Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dredzik:)tak wygladal gdy 3 tyg temu ktos przyprowadzil go do schroniska.Brudny,zakoltuniony, wychudzony, a jednak caly czas lgnacy do czlowieka.
To psie dziecko prosi o zainteresowanie kazdym swoim ruchem.Jest bardzo radosnym,wesolym psem, ktory nie chodzi a podskakuje ochoczo kolo czlowieka:loveu::loveu:
:loveu:

W schronisku zostal ogolony i na pewno poczul ulge.

szukamy domu,gdzie nie bedzie tylko piekna zabawka.
szukamy tez domu dla jego 2 kompanow z boksu,prawie pinczerka,przeradosnego,fajnego psiaka,caluje,podgryza w zabawie,bardzo zabiega o wzgledy, oraz mini mini sznaucerowatego indywidualisty,bardzo milego i slicznego psiaczka.

prosze o pomoc w ogloszeniach 507 058 628

Posted

na czele oczywiście prawie pinczerek ; )

a tu dzielna karusiap udaje ze wszyscy chca isc w tym samym kierunku :P

"pseudo"sznupek moze terierkowaty tez ? z DredzikiemFREDZIKIEM na pierwszym planie

"zostaniemy tak na zawsze ? "

nakolankowiec

Posted

Ale cudeńka :loveu:
Czyżby z Dredzika ktoś chcial zrobić sznupka? Bo niejeden sznupek by chciał mieć taką bródkę (np moja Amiga nawet takiej nie ma po wyczynach ostatniej szczeniaczki tymczasowiczki :evil_lol:)
A małe czarne to do sznaucia i terierka chyba ma coś z jamnika dołączone, bo jakieś takie długaaaawe to cudeńko jest :loveu:

Miejmy nadzieję, że te cudeńka znajdą przed zimą swoje domki

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
jkarolinko ,a masz pojedyncze zdjecia kazdego z nich w duzej rozdzilczosci i opisy psiakow ? jezeli tak to przeslij na maila to je powysylam do gazet;)

super super :loveu:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
jkarolinko ,a masz pojedyncze zdjecia kazdego z nich w duzej rozdzilczosci i opisy psiakow ? jezeli tak to przeslij na maila to je powysylam do gazet;)

Zdjecia i opisy mamy tylko takie jak na watku.Nastepnym razem trzeba popytac.Dredzik znaleziony,reszta nie wiem.Zdjecia mam nadzieje tez porobimy jeszcze choc tej ekipie ciezko ustac w miejscu;)

• 2 weeks later...
Posted

mam mam , sie zakręciłam troszkę :oops: , nie mam niestety więcej info na ich temat :shake:.. chiba mam za słabą siłe przebicia do informacji

zdjecia dorzucę jutro

karusiap byyyłabym pierwsza, ale :eviltong: nie chce ...

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga zostawila mi te przyjemnosc,by zakomunikowac,ze Dredziak ma dom:multi::multi::multi:wczoraj agamika widziala jak adoptowano go ze schronu....
Jeden swirek mniej w boksie F8, a wlasciwie chyba dwa bo byl tez piekny,smieszny pekin albinos:loveu:ale chyba pojechal do swoich plaskaczy:loveu:do Warszawy:)

Posted

udało mi sie w koncu zdobyć informacje,. A obecnie w boksie jest juz 9 psów !!!! Doszli :Pompejusz , Adamo , Lucjan i Smar :-( których zdjęć nie mamy

zaraz powstawiam króciutkie opisy i wiek i zdjęcia tego co mamy na zdj

Posted

[FONT=Arial]FAPI [/FONT][FONT=Arial]– 3 lata , „kierownik” boksu , ale nie agresywny !!! - bardzo przymilny , patrzy tylko aby sie wpakować na kolana. Poniżej 10 kg tak na oko , czarny podpalany , ucięty ogon - pewnie miał byc ratlerkiem :shake:
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial] raz adoptowany – trafił do schroniska znowu z ulicy, właściciele się nie zgłosili [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Arial]GUTEK[/FONT][FONT=Arial] – szczekliwy odwrotnie proporcjonalnie do wielkości :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial] ma 6 lat i został oddany przez właściciela do schroniska (ma adnotacje "hałaśliwy " wiec kto wie czy to nie był powód pozbycia się go :angryy: ) ... Jest milutki, ale w tłumie psów „ginie” nie domaga się uwagi , nie wpycha na kolana itd. – ale nie jest zalękniony ;)
[/FONT]
[FONT=Arial]Gutek to bezkompleksowy maluch , wygląda jak sznaucero miniaturo jamnik = szczota . Prędzej sie go uszłyszy jak zobaczy . Przyjaźnie nastawiony do ludzi [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]http://i33.tinypic.com/21jaihz.jpg[/FONT]