Monday Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 AnnaA :) Znajdziesz jeszcze czas ???? Ale dobrze, że jesteś !!!!! Quote
anhata Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 O Lilith już wie o propozycji ?? oby wszystko się udało Quote
AnnaA Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Zawsze proponowałam transport i mam nadzieję, że Lilith o tym pamięta! Quote
Ammounie Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='bico']Czyli domek w Wawie ok?:multi: Kiedy Gaja jedzie? A ta druga wizyta i jej wyniki???? Napiszcie coś więcej o obu tych wizytach:cool3: Wizyta w przyszłym domku Gajuni ok. Pani wychowywała się ze zwierzętami, jej tata ratował bezdomne psy. Siostra ma 16 letniego jamnika. Cała rodzina cieszy się że Gajunia będzie z nimi mieszkała! W domu jest dwoje dzieci: 3;5 letnia Ania i 11 letni Sebastian, którzy zadeklarowali się pomagać mamie przy opiece nad Gajunią. Pani powiedziała że całą odpowiedzialność za opiekę nad psem bierze ona, pies nie jest prezentem dla dzieci, tylko członkiem rodziny. Są świadomi że mały piesek gryzie różne rzeczy i że siusia więc początkowo Gajunia będzie miała lokum w kuchni ( reszta mieszkania jest wyłożona pięknym drewnianym parkietem ). Gaja nie będzie też długo sama, pani wychodzi z domu o 10, Sebastian wraca do domu o 13 i to on będzie zabierał Gaję na popołudniowy spacer. Na wakacje Gaja też będzie z nimi jeździła, wszystko już zaplanowali. Na pytanie gdzie Gajunia będzie spała: "w łóżku oczywiście, a gdzie może spać?" :-) Więcej takich domków poproszę! :-) Quote
Ammounie Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 AnnaA napisał(a):Podejmuję się nieodpłatnie odwiezc obydwa maluichy do ich nowych domków. Aniu jesteś wielka! Wyrazy podziwu! Kiedy będziesz jechała z maluchami? Quote
AnnaA Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nie mam pojęcia kiedy jadę i czy jadę. Mogę nawet jutro, ale nic nie wiem. Wszystkie szczegóły zna Lilith27 i tylko ona. Quote
Ammounie Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Lilith gdzie jesteś? Mamy dobre wieści! Tylko Ciebie nam tu potrzeba! :-) Quote
AnnaA Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Lilith tak Ci było pilno. Czy możesz zdradzic na co teraz czekamy? Quote
bico Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 AnnaA napisał(a):Lilith tak Ci było pilno. Czy możesz zdradzic na co teraz czekamy? no chyba macie ze sobą kontakt telefoniczny...???forum to nie jedyny sposób umawiania się i przekazywania info:roll: Cieszę się, że będą nowe domki dla dwóch maluchów:multi::multi::multi: Dzięki cioteczki warszawskie za pomoc:loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 AnnaA napisał(a):Lilith tak Ci było pilno. Czy możesz zdradzic na co teraz czekamy? to nie mi było pilno tylko Pani z Halinowa chyba pisałam o tym, że to tej Pani zalezy na czasie (tak mi sie wydaje) okazuje, się, że chodziło o jej urlop Ja wiem Aniu, że Ty siedzisz jak na szpilkach Ale czy tylko ja znam szczegóły? Rozmawiała z Tobą Beata jak mniemam, przeciez ona wszystko wie cały dzień w pracy dzwonili do mnie ludzie o lady i o szczeniaki ciągle miałam kretyńskie zapytania miałam nadto telefon od pani z warszawy, czy aby jestem schroniskiem, a jesli nie jestem to mam wyjasnić gdzie jest schronisko w warszawie a przeciez byłam w pracy i nadto musiałam pracować po pracy musiałam spotkac się z kumem który ma osobiste problemy a na wieczór byłam na angielskim każdy z nas ma swoje jakieś życie prywatne i obowiązki nadto czekałam przez cały dzień na telefon od Beaty czy podejmie się transportu bo ja nie mam samochodu o 21.00 sie dowiedziałam, że nie mam jeszcze transportu są do rozwiezienia 3 pieski józefów - dorka warszawa chomiczówka - gaja halinów - marmurek wszystko z jednego punktu startuje w jedną stronę ale trasa trudna, bo miasto - stolica i okoliczne wsie podejmiesz się AnnaA takiej trasy? będę jeszcze dziś rano dzwonić po znajomych, może coś jeszcze zorganizuję dla uspokojenia emocji dodam, iż z ludźmi umawialam sie wstępnie na weekend Pani z Halinowa chciałaby piatek wieczór lub sobotę rano zatem raczej weekend w piatek Magdzie, która przyjmie doreczkę nie pasuje pani od gajuni jest obojętne w jaki dzień przyjedzie suńka pragnęłabym zorganizować transport jeden osoba, która przyjmie dorkę na dt powinna wreszczie sie ze mną spotkać wolę nie wyręczać się kimś jak ostatnio i wyjśc na osobe niepowazną po raz kolejny powinnam jechać również ja ktoś podpisze za mnie umowy o dt i adopcyjne o szczeniakii będzie występował jako opiekun prawny i osoba odpowiedzialna za te pieski? gdzie jestem i co robię odpowiadam: próbuję zorganizować transport pracuje i uczę się przykro mi ogromnie, ale na prawdę brakuje mi czasu moja nieobecność jednodniowa nie wynika ze złej woli Quote
