejscu;) Quote
leni356 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Zapisuję się na wątek kudłatków, dodam na Kudłacze w potrzebie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146370 Quote
karusiap Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 leni356 napisał(a):Zapisuję się na wątek kudłatków, dodam na Kudłacze w potrzebie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146370 dziekuje!!! Quote
leni356 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Już dodane, link w moim podpisie. Takie cuda szybko domki znajdą :loveu: Quote
malawaszka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ejjj co tu tak cicho???? są nowe fotki czarnuszka? Quote
karusiap Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 agamika ma z zeszlego tygodnia. Chlopakom dokoptowano kolegow i siedza w siodemke,to chyba najsmieszniejszy boks w schronie:evil_lol::loveu: Quote
agamika Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 mam mam , sie zakręciłam troszkę :oops: , nie mam niestety więcej info na ich temat :shake:.. chiba mam za słabą siłe przebicia do informacji zdjecia dorzucę jutro karusiap byyyłabym pierwsza, ale :eviltong: nie chce ... Quote
karusiap Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga zostawila mi te przyjemnosc,by zakomunikowac,ze Dredziak ma dom:multi::multi::multi:wczoraj agamika widziala jak adoptowano go ze schronu.... Jeden swirek mniej w boksie F8, a wlasciwie chyba dwa bo byl tez piekny,smieszny pekin albinos:loveu:ale chyba pojechal do swoich plaskaczy:loveu:do Warszawy:) Quote
malawaszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 to ten tak? :multi: http://i37.tinypic.com/21vgl.jpg Quote
Asior Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 huraaaaa.. oby to byli normalni ludzie!!!!!! Quote
agamika Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 udało mi sie w koncu zdobyć informacje,. A obecnie w boksie jest juz 9 psów !!!! Doszli :Pompejusz , Adamo , Lucjan i Smar :-( których zdjęć nie mamy zaraz powstawiam króciutkie opisy i wiek i zdjęcia tego co mamy na zdj Quote
agamika Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [FONT=Arial]FAPI [/FONT][FONT=Arial]– 3 lata , „kierownik” boksu , ale nie agresywny !!! - bardzo przymilny , patrzy tylko aby sie wpakować na kolana. Poniżej 10 kg tak na oko , czarny podpalany , ucięty ogon - pewnie miał byc ratlerkiem :shake: [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] raz adoptowany – trafił do schroniska znowu z ulicy, właściciele się nie zgłosili [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
agamika Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [FONT=Arial]GUTEK[/FONT][FONT=Arial] – szczekliwy odwrotnie proporcjonalnie do wielkości :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] ma 6 lat i został oddany przez właściciela do schroniska (ma adnotacje "hałaśliwy " wiec kto wie czy to nie był powód pozbycia się go :angryy: ) ... Jest milutki, ale w tłumie psów „ginie” nie domaga się uwagi , nie wpycha na kolana itd. – ale nie jest zalękniony ;) [/FONT] [FONT=Arial]Gutek to bezkompleksowy maluch , wygląda jak sznaucero miniaturo jamnik = szczota . Prędzej sie go uszłyszy jak zobaczy . Przyjaźnie nastawiony do ludzi [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]http://i33.tinypic.com/21jaihz.jpg[/FONT] Quote
Recommended Posts