tula Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dziewczyny ja mam do Was prośbę o jakiś tekścik do ogłoszeń, najlepiej nie za długi no i koniecznie muszę wiedzieć które na zdjęciu to psiaki, a które sunie i jak je opisywac w ogłoszeniach. Przepraszam że sama nie pisze tekstu ale mam ostatnio strasznie złe dni, mój syn choruje, a co najgorsze wczoraj po południu zaginęła jedna z moich sunieczek. Zwiała mi na spacerze koło domu i nigdzie jej nie ma, od wczoraj jeździmy po okolicy i jej szukamy, jestem załamana, nie mam pojęcia czy coś złego jej się nie stało. Ona jest psem przygarnietym z ulicy z przyzwyczajeniami do uciekania, ale zawsze wracała po najwyżej godzinie a teraz jak kamień w wodę, a do tego choruje na padaczkę i bez leków ciagłe ataki gwarantowane. Rozklejam ogłoszenia, dzwonię do schronu i nic, jutro tam jadę rano i zobaczę czy jej nie ma. Dlatego w tej chwili nie mam siły o niczym innym mysleć, więc bardzo Was prosze napiszcie coś to ja jak najszybciej porobię ogłoszenia maluchom. Quote
bullterrierka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Moge Ci pomóc rozklejać plakaty o zaginięciu suni. Quote
lilith27 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 trzeba fotke do schronu podrzucić Quote
tula Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dzięki Beata mogę podwieźć Ci trochę plakatów, a na jakim osiedlu mieszkasz bo Tinka zagineła na Kapturze i nie wiem jak daleko od naszego osiedla powinno się porozklejać info. Dzisiaj zawiozłam plakaty do lecznicy na Struga bo tam u dr Kuszaja leczę moje psiaki i do lecznic na Wolności. Umówiłam sie na jutro z kierowniczką schroniska że przywiozę plakat, ale od soboty codziennie tam dzwonię i nie przyjmowali suczki która by sie zgadzała z opisem. Dziewczyny to jak możecie to napiszcie jakiś tekst do ogłoszeń dla maluchów i pooznaczajcie jakoś fotki żebym wiedziała jak je opisywać w ogłoszeniach, bo tu jak widać czas sie liczy, ten facet całkiem nieodpowiedzialny jest z tego co piszecie i wogóle mu nie zależy ani na suni ani na szczeniaczkach. Quote
lilith27 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 tula wyślij mi na maila wydrukuje w pracy zaniosę do pankarcego i do schronu możemy podrzucić jak będziemy jechały do lady z kubrakiem tyle, że nie wiem kiedy kubraczek przyjdzie stasia-sachan@wp.pl Quote
bullterrierka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 obstawiam,że listonosz z kubraczkiem będzie jutro-szykuj się lilith na wycieczke do schronu mozemy wtedy powiesić plakat Quote
chita Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 dostalam pw, jutro wyjezdzam na kilka dni i nie mam narazie jak pomoc:oops: Quote
tula Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Lilith zaraz wyślę plakat mailem, jak mozesz to zanieś do pankracego, dzięki. Do schronu jutro rano zawiozę, umówiłam sie z kierowniczką. Beatko tylko ja nie wiem czy istnieje możliwość żeby Tinka tak daleko doszła, ale jak mozesz to porozwieszaj może ktoś ją zobaczy, tylko nie wiem czy moge Ci wysłać mailem, czy wydrukować i podwieźć do Ciebie? Quote
Selenga Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wreszcie obiecane allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=829301191 Przepraszam za opóźnienie, ale nie wyrabiam się zupełnie... Quote
lilith27 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Selengo pięknie dziękujemy Tula wydrukowałam, ale troszke średni ten wydyuk myślę, że jest możliwość, żeby suńka zaszła daleko czytałam kiedyś historię zagubionego szczeniaka huskym który się odnalazł dzięki ogłoszneiu na gratce..........100 km dalej od miejsca zamieszkania nie mówię, że suńka twoja suczka tak daleko zaszła pieski zazwyczaj krążą wokoło, Quote
kasia14 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Niestety nie mogę pomóc, co najwyżej ogłosić na kilku psich portalach jeżeli nie mają ogłoszeń. Quote
lilith27 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 kasiu dziękuję za przybycie bączki mają allegro jak na razie Quote
Monday Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A czy ktoś z tego allegro dzwonił już? Mam nadzieje, że skoro to szczeniorki, to znajdą domki... Quote
tula Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 to ja cały czas czekam na tekscik i opis zdjęć bo trudno mi zrobic ogłoszenia bez opisu jaki szczeniaczek jest na jakiej fotce. Quote
Monday Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 tula napisał(a):to ja cały czas czekam na tekscik i opis zdjęć bo trudno mi zrobic ogłoszenia bez opisu jaki szczeniaczek jest na jakiej fotce. A allegro już gotowe... Quote
kasia14 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Na razie zrobiłam maluchom e-zwierzak.pl Ale.gratki niestety nie mogę, bo wprowadzili ograniczenie do 25 ogłoszeń i mam już full:( Quote
Monday Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 lilith, a gdzie ta rodzinka będzie? Mama Beaty zabiera część? A reszta? Finansowo niestety nie pomogę, ale zawsze służę transportem gdyby co - choć tutaj to akurat wszyscy zmotoryzowani :/ i sobą jako osobą asystującą ;) Quote
lilith27 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 w budzie na działce nie ma innego (lepszego) wyjścia nadto wczoraj się dowiedziałam, że pod chałubińskim (IV LO) jest też bezdomna psia mama z oseskami Quote
lilith27 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 suczki pod Chałubińskim też szukamy Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Lilith, a z działki nie wyczmychną się te szkraby? A powędruje tam cała rodzinka? A ktoś dzwonił z ogłoszeń? Widzę, że szczeniaki w miarę szybko znajdują domki....mam nadzieję, że i tym się uda Quote
lilith27 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 mam nadzieję, że nie czmychną robiłyśmy z Beatką oględziny całą rodzinką razem z matką miałam smsa jednego od osoby z Tych kontakt przekazałam osobie na sląsku Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Mogą być i tychy - z transportem coś się wymyśli Przewieźć szczeniorka nie jest trudno ;) Quote
tula Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dziewczyny mozna by zrobic szczeniaczkom ogłoszenia w anonasach radomskich albo może w ofercie warszawskiej, tylko że trzebaby zrobic pojedynczo ze zdjęciem, takie ogłoszenie kosztuje ok 10 zł jedno, ja robiłam tak mojemu szczeniaczkowi i miałam niezły odzew, tylko że szczeniaczek był juz wtedy w nowym domku, a ludzie którzy dzwonili chcieli dużego psiaka, a szczeniaczki wyrosną na niewielkie. Ja moge jednemu zrobic narazie takie ogłoszenie, ale ono ukaże się dopiero w przyszły piatek i musicie zadecydować czy w anonsach czy w ofercie, narazie nie stac mnie żeby zrobić wszystkim. Quote
Recommended Posts