AnnaA Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Najlepszym rozwiązaniem będzie w takim razie jeżeli ja pojadę jako kierowca a Ty jako osoba adoptująca psiaki. Jestem do dyspozycji i najlepiej byłoby gdyby to była sobota wcześnie rano. Mogę przyjechac z psiakami do Radomia. Quote
AnnaA Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Co do tych telefonów to jeszcze raz proponuję podanie mojego numeru telefonu w następnych ogłoszeniach odnośnie Mireczki i Margosia. A tak na marginesie, to Warszawę ja trochę znam, mieszkałam w niej 20 lat. Quote
Monday Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No, to nie trochę znasz warszawę AnnaA tylko jak "własną kieszeń " :) Trzymam kciuki, żeby drogi były przejezdne. Powodzenia. Czyli zostaną tylko 2 szeniorki :) Quote
tula Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ale fajnie że dwa szczeniorki jadą, wielkie dzięki Anna że chcesz je zawieźć:loveu:. Lilith bardzo dobrze Cię rozumiem mi też często czasu brakuje na cokolwiek. Dziewczyny a macie jakieś świeże fotki Margosia to bym go też poogłaszała, tylko nie wiem czy na Warszawę czy gdzie indziej? Quote
bico Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='lilith27'] pragnęłabym zorganizować transport jeden osoba, która przyjmie dorkę na dt powinna wreszczie sie ze mną spotkać wolę nie wyręczać się kimś jak ostatnio i wyjśc na osobe niepowazną po raz kolejny powinnam jechać również ja ktoś podpisze za mnie umowy o dt i adopcyjne o szczeniakii będzie występował jako opiekun prawny i osoba odpowiedzialna za te pieski? Lilith, wiem, że to dla Ciebie obciążenie, a raczej przeciążenie już tym wszystkim:-( Ale ja sobie nawet nie wyobrażam abyś nie jechała z Dorką do Wawy spotkać się z dziewczynami z jej DT. Błagam Cię, nie posyłaj tam nikogo innego, bo będzie tak jak ostatnio, znów będzie zamieszanie i wyjdziemy na niepoważne:roll: Uczmy się na własnych błędach, to nasze sprawy i bądźmy za nie odpowiedzialne, nie możemy tego zaniedbać, bo to są rzeczy poważne i poważni ludzie, wiec i my się tak zachowujmy. Wprost napiszę - uważam, że tylko Ty jesteś wiarygodnym opiekunem prawnym i masz upoważnienie do nadzorowania tego transportu i pobytu Dorki w DT oraz do ustalenia wszystkiego i podpisania stosownych umów. Oczywiście niczego nie ujmuję AnnA, która jest opiekunem faktycznym i żywicielem sporej psiej gromady i także ponosi wysiłek z tego tytułu - dziękujemy jej za wyrozumiałość i dobrą wolę:lol: Bardzo Wasz proszę dziewczyny - Lilith i AnnA - zorganizujcie wspólnie ten transport...AnnaA jako kierowca:lol: Lilith jako opiekun:lol: Lilith bez auta jest uziemiona, a psy trzeba dostarczyć do DT i dwóch DS, wiec nie można tego odpuścić... będę czekać na wieści co i jak...Trzymajcie się i nie poddawajcie;) Musi się udać!:) Quote
lilith27 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 jadę z mężem AnnaA odpoczywa droga jest ciezka i myślę, że zejdzie cały dzień samochód pożyczamy od przyjaciela jadę w sobotę mam dobry news potrzebna wizyta pod grójcem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mtf zalesie Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Z tarczyna jest donacja -chyba to niedaleko Quote
marlenka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Podczytuje wątek , jaka to miejscowośc koło grójca???? Jesli będzie z "mojej " strony to podjadę . Jakby mni enie było na dogo to mój numer 0-503-121-021 Quote
marlenka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 AnnaA napisał(a):Z Grójca jest Piromanka Piromanka jest z warszawy , kiedys mieszkała koło Grójca Quote
AnnaA Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Przepraszam, ale miałam podany adres grójecki . Do GrÓjca mogę przecież ja podjechac. Musicie mnie tylko poistruowac czym przede wszystkim mam się zainteresowac! Quote
anhata Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 wiemy, jakie ma pani z Warszawy Podejście ..... zastanawiam się nad Halinowem ....... czy nie ma Żadnych przeciwskazań?? czy to napewno dobry dom? Quote
lilith27 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 AnnaA napisał(a):Przepraszam, ale miałam podany adres grójecki . Do GrÓjca mogę przecież ja podjechac. Musicie mnie tylko poistruowac czym przede wszystkim mam się zainteresowac! poszło pw dziękuję za pomoc proszę o info Quote
lilith27 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 lilith27 napisał(a):poszło pw dziękuję za pomoc proszę o info anhata napisał(a):wiemy, jakie ma pani z Warszawy Podejście ..... zastanawiam się nad Halinowem ....... czy nie ma Żadnych przeciwskazań?? czy to napewno dobry dom? DIF zrobiła kawł dobrej roboty zobaczymy na miejscu i tak musze być w józefowie stamtąd to rzut beretem wysłałam panu maila wysłałam zdjęcia mirki wzór umowy oraz fotki mamusiowe pan dzwonił już dwa razy dzisiaj Quote
tula Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No to widac panu zależy, może to będzie TEN domek, trzymam kciuki za wizytę:lol:. I ponawiam pytanie o zdjęcia Margosia i czy go gdzieś ogłaszać i na jakie miasta? Quote
Recommended Posts