Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niespodzianki mikołajowe - myślałam, że tak tylko w telewizji mówią, że ludzie kupują psy jako prezent...:(
Pewnie gdzieś dostaną szczeniaka jako prezent :(

Posted

Własnie ten okres przedświateczny nie jest dobry dla adopcji, bo albo chca psiaka na prezent, albo nie chcą sobie robić kłopotu na święta, ehh... ja w każdym razie cały czas ogłaszam maluchy.

Posted

W pełni się z Tobą zgadzam Monday, no chyba że dzieciak jest juz na tyle duży i odpowiedzialny żeby zajmować się psiakiem, ale nawet wtedy to i tak wiele obowiązków spada na rodziców i pies jest tak naprawdę jest ich i muszą sie na to zdecydować zanim go adoptują.

Posted

teraz jest okres przedswiateczny....ludzie sie zastanawiaja...tez tak mialysmy w tamtym roku...trzeba byc dobrej mysli....to sie sporo ososb pozglazda...tych dobrych.

Posted

Dzisiaj napisała do mnie jakaś pani w zainteresowana adopcją jednego z maleństw, prosiłam żeby się z Tobą skontaktowała Lilith, albo przesłała swój nr telefonu, zobaczymy...

Posted

odezwał się jakiś pan z krakowa
odpisałam, zadałam parę pytań
pan na razie lakonicznie odpisał, że chce chłopca, kocha zwierzeta i jak się zatem umówimy
odpisałam ponownie i zadałam ponownie parę pytań łącznie z pytaniem o wizytę adopcyjną, ponieważ muszę mieć pewność, że nie pojadę na darmo
zobaczymy możę....może...coś z tego wyjdzie