Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny jakby ostatnie szczenię znalazło dom i były by jakies telefony bardzo prosze pamiętajcie ze u Ali jest 4 trzymiesieczne szczeniaki , i 2 maluszki ja mam tez 4 miesięczną sunie do adocji . prosze podawajcie namiary na domki może i nasze biedy znajda domy bo Ala ma już 60 psów jest sama jedna i non stop jej podrzucają jakies psy . Potrzebna pilna pomoc w ogłoszeniach których nigdy za wiele . Link do watku przytuliska http://www.dogomania.pl/threads/131629-Psiaki-z-przytuliska-w-Augustowie-za-WarkAE-Potrzebna-kasa-na-kojec-dla-szczeniakA-w zajrzyjcie prosze moze uda nam sie wspólnie coś wymyślec

Posted

Super że psiaczki już w nowych domkach i że szczęśliwie dotarliście do domów, zrobiliście kawał dobrej roboty:loveu:. Ja również przyłączam sie do prośby Marlenki, pani Ala naprawdę potrzebuje naszej pomocy.

Posted

dzwonili do mnie państwo potem pisali
jacyś ludzie z piaseczna w miarę sensowni
bo namiarów kretyńskich nie będę dawać
chcieli mirke lub gaję
koniecznie suczkę (suczki już nie mam)
napisałam do nich czy mogę przekazać maila Tobie, zobaczymy czy odpowiedzą

Posted

w ogole to zapomniałam
byłam w banku wczoraj
niestety zapomniałam ze soba dowodu osobistego wiec nie mogłam dostać wyciągu
i wreszcie się rozliczyć z wpłat
myślę, że zepnę 4 literki w poniedziałek

AnnaA a z tego wszystkiego zapomniałam dać szeleczek dla mirki

a to dzisiejszy margo

Posted

Właśnie dzwoniła Pani od Miruni. Psinka zawojowała domowników i czuje się już świetnie chociaż, tak jak pisałam, podróż była dla niej bardzo stresująca. Mireczka zabrała tez swoje zabawki /prezenty od p.Ewy dziekujemy. Margoś za to szuka swojego rodzeństwa. Moje staruchy nie chcą się z nim bawic!

Posted

eeech...to niesamowite, ale jednak się udało:multi: :multi::multi:
na początku było 6 szczeniąt i ich niezłapana mamusia...potem sunię złapano i mama - Dorka została wysterylizowana, była w dwóch różnych DT i już siedzi w DS:multi::multi::multi:
5 szczeniorków też już ma dobre DS:lol::lol::lol: a inna Dorka, przybywająca do tej pory wraz z całą gromadą u AnnA, pojechała do innego DT do Wawy i udało się AnnA odciążyć. Został jedynie Margoś - ale i on DS na bank znajdzie:cool3: no i Dorce z Wawy zapominać nie możemy ale jest już lżej:multi:
dla mnie każde znalezienie dobrego DS dla psiaka to taki mały cud:loveu: Bardzo się cieszę, że dzisiejszy dzień był tak udany i szczęśliwy:multi:
Dziękujemy Lilith i AnnA oraz innym cioteczkom za zaangażowanie, poświęcenie, upór i pomoc - bez Was by się nie udało:loveu::loveu:

Posted

masz racje Bico to był bardzo szczęśliwy dzień, a najszczęśliwszy był dla maluchów:) A bardzo pracowity dla naszych super dogomaniaczek i oczywiście TZ Lilith. Podziękuj mu od nas Lilith:)

Posted

Żeby nie było za pięknie, to dzisiaj, gdy wracałam z Radomia, spotkałam siedzącego na poboczu szosy w lesie szczelka-malucha, na oko 2 m-ce. Umówiłam sie już z Beatką, jutro podjadę do niej, porobimy maluchowi zdjęcia i będę bardzo prosiła o ogłoszenia/sama nie umiem ani zdjęc, ani ogłoszeń/. Wstąpię też do weta żeby małego odrobaczyc i po kolei zaszczepic. A swoja drogą, jakim trzeba byc bydlęciem, zeby w taki mróz zostawic półkilogramowego szczylka na tym pustkowiu. Jak go zauważyłam to już nie mogłam zostawic. Najbardziej to się ucieszył Margoś - znów jest z kim poszalec!

Posted

nie popada

dostałam pieniązki od malibo w kwocie 50 złotych
wpłynęły też pieniązki z bazarku od bico 130 złotych

ciocia malibo dała na ogłoszenie w kolorowej gazecie, które kosztowąło 43 złote

mamy zatem 7 złotych górki (pięknie dziękujemy)

szczenięta przechodza 3 szcepienia i potem również na wściekliznę
pod koniec stycznia zbliża się termin margsiowych szczepiń
jeśli dobrze pamiętam to powinna być to kwota ok. 50 złotych
tak jak szcepienie dorkowe

Posted

Acha, wczoraj dzwonił Pan od Mireczki. Mireczka ma nową koleżnkę, jeszcze mniejszą jak ona. Okazuje się, że Mireczka z rezerwą odnosi się do mężczyzn, czyżby zapamietała bardzo wczesne dzieciństwo? Generalnie, bardzo miło mówił o naszej malutkiej.