Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny ja mam do Was prośbę o jakiś tekścik do ogłoszeń, najlepiej nie za długi no i koniecznie muszę wiedzieć które na zdjęciu to psiaki, a które sunie i jak je opisywac w ogłoszeniach. Przepraszam że sama nie pisze tekstu ale mam ostatnio strasznie złe dni, mój syn choruje, a co najgorsze wczoraj po południu zaginęła jedna z moich sunieczek. Zwiała mi na spacerze koło domu i nigdzie jej nie ma, od wczoraj jeździmy po okolicy i jej szukamy, jestem załamana, nie mam pojęcia czy coś złego jej się nie stało. Ona jest psem przygarnietym z ulicy z przyzwyczajeniami do uciekania, ale zawsze wracała po najwyżej godzinie a teraz jak kamień w wodę, a do tego choruje na padaczkę i bez leków ciagłe ataki gwarantowane. Rozklejam ogłoszenia, dzwonię do schronu i nic, jutro tam jadę rano i zobaczę czy jej nie ma. Dlatego w tej chwili nie mam siły o niczym innym mysleć, więc bardzo Was prosze napiszcie coś to ja jak najszybciej porobię ogłoszenia maluchom.

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Beata mogę podwieźć Ci trochę plakatów, a na jakim osiedlu mieszkasz bo Tinka zagineła na Kapturze i nie wiem jak daleko od naszego osiedla powinno się porozklejać info. Dzisiaj zawiozłam plakaty do lecznicy na Struga bo tam u dr Kuszaja leczę moje psiaki i do lecznic na Wolności. Umówiłam sie na jutro z kierowniczką schroniska że przywiozę plakat, ale od soboty codziennie tam dzwonię i nie przyjmowali suczki która by sie zgadzała z opisem.
Dziewczyny to jak możecie to napiszcie jakiś tekst do ogłoszeń dla maluchów i pooznaczajcie jakoś fotki żebym wiedziała jak je opisywać w ogłoszeniach, bo tu jak widać czas sie liczy, ten facet całkiem nieodpowiedzialny jest z tego co piszecie i wogóle mu nie zależy ani na suni ani na szczeniaczkach.

Posted

Lilith zaraz wyślę plakat mailem, jak mozesz to zanieś do pankracego, dzięki. Do schronu jutro rano zawiozę, umówiłam sie z kierowniczką.
Beatko tylko ja nie wiem czy istnieje możliwość żeby Tinka tak daleko doszła, ale jak mozesz to porozwieszaj może ktoś ją zobaczy, tylko nie wiem czy moge Ci wysłać mailem, czy wydrukować i podwieźć do Ciebie?

Posted

Selengo pięknie dziękujemy

Tula wydrukowałam, ale troszke średni ten wydyuk
myślę, że jest możliwość, żeby suńka zaszła daleko

czytałam kiedyś historię zagubionego szczeniaka huskym który się odnalazł dzięki ogłoszneiu na gratce..........100 km dalej od miejsca zamieszkania

nie mówię, że suńka twoja suczka tak daleko zaszła

pieski zazwyczaj krążą wokoło,

Posted

tula napisał(a):
to ja cały czas czekam na tekscik i opis zdjęć bo trudno mi zrobic ogłoszenia bez opisu jaki szczeniaczek jest na jakiej fotce.

A allegro już gotowe...

Posted

lilith, a gdzie ta rodzinka będzie?
Mama Beaty zabiera część? A reszta?
Finansowo niestety nie pomogę, ale zawsze służę transportem gdyby co - choć tutaj to akurat wszyscy zmotoryzowani :/ i sobą jako osobą asystującą ;)

Posted

Lilith, a z działki nie wyczmychną się te szkraby? A powędruje tam cała rodzinka?
A ktoś dzwonił z ogłoszeń? Widzę, że szczeniaki w miarę szybko znajdują domki....mam nadzieję, że i tym się uda

Posted

Dziewczyny mozna by zrobic szczeniaczkom ogłoszenia w anonasach radomskich albo może w ofercie warszawskiej, tylko że trzebaby zrobic pojedynczo ze zdjęciem, takie ogłoszenie kosztuje ok 10 zł jedno, ja robiłam tak mojemu szczeniaczkowi i miałam niezły odzew, tylko że szczeniaczek był juz wtedy w nowym domku, a ludzie którzy dzwonili chcieli dużego psiaka, a szczeniaczki wyrosną na niewielkie. Ja moge jednemu zrobic narazie takie ogłoszenie, ale ono ukaże się dopiero w przyszły piatek i musicie zadecydować czy w anonsach czy w ofercie, narazie nie stac mnie żeby zrobić wszystkim